| נשלח ב-30/10/2022 11:52 |
|
| |
בואו וניתן ל- " יהדות התורה " עוד צ'אנס ונצביע עבורה.
אני מאמינה שלא הכול אבוד והחכים של "יהדות התורה" הפנימו את המסר שהמוני המצביעים לשעבר רצו להעביר להם, זה הזמן לתת להם עוד צ'אנס.
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 30/10/2022 11:58:42
|
|
|
|
| נשלח ב-30/10/2022 12:11 |
|
| |
אני ממש לא חושב שהם הפנימו משהו, אבל בסופו של יום אין ברירה אחרת, וכל אלטרנטיבה או הימנעות היא גרועה בהרבה. אנחנו שבויים שלהם? בהחלט! אבל יותר טוב ממשהו אחר. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-30/10/2022 12:32 |
|
| |
לא. לא מוכן לתת להם צ'אנס. בשום פנים ואופן לא. לא מגיע להם. כי אני בכלל לא בוחר בהם. הם לא ממש מעניינים אותי (טוב, קצת כן, איזה לשון הרע עסיסי מידי פעם) ולא הם הסיבה לבחור ג' או לא לבחור ג'. אני בוחר ג' כי זו דעת כל גדולי הדור, אני בוחר ג' כי בכך אני מצהיר שאני משתייך לציבור שומרי התורה ומקדשי שם שמים, אני מצביע ג' גם כדי לחסום את האפשרות שישתמשו בקול שלי להגביר את כוחם של מפלגות אחרות. והח"כים? זה תוצר נלווה, לפעמים יותר מרנין ולפעמים פחות. הם לא הסיבה להצבעה וגם לא הסיבה להימנעות.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/10/2022 13:03 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  | אני ממש לא חושב שהם הפנימו משהו, אבל בסופו של יום אין ברירה אחרת, וכל אלטרנטיבה או הימנעות היא גרועה בהרבה. אנחנו שבויים שלהם? בהחלט! אבל יותר טוב ממשהו אחר. נשלח מהאנדרואיד שלי |
| גם אנחנו באים ומבקשים מהבורא כל עולמים סליחה ומחילה כל שנה מחדש והוא לא אומר לעצמו: זה לא אלה שהיו פה שנה שעברה והבטיחו להתנהג טוב. אמנם, אנחנו מקבלים את סליחתנו לאחר שאנחנו מודים ועוזבים ,אבל החכים האלה לא מודים בטעויות ובוודאי שלא רוצים לעזוב את משכן הכנסת וזו הדילמה שניצבת בפני הבוחרים אבל צריכים ללמוד מדרכי המקום ולסלוח ולקוות לטוב.
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 30/10/2022 13:14:07
|
|
|
|
| נשלח ב-30/10/2022 14:03 |
|
| |
האמת שעדיף להצביע לשס. הפליטות פה של כמה מחברי יהדות התורה זה כבר יותר מדי, וגם הרמת הקול של,, כל זה זה בגדר חילול ה'. כל זה מתחיל שאין תחלופה באגודה, מי שעצבני - שילך הביתה, או שימצא פיתרון, אולי תה עם קמומיל.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-30/10/2022 14:06 |
|
| |
| hhaavv כתב: |  | לא. לא מוכן לתת להם צ'אנס. בשום פנים ואופן לא. לא מגיע להם. כי אני בכלל לא בוחר בהם. הם לא ממש מעניינים אותי (טוב, קצת כן, איזה לשון הרע עסיסי מידי פעם) ולא הם הסיבה לבחור ג' או לא לבחור ג'. אני בוחר ג' כי זו דעת כל גדולי הדור, אני בוחר ג' כי בכך אני מצהיר שאני משתייך לציבור שומרי התורה ומקדשי שם שמים, אני מצביע ג' גם כדי לחסום את האפשרות שישתמשו בקול שלי להגביר את כוחם של מפלגות אחרות. והח"כים? זה תוצר נלווה, לפעמים יותר מרנין ולפעמים פחות. הם לא הסיבה להצבעה וגם לא הסיבה להימנעות. |
|
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 30/10/2022 14:25:58
|
|
|
|
| נשלח ב-30/10/2022 14:09 |
|
| |
| לךתדע1 כתבה: |  |
