|
|
| נשלח ב-30/10/2022 12:58 |
|
| |
momeir
לגבי הגאון ר' שאול עצמו , כל המהות שלו היא וותרנות ומידות טובות. הוא לא התבקש וגם לא הצהיר למי להצביע. אבל אין לי בכלל ספק שהוא ישים בקלפי ג'. מניח שהוא גם מצפה מהחסידים שלו שינהגו כמותו. השאלה היא, האם חסידיו מסוגלים להתעלות על עצמם ולהגיש את הלחי השניה? רבים מהם לא! (מבחינתם כבודו לא מחול! ) כנראה שיהיו כאלה שלא ילכו לקלפי. יהיו כאלה שיצביעו ש"ס. ואולי יהיו גם כמה כאלה שיתעלו מעל עצמם ויצביעו ג' לעצם העניין להצביע ג'ולדקנוף זה מעשה איוולת . מדובר בטיפש גמור. באחד שרק גורם לחילול השם!
תוקן על ידי momeir ב- 30/10/2022 13:00:30
|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/10/2022 14:25 |
|
| |
איזה כיף לראות את כל מושחתי גור מנסים להסביר שודאי שהוא יצביע ג׳.
אינני מכירו באופן אישי, אך אם הוא מתכוון להצביע ג׳ אזי הוא מזוכיסט חסר תקנה, ואני מפסיק לרחם עליו כשרודפים אותו.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/10/2022 14:52 |
|
| |
למה מותר לאדמור מוויזניץ, גור, זוויל, בייאלה, סדיגורא, ועוד שאיני זוכר כרגע לצוות על אגו"י להחרים ציבורים שלא סרים למרותם [אין לפרסם, אין לכלול במודעות ועוד ועוד] ולהפסיד קולות לחרדים, לפני שהם מטיפים על יידישקייט שיטיפו לעצמם על גאווה שבגללה הם הורסים את המהות של החיבור שלשמו נוצרה אגודת ישראל. אצביע לג' כי אני לא בן אדם לא אחראי אבל לא בגלל שתאבי הכבוד והשררה האלו בקשו.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/10/2022 15:02 |
|
| |
לא מצביעים בגלל הנציגים, אלא על אף
|
|
|
|
| נשלח ב-30/10/2022 15:27 |
|
| |
| גלאגוזים כתב: |  | הרב עובדיה זצ"ל אכן היה גאון הדור. אין ספק בכך. אבל לא זכור לי שבגליונות דבר אמת, מציינים כל יארצייט של גדולי הדור, ובפרט שלא מדובר ביא"צ 'עגול'.
כאמור, זו רק התרשמות, ולא משהו מדעי. אני מקווה שחסידיו ותלמידיו יתעשתו ולא יצביעו לש"ס שמסייעת במקומות שונים בארץ לרודפי הקהילה. [אשדוד, למשל] |
|
אינני בקי בדבר אמת, אבל הרב עובדיה זה לא עוד איזה רב של קהילונת. מדובר בגאון וצדיק מיוחד, שאגב לא לגמרי מזוהה עם שס. אל תשכח שהמקורבים והמגנים הגדולים שלו היו אלי ישי ובניזרי, ובהקלטה הידועה הוא זועם על דרעי שהדיח את הרב ציקוטאי, המזרוחניק. אליבא דאמת, הרב עובדיה ושס, זה בערך כמו הבבא סאלי וג'. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-30/10/2022 15:29 |
|
| |
| לךתדע1 כתבה: |  |
| הדיבוק כתב: |  | | לךתדע1 כתבה: |  |
| הדיבוק כתב: |  | | גלאגוזים כתב: |  | בגליון 'דבר אמת' של הקהילה, ייחדו השבוע מקום ליא"צ של הרב עובדיה, יש בזה יותר מרמז.
