בית פורומים בחדרי חרדים

אביר קארה חושף את מעללי השחיתות של דודי אמסלם

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-25/10/2022 20:16 לינק ישיר 
אביר קארה חושף את מעללי השחיתות של דודי אמסלם

תוקן על ידי חריף_ומקשה ב- 25/10/2022 20:18:50

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/10/2022 13:40 לינק ישיר 

לפניכם 6 דברים שלא ידעתם על חמורים:

בארצות הברית מגדלים חמורים גם כחיות מחמד

אפילו לארנולד שוורצנגר יש חמור מחמד בשם לולו.

ולא רק זאת, סמל המפלגה הדמוקרטית בארה"ב הוא חמור!

חמורים חיים מעבר לגיל 40 שנה

בטיפול הנכון, החמור יכול לחיות יותר מ-40 שנה, ולעיתים אפילו עד 50 שנה!

ישנם חמורים ננסיים!

חמורים מגיעים עד גובה של כ-140 ס"מ, אולם קיימים זני חמורים ננסיים שמגיעים לגובה של 90 ס"מ בלבד. אולי הם ננסיים, אבל הם שוקלים כ180 ק"ג (לעומת חמור 'רגיל' שמגיע ל400 ק"ג).

לחמורים יש זיכרון מצוין

מחקרים מצאו שחמור מסוגל לזכור חמור אחר או אנשים שהכיר לפני 25 שנה.
חמורים ניתנים לאילוף, זה אמנם דורש סבלנות- אך ברגע שהחמור מכיר את בעליו וסומך עליו- הוא גם יבצע בשמחה פעולות שונות ומפתיעות.

אל תאמינו לסטיגמות- החמור חכם, חזק ועצמאי

העיקשות או הטיפשות שמיוחסת לחמור בתרבות היא חסרת כל בסיס.
מקורם של החמורים הוא אזורי המדבר של אפריקה והמזרח התיכון, כך שיכולות ההישרדות שלו מרשימות ביותר- חמורים מסוגלים לנצל 95% מהמזון אותו הם אוכלים, כמו גם להמשיך ללכת בתנאי שטח קשים ביותר.
חמורים הם חיית עדר, גם כשהם מבוייתים הם זקוקים לחברה, ואם החמור נותר לבדו, אף ניתן לראות שהוא חווה דיכאון.
יש להם סקרנות טבעית ובריאה והם אינם נבהלים בקלות.

ולמה האוזניים כל כך גדולות?

כדי שיוכל לשמוע טוב יותר, כמובן.
תכונה מרשימה נוספת של חמורים היא השמיעה- בסביבתו הטבעית, במדבר, החמור מסוגל לשמוע את קריאתו של חמור אחר ממרחק של 60 קילומטרים! כמו כן, בעזרת האוזניים הגדולות, שומר החמור על קור גופו במדבר החם והיבש. 

ולא לשכוח שאומרים שהמשיח יגיע רכוב על חמור!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/10/2022 21:50 לינק ישיר 

ואחר כך יגידו שימינה לא קשורה לרל"ב.
וכן, אביר קרא בגד בעצמאים שהוא ייצג, והוא היה חלק מהתרמית המופרכת במדינה. אז באמת לא שווה להתייחס לדברים שלו.
אגב לא ראיתי ברשימה של קרא משהו שהוא שחיתות מוחלטת, וזה בניגוד לבנט שנגב מקופת המדינה 500000000 לבנייה ללא היתרים, ללא הצדקה ובניגוד בכל עיקרון יהודי או ציוני.
כשקרא יקום לדבר על בנט, נחשוב על כל מיני טהרנויות ביחס לאמסלם.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/10/2022 20:20 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/10/2022 20:18 לינק ישיר 
חריף_ומקשה

https://twitter.com/AbirKara2/status/1584867461534715904

זה מושלם אבל רגע, רקע: בחשיפה על אמסלם הזכרתי את אחיינו הביריון שנמצא בועד הכבאים ומקדם אותו שם. הבחור לא התאפק ורץ להודות בעקיפין שהכל חומר פנימי מקורי. מה שבהחלט נכון (אבל הוא טועה לגבי המקור). זהו. עכשיו תקראו. זו שירה