| hhaavv כתב: |  | לא. לא מוכן לתת להם צ'אנס. בשום פנים ואופן לא. לא מגיע להם. כי אני בכלל לא בוחר בהם. הם לא ממש מעניינים אותי (טוב, קצת כן, איזה לשון הרע עסיסי מידי פעם) ולא הם הסיבה לבחור ג' או לא לבחור ג'. אני בוחר ג' כי זו דעת כל גדולי הדור, אני בוחר ג' כי בכך אני מצהיר שאני משתייך לציבור שומרי התורה ומקדשי שם שמים, אני מצביע ג' גם כדי לחסום את האפשרות שישתמשו בקול שלי להגביר את כוחם של מפלגות אחרות. והח"כים? זה תוצר נלווה, לפעמים יותר מרנין ולפעמים פחות. הם לא הסיבה להצבעה וגם לא הסיבה להימנעות. |
| אתה אומר דברים שאצל חלק מהמצביעים, הם עובדים ואצל החלק האחר ממש לו. בימינו, קשה לשכנע את כולם עם הטיעונים האלה " ביחוד, שיש גדולי ישראל שאוסרים להשתתף בבחירות. העצה, לשתף מדי פעם את הציבור למה החליטו כך ולא אחרת זה שאומרים שיש שיקולים נוספים שאסורים לפרסום זה מגביר את החשדנות שבסופו של יום מונע את ההשתתפות בבחירות. אם אלה שבוחרים את האנשים לרשימה לא בוחרים את המיטב אז בסופו של יום הם אלה שמונעים את הצלחתה של הרשימה אז למה שאנחנו נתאמץ וננסה לשכנע אחרים?! |
|
שיש ליהדות התורה נציגים מעולים, את המיטב, יתכן והם ראו כאן את ההארה שלי והם ישתפרו. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-30/10/2022 14:21 |
|
| |
| רציף כתב: |  | | לךתדע1 כתבה: |  |
| הסיבות האלה משפיעות על חלק מהמצביעים, על החלק האחר ממש לא. בימינו, קשה לשכנע את כולם עם הטיעונים האלה ,ביחוד, שיש גדולי ישראל שאוסרים להשתתף בבחירות. העצה, לשתף מדי פעם את הציבור למה החליטו כך ולא אחרת. זה שאומרים שיש שיקולים נוספים שאסורים לפרסום זה מגביר את החשדנות שבסופו של יום מונע את ההשתתפות בבחירות. בנוגע לטיב החכים, אם אלה שבוחרים את האנשים לרשימה, לא בוחרים את המיטב אז בסופו של יום הם מונעים את הצלחתה של הרשימה, אז למה שאנחנו נתאמץ וננסה לשכנע אחרים?! |
|
שיש ליהדות התורה נציגים מעולים, את המיטב, יתכן והם ראו כאן את ההארה שלי והם ישתפרו. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 30/10/2022 14:37:59
|
|
|
|
| נשלח ב-30/10/2022 14:22 |
|
| |
נראה לי שאם ג׳ תקבל מכה, (ומי שדואג לגוש יכול להצביע שס), הרבנים יבינו את המסר, ויחליפו סוף סוף את הנציגים שלא מעניין אותם הציבור.
רק להיזכר איך גפני זעק על כך שמנחם פרוש נדבק לכסא ……
|
|
|
|
| נשלח ב-30/10/2022 19:26 |
|
| |
לה''ו. יש חברת הימורים ''חוקית'', ושמה מפעל הפיס. למפעל הפיס יש מהמרים כבדים, שמשחקים בהם. לאחד מהמשחקים קוראים 'צ'אנס', וכל המהמרים שבטוחים ''שהפעם יביאו את המכה'', לאחר שניסו אלפי פעמים, מתאכזבים בכל פעם מחדש. הימורים=מהמרים צריכים גמילה... גם סוג ג' צריכים גמילה!!! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-30/10/2022 20:52 |
|
| |
| hot_trend כתב: |  | לה''ו. יש חברת הימורים ''חוקית'', ושמה מפעל הפיס. למפעל הפיס יש מהמרים כבדים, שמשחקים בהם. לאחד מהמשחקים קוראים 'צ'אנס', וכל המהמרים שבטוחים ''שהפעם יביאו את המכה'', לאחר שניסו אלפי פעמים, מתאכזבים בכל פעם מחדש. הימורים=מהמרים צריכים גמילה... גם סוג ג' צריכים גמילה!!! נשלח מהאנדרואיד שלי |
|

גמילה מקיום מצווה? התבלבלת לגמרי...
איזה היתר יש להשתתפות בבחירות הטמאות אם מצביעים למפלגה לא חרדית?
או שמצביעים ג' או שלא הולכים להצביע! אפילו פתק לבן זאת לא אופציה!
ש"ס, כמובן, זאת בהחלט אופציה כשרה.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/10/2022 21:03 |
|
| |
למה שהם לא יתנו לנו צ'אנס? אפס עשייה. מחלקת גריאטריה. שיחפשו להם עבודה אחרת. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|