|
|
איזה רמז יש בזה? הרב עובדיה היה גאון דור ודורות, ציפית שיתעלמו מהאזכרה שלו? ולדעתי זה הגיוני מאוד שר' שאול יתמוך בשס, לא רואה בזה שום פסול. אני דווקא לא מבין את ר' דוד כהן שנהיה כל כך חרד לחילול ה', למה הוא לא תומך בשס. נשלח מהאנדרואיד שלי |
| ולמה שר' דוד יתמוך בשס? |
|
אין לי מושג, אם הוא כל כך חרד ודואג מחילול ה', הוא צריך להילחם בכל צורה במפלגה שגולדקופף עומד בראשה. או שהוא לא מבין מה כמה חילול השם נגרם משתיקה של כל הצווחנים נוכח אלימות וחילול שבת, וכן אינו מבין מה המשמעות הציבורית של הדברים שאותו טיפש אומר בראיונות. ואם כן הוא לא ממש חכם... נשלח מהאנדרואיד שלי |
| לעניות דעתי זה לא החילול ה' שהוא והרב פריד מבקשים למנוע אלא ניצול ההזדמנות שנקרתה בדרכם לעשות לביתם. כמובן שאצל הרב אזרחי השיקולים האלה לא באים בחשבון ניכרים דברי אמת, הגיל, וכו' |
|
לא נראה לי שר' דוד כהן צריך משהו כדי לעשות לביתו. הוא מיוחס ועשיר יותר מכל מי שאתה מכיר. הנושא כאן הוא לא כסף או משרות. אני חושב שמעבר לגיל, יש הבדל מהותי בין הרב אזרחי לרב כהן. הרב אזרחי הוא ראש ישיבה זניחה, אין לו השפעה ישערה ולא קשר ישיר לכל בעיות הדור. לכן הדעה שלו היא סוג של עמדה כללית, לגיטימית, מהפוזיציה שלו. בנוסף, הרב אזרחי מספיק חכם לא לכנות את המתחרה בשמות גנאי, אז יש לי פחות דרישות ממנו. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-30/10/2022 22:04 |
|
| |
קובי בורשטיין: הגר"ש אלתר בהקלטה כעת לחסידיו: "לאור המצב שקיים ולאור הסיכון, צריך להצביע למפלגות החרדיות". אחרי הקריאה, בקהילה, שרבים מאנשיה חשבו שלא לצאת ולהצביע, צפויים להצביע ברובם לש"ס נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-30/10/2022 22:10 |
|
| |
הגאון רבי שאול אלתר פרסם הודעה בקולו הוא ! ! !
שבה הוא אומר,
בהנחה שאני מצטט נכון,
ידידינו ואנשי שלומינו,
בנדון ההצבעה בבחירות העומדת על הפרק,
ולאור המצב כיום - שקיים - שהוא לדעתי סיכון למצב היהדות החרדית בארץ הקודש,
אף שמובנים הרגשות הלב, על הפגיעה במעשה ובמחדל,
מצד נציגים שהיו אמורים לשרת את כלל הציבור החרדי באשר הוא,
אנחנו חייבים - שומה עלינו להגביר - להשליט את השכל על הרגש,
ואת רצון השם על היצר,
ולהצביע למפלגות החרדיות,
השם יתברך יברך מעשה ידינו
וייתן לנו תמיד את האפשרות לעשות נחת לפניו,
ולעבדו בלבב שלם.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/10/2022 22:59 |
|
| |
כמדומני ,לא שונה מכל הבחירות הקודמות . גם אז אמר שהוא מצביע כאבותיו ולמי שקשה לו שיצביע ש"ס
|
|
|
|
| נשלח ב-30/10/2022 23:35 |
|
| |
דברי אמת ואמונה
הבוחרים בדרכיהם ועושים כמעשיהם עליו אני מתקיים (בראשית רבה עו ד)
דברי ראש הישיבה שליט"א כפי שנשלחו בקו הקהילה להשליט השכל על הרגש ואת רצון ה' על היצר - יש להצביע למפלגות החרדיות
הדברים המלאים כעת בקו עם הכניסה למערכת
קו דברי אמת ואמונה: ארץ ישראל - חייגו 5265* (וכן במספר 02-5011430). לחיוג מארה"ב 518-329-9186 לחיוג מאירופה 44-3303-9004-84
|
|
|
|
| נשלח ב-31/10/2022 00:02 |
|
| |
יש לו בטן מלאה גם על נציגי ש"ס?
|
|
|
|
| נשלח ב-31/10/2022 00:29 |
|
| |
| קו2 כתב: |  |
דברי אמת ואמונה
הבוחרים בדרכיהם ועושים כמעשיהם עליו אני מתקיים (בראשית רבה עו ד)
דברי ראש הישיבה שליט"א כפי שנשלחו בקו הקהילה להשליט השכל על הרגש ואת רצון ה' על היצר - יש להצביע למפלגות החרדיות
הדברים המלאים כעת בקו עם הכניסה למערכת
קו דברי אמת ואמונה: ארץ ישראל - חייגו 5265* (וכן במספר 02-5011430). לחיוג מארה"ב 518-329-9186 לחיוג מאירופה 44-3303-9004-84 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-31/10/2022 01:13 |
|
| |
שלום עליכם באטשי וברוכים הבאים
|
|
|