בית פורומים בחדרי חרדים

יהדות התורה והשבת הבנות החטופות!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-28/10/2022 11:49 לינק ישיר 

אם אתה אוכל קטניות תצביע ש"ס ! אבל אז תתחיל לקטר נגד דרעי וכל הספרדים שלא עוזרים לך , אם אתה יכול לכתוב כך על הרב פרוש שכל חייו הוא מקשה אחת של עזרה לזולת 24 שעות ביום אתה פשט אדם רע מאוד מאוד, ומקומך בשמאל

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/10/2022 12:14 לינק ישיר 

שיצביעו שס, ליכוד, בן גביר, לא מטריד אותי.

אבל הימנעות מהצבעה= הצבעה להמשך שלטון לפיד וליברמן.

אני מלא תיעוב להתנהלות הגוראית מול קהילת הגר"ש, אבל זה לא יכול להצדיק בשום צורה, הצבעה דה פקטו ללפיד וליברמן

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/10/2022 12:38 לינק ישיר 

פצקו כתב:
שיצביעו שס, ליכוד, בן גביר, לא מטריד אותי.

אבל הימנעות מהצבעה= הצבעה להמשך שלטון לפיד וליברמן.

אני מלא תיעוב להתנהלות הגוראית מול קהילת הגר"ש, אבל זה לא יכול להצדיק בשום צורה, הצבעה דה פקטו ללפיד וליברמן
תכלס, רק החרדים אשמים בממשלה הנוכחית הם אלה שנתנו את האפשרות לביבי שלא לקיים את ההסכם עם גנץ וזה בעצם מה שהוביל את ליברמן ואת לפיד להקים את הממשלה הזו ואת הצרות לחרדים. אז לסיכום: לא רק שלהצביע ליהדות התורה עשוי בהכרח להציל אותנו מגורל דומה אלא ההפך הוא הנכון.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/10/2022 12:53 לינק ישיר 

2oo9 כתב:
חרדי מציית לרבנים עם כל הקשיים
החרדים יכולים להחליף רבנים מפעם לפעם או לבחור בכותל תחתם ואת זה הם למדו מהרב פורוש, אתה צבוע מתחסד וחסר בושה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/10/2022 13:44 לינק ישיר 

2oo9 כתב:
אם אתה אוכל קטניות תצביע ש"ס ! אבל אז תתחיל לקטר נגד דרעי וכל הספרדים שלא עוזרים לך , אם אתה יכול לכתוב כך על הרב פרוש שכל חייו הוא מקשה אחת של עזרה לזולת 24 שעות ביום אתה פשט אדם רע מאוד מאוד, ומקומך בשמאל

לא רלוונטי קטניות ולא רלוונטי אם עוזרים לי או לא. והכי חשוב: הבנת הנקרא: כתבתי בשבחה של משפחת פרוש שהם היחידים (עד כמה שידוע לי) מהאגודה שניסו לתקן ולעזור למשפחות ילדי תימן החטופים למרות שלא הם היו האחראים על משרד הסעד של המדינה באותה תקופה. מותר לך לעצור שניה, לנשום ולהתבונן למה יצא שהבנת הפוך. סולח ומוחל ופוטר אותך מהתנצלות. שבת שלום

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > יהדות התורה והשבת הבנות החטופות!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.