תוקן על ידי חריף_ומקשה ב- 25/10/2022 20:19:29

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/10/2022 20:17 לינק ישיר 

אחד הדברים המחרידים שגיליתי במאבק הציבורי שלי, זה איך מרמים אותנו בעזרת ההצגה של "כן ביבי לא ביבי". הויכוח הפוליטי הזה הוא פשוט הסחת דעת, בזמן שפוליטיקאים מחוקקים בקצב משוגע לטובת הקידום שלהם ולרעתכם. הראיתי לכם את הדברים עם מירי רגב אחד לאחד, תגובה לעובדות היא לא נתנה עד היום. גם כשעימתו אותה בראיון. עכשיו תשמעו את אותו סיפור ממש, עם שחקן ראשי אחר. ח"כ דודי אמסלם.
אמסלם, רחוק מהעין של התקשורת, עוסק בהעברת חוקים למען חברים, בהוצאת כספי ציבור עצומים למען פוליטיקאים, ובקומבינה הגדולה בפריימריז רגב-סטייל, בצורה הכי חמורה שיש. אותה אביא בסוף, אז אל תחתכו באמצע.
1. חוקי סדום.
• ב2018 היה אמסלם יו"ר הקואליציה. תפקיד לא רשמי. אז מה? לכל ח"כ יש שלושה עוזרים על חשבון המדינה. אמסלם חוקק שליו"ר קואליציה יהיה עוזר רביעי. חוק פרסונלי מפנק וחסר הצדקה.
• ב2019 העביר אמסלם חוק מאוד נחמד: כל ח"כ מכהן שמתמודד בפריימריז במפלגה שלו, זכאי ל320 אלף ש"ח. מתנת – משלם המיסים. המטרה: לתת יתרון משמעותי לח"כים מכהנים בפריימריז על חשבון כוחות חדשים. המרוויחים: אמסלם וחבריו.
• עוד חוק מטורף לחלוטין של אמסלם שאותו ניסיתי אישית לבטל אך לא הספקתי לפני פיזור הכנסת: התברר שמשרד הפנים, בטעות של המערכת, שילם פנסיה קבועה לראשי עיריות צעירים שפרשו. הם לא היו זכאים. אבל הם אהבו ממש את הכסף, אז הם פנו לחבר שלהם, אמסלם. אמסלם דאג שהפנסיה לא יעצר כפי שביקש המשרד, אלא תשולם להם לכל החיים. מדובר במיליוני שקלים של הציבור, אבל לא מפסיקים טעות באמצע.
2. אויב השקיפות.
אמסלם מתנגד בקביעות לחוקי שקיפות. הוא הפיל הצעת חוק שתחייב הכרזה על ניגודי עניינים, קידם חוקים שאוסרים על המשטרה לפרסם מידע ועוד חוקים שונים ומשונים נגד שקיפות באכיפת החוק. אבל עזבו את כל זה. אני בטוח שכולכם שואלים שאלה אחת: איך האיש הזה, שפועל באופן קבוע נגד הציבור, התקדם כל כך בליכוד? ובכן, יש יותר ממירי רגב אחת בישראל.
3. דיל אנקורי.
לפני הקטע הבא תסתמו חזק את האף. אולי אני אקבל עליו תביעה, אבל אני מוכן. הו כמה שאני מוכן, פה יופיע רק קצה הקרחון.
ב2016 פרצה שריפה גדולה בחיפה. כ900 בתים נהרסו. מערך הכבאות של ישראל נתפס פשוט לא מוכן, בין השאר מהסיבה שלא היה למערך מפקד. למה? כי דודי אמסלם נאבק בבית המשפט להכניס את חבר שלו לתפקיד. עד אז – הליכוד מקפיא את המשרה. ושתישרף המדינה.
החבר המדובר, משה סוויסה, היה כמובן גם יו"ר ועד העובדים של הכבאות. אחרי שהסתבך ופוטר, נכנס במקומו בריון אחר: אבי אנקורי. חבר אישי של אמסלם, ראש הקואליציה.
כשאתה ראש ועד עובדים ויש לך יו"ר קואליציה בכיס, אתה משתולל. תחת אמסלם נשלחו מכתבים הזויים לחלוטין: רשימת מקורבים שנדרש לקבל לשירות הכבאות, החזרת דרגות קצין כבאות לחבר מרכז ליכוד שנשללו דרגותיו, התערבות בתקנות הבטיחות של הכבאים, אמסלם אפילו דרש מעל בימת הכנסת לפטר את מפקד הכבאות, כי המסכן לא קיבל את הדרישות של אמסלם והועד.
אבל ועד עובדים, עובד ממש כמו טרור. וכשנכנעים לטרור, מקבלים עוד טרור. תחת אמסלם היו שביתות ועיצומים בלי סוף תוך יריקה על המדינה ועל האזרחים. רופאים, לוחמים ונהגי אמבולנס לא שובתים כמובן, אבל ועד הכבאות של אמסלם משבית מה ומתי שהוא רוצה. שישרפו האזרחים. בתחקירים שהתפרסמו התברר ששביתות הכבאים עלו מחיר בטיחותי עצום, שכולל גם פציעה ומוות של אזרחים תמימים. אנשים שכל חטאים הוא שנולדו במדינת הועדים והפוליטיקאים.
לאורך כל הזמן, תוך כדי מאבק על משכורות הכבאים, הועד דאג לעצמו לנופשים, רכבי יוקרה ובזבוזים עצומים על חשבון כספי הציבור. עשרות מליוני שקלים שנתנה המדינה לועד עבור רווחת העובדים, פשוט נעלמו. הקבלות הראו רק דברים מוזרים כמו רכישת פיצוחים ב21 אלף ₪, בפעם אחת.
רק טעימה קטנה מחגיגת המקורבים שמתנהלת שם: אחיין של אמסלם, מעריץ וקרוב שלו, מייצג את הכבאים בהסתדרות. הבן של ארנון בר דוד, ראש ההסתדרות, הוא כבאי בעצמו. בר דוד מעורב אישית במאבק, לטובת ועד הכבאים כמובן.
ואחרי שעשיתי לכם כאב ראש, השורה התחתונה הכי חשובה: לכבאות 3000 מתפקדי ליכוד. הם מצביעים לאמסלם. הכח הזה שווה הרבה, והוועד הביריוני מקבל הרבה. המון. מי שמשלם, בכסף גדול וגם בחיי אדם, זה אני ואתם.
4. ההתחמקות.
כל מי שיצא נגד השחיתות של אמסלם, מיד הפך לאיזה אשכנזי עוכר ישראל ששונא מזרחים, שמאלני בוגד וישראל הראשונה והמגעילה. אז מזל שאני מזרחי שאוכל קובה, ימני ואיש שטח. אני פה להגיד לכם, יוקר המחיה הוא חלודה שמצטברת בכל צומת, בכל מעבר של שירותים במדינת ישראל, בכל מקום שעליו המדינה אחראית. זה שירות ציבורי גרוע, חוקים מפותלים ומזיקים, כספי ציבור שנזרקים ובודדים שחוגגים. אותו סיפור, שוב ושוב.
אנחנו חייבים לשכוח מהדמות התיאטרלית "דודי אמסלם", ולהיאבק נגד המעשים של דודי אמסלם האמיתי, המחוקק. ואני מזכיר שוב, אמסלם לא לבד. הדומים לו נמצאים בימין ובשמאל, אין לי את האמצעים לחשוף את כולם.
המאבק שלי ביוקר המחיה הביא אותי בשנתיים האחרונות אל הלכלוך הפוליטי הנוראי שנמצא פה מתחת לרדאר. אני עובד יום ולילה כדי לנקות אותו. אבל בלי לחשוף את הגורמים, בלי להביא אליכם את המידע מה קורה מאחורי הקלעים של ההצגה הפוליטית, אני לא אוכל לשנות הרבה. הרפורמות שלי נגעו בקצה הקרחון של יוקר המחיה, צריך לפרק את הסיפור הזה כולו. מהשורש. הקול שלכם יקבע את סדר העדיפויות החדש של ישראל. שימו אצ בקלפי. תצביעו חופש כלכלי.
ייתכן שזו תמונה של ‏‏𔂙‏ אנשים‏ ו‏בתוך מבנה‏‏
Gilad Alper - גלעד אלפר, סוזי בר - Suzi Bar ו2K נוספים
596 תגובות
477 שיתופים
לייק
תגובה
שתף

