|
|
| נשלח ב-27/10/2022 19:26 |
|
| |
מירב מיכאלי: ''רבין נרצח רצח פוליטי בשיתוף פעולה של בנימין נתניהו''
מישה ימים לבחירות ונראה כי מצבה הרעוע של מפלגת העבודה בסקרים מביא את יו"ר מפלגת העבודה, מרב מיכאלי, לאמירות קיצוניות. מיכאלי, שהגיעה היום (חמישי) לוועידת ישראל היום יצאה באמירה בוטה כנגד יו"ר הליכוד בנימין נתניהו ואמרה כי "רבין נרצח רצח פוליטי בשיתוף פעולה של בנימין נתניהו".את הדברים אמרה מיכאלי לאחר שנשאלה אודות העצרת שצפויה לערוך מפלגתה ביום ראשון הקרוב, כיומיים לפני הבחירות, זאת על אף שלא מדובר בתאריך הרצח עצמו, העברי או הלועזי. מיכאלי התמודדה עם השאלה האם מדובר במהלך פוליטי וענתה כי העצרת תמיד התקיימה בסוף השבוע או לפני ה-4 בנובמבר או אחרי. "מפלגת העבודה מקיימת אותה משום שאני לא מכונה שהיא לא תתקיים, וכן יצחק רבין נרצח רצח פוליטי בשיתוף פעולה של בנימין נתניהו ובן גביר של אז עם הסמל של הרכב. רבין היה ראש ממשלת ישראל מטעם מפלגת העבודה", אמרה מיכאלי.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/10/2022 07:46 |
|
| |
מאירקה כנראה לא למד ליבה...
קראתי גם את ספרו של יואל ברנד וכן ידוע שקסטנר הפסיד בתביעת הדיבה שהוגשה נגד מלכיאל גרינוואלד שטען שקסטנר שיתף פעולה עם הנאצים בהשמדת יהודי הונגריה. גם איכמן ימח שמו אמר שפעילותו של קסטנר עזרה והקלה עליו מאוד את השמדת יהודי הונגריה. הדם הקדוש של סביי, סבתותי, דודיי ודודתיי - שהיו אז פעוטות - בין שאר הנרצחים הי"ד - על ידיו של קסטנר.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/10/2022 06:17 |
|
| |
| hhaavv כתב: |  | אגב, באמת אמרה רבין 'נרצח' ולא 'נרצחה'??? |
|
אני לא יודע אם רבין נרצח או נרצחה, אבל מה שבטוח שנתניהו רצח. אם נתניהו הייתה רוצחת, היה צריך לבחור בה גם אם היא באמת רצחה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-28/10/2022 02:13 |
|
| |
אגב, באמת אמרה רבין 'נרצח' ולא 'נרצחה'???
|
|
|
|
| נשלח ב-28/10/2022 00:53 |
|
| |
בדיוק עכשיו קראתי בספר של ביבי שכמו שהאשימו אותו בהתערבות בבחירות בארה"ב כך היה עם רבין בשנת 72 שהואשם בסיוע לרפובליקנים. כמו כן מספר על פגישה שהצליח לארגן לו ולאביו עם רבין כשהיה רבין רוה"מ כדי למנוע לחץ של קיסינג'ר מארה"ב על ישראל .לא ראיתי שום יחס של איבה או שנאה לרבין . נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-28/10/2022 00:48 |
|
| |
איך גפני מסוגל להתחבר ולהתחבב ולחבב את האישה הזו שכל כולה רוע צרוף?
|
|
|
|
| נשלח ב-28/10/2022 00:29 |
|
| |
מפלגת העבודה לא תיבנה על ידי עצרת זו או אחרת גם אם מפלגת העבודה יצליחו לסחוב עוד כמה קולות, הם יסחבו אותם ממרץ יש מצב שכך שניהם לא יעברו את אחוז החסימה..
|
|
|
|
| נשלח ב-27/10/2022 20:48 |
|
| |
| hhaavv כתב: |  | | יהודי הונגריה נרצחו בשיתוף פעולה של ישראל קסטנר |
|
לא בדיוק - יהודי הונגריה נרצחו בעזרתו של ישראל קסטנר
ישראל קסטנר היה שותף מלא ברצח יהודי הונגריה,
לולא העזרה של ישראל קסטנר, מאות אלפי יהודים היו ניצולים.
את זה אמר לי 'ישראל קסטנר'
לא אותו אחד ח"ו,
אלא בן דוד ראשון שלו ! ! !
שניהם היו קרויים על שם אותו סבא 'ישראל קסטנר' זצ"ל
יהודי חרדי וירא שמים,
אדם נפלא וכאוב, ששם משפחתו החרדית,
שהיו בה רבנים חשובים,
יצא מוכתם על ידי אותו פושע,
סבה הביולוגי של 'מירב מיכאלי'
|
|
|
|
| נשלח ב-27/10/2022 20:45 |
|
| |
קסטנר רצח את סבא שלי הי"ד. נתניהו רצח את רבין. שני משפטים של בורות ועם ארצות. הראשון מחוסר לימודי ליבה וקריאה יתרה בקשקושי משה שנפלד. השני מאופורטוניזם זול.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/10/2022 20:23 |
|
| |
יהודי הונגריה נרצחו בשיתוף פעולה של ישראל קסטנר
|
|
|
|
| נשלח ב-27/10/2022 20:13 |
|
| |
ח"כ גלית דיסטל: בקור רוח מקפיא דם מיכאלי מנסה לעבור את אחוז החסימה תוך שימוש ציני ומחושב ברצח רבין. היום היא טענה שנתניהו היה שותף לרצח. אם היא תרד עוד קצת בסקרים היא תטען שנתניהו אחז באקדח. מתחת לפסאדת הבגדים השחורים והדיבור המשובש יש מכונת הסתה ופייק ריקה מתוכן. הכל אצלה מזוייף, גם הפמיניזם
|
|
|
|
| נשלח ב-27/10/2022 19:50 |
|
| |
מרב מיכאלי מודיעה על מ"מ מנהל לרשות התעופה האזרחית:
הקודם, יואל פלדשו, שסיים את כהונתו אחרי שמונה שנים, אמר אתמול:
"בעשר שנותיי בתפקיד לא נתקלתי בשרת תחבורה כל כך גרועה שלא מחליטה החלטות, דוחה כל דבר, משקרת, סקטוריאלית ולא מבינה כלום מהחיים שלה.
"לא רצתה להיות שרת התחבורה, זה לא מעניין אותה ואמרה שאם תהיה בממשלה הבאה, לא תרצה לחזור לתחבורה".
עמית סגל בטלגרם
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רציף ב- 27/10/2022 19:58:55
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|