596 תגובות

הרלוונטיות ביותר
᥿
* x1n2onr6="" xmjcpbm="" x1tlxs6b="" x1g8br2z="" x1gn5b1j="" x230xth="" x972fbf="" xcfux6l="" x1qhh985="" xm0m39n="" x78zum5="" x1iyjqo2="" x13a6bvl"="" role="presentation" style="margin: 0px; padding: 0px; border-width: 0px; justify-content: flex-; cursor: text; border-radius: 18px; flex-grow: 1; position: relative; display: flex;">

כתיבת תגובה...
  • מחבר
    אביר קארה - Abir Kara
    מידע בונוס לקורא דוד אמסלם David Amsalem להזכירך מר בג״ץ, בעניין ההצבעה הכפולה של קארה אני עוד זוכר איך פנית לבג״ץ להגיש עתירה על טעות שעשיתי ואתם ניצלתם כמו פוליטיקאים מהזן הכי נחות שיש בעולם המערבי הגשת תלונה במשטרה על עבירה שלא הייתה.
    אני טעיתי בתמימות והצבעתי מהמחשב של סילמן שישבה לידי ותוך שלוש שניות הודעתי על כך בעצמי לא עבירה ולא הצבעה כפולה.
    אני בעצמי הודעתי כך אם תראה את הסרטון הבא אני מקווה שתלמד ממנו להודות בטעויות אפשר גם כמה שנים אחרי בכל זאת נבחרי ציבור צריכים יושרה ואחריות. ותדע שמה שפורסם כאן היום זה רק קצה הקרחון מכין לך פרק נוסף עד אז תדע שלכל שבת יש מוצאי שבת.
    3 שניות נבחר ציבור מודה בטעות מטורררף.
    אגב ברור לי שאתה לא תודה בטעות אתה עשיתי מעשים ועבירות על החוק בכוונה תחילה במדינה נורמאלית מטורלל כמוך יושב בכלא.
    צפייה מהנה.
    0:00 / 0:36
    172
    • לייק

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > אביר קארה חושף את מעללי השחיתות של דודי אמסלם
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext