בית פורומים בחדרי חרדים

ח"כ משה גפני חושש: ברגע שישתלם לבן גביר הוא ילך לממשלת שמאל

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-31/10/2022 16:33 לינק ישיר 

מועמדותו של יונה מצגר נתמכה לא בגלל שהיה מזרוחניק אלא למרות (אני מאמין שזה היה בעיקר בשל לחץ מצד גיסו, נתי גרוסמן, ואולי האלטרנטיבה היתה גרועה יותר, או שלא היו לה סיכויים - לא יודע).
כשמזרחניקיות מתחילה להיות קריטריון, שזה אומר שיש ערכים נוספים שהם 'קו אדום' שלא קשורים להלכה וכו'.
מי ערב לנו שבמקרים אחרים לא יצוצו שוב 'ערכים' כאלה? באנשים כאלה אי אפשר לתת אמון. גנץ יבטיח לבן גביר תפילה חפשית בהר הבית הוא לא ייקח?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/11/2022 00:35 לינק ישיר 

האלטרנטיבה אז הייתה הרב דיכובסקי. מאמין שהיה עושה פחות חילול ה' מהרב מצגר (שכבר אז היה בתהליך שלילת רשיון הרבנות שלו, עקב דברים מספיק חמורים שעשה לפני כן). ברור כשמש שהסיפור היה שגרוסמן הצדיק הקדוש הכפוף והבוכה דחף אותו, כל טיפש הבין את זה לאורך כל הדרך.

ומה הבעיה עם זה שהם דורשים שיהיה מזרוחניק? יש הגיון מסוים שמי שהולך לרבנות יהיה אדם שחושב שהיא טובה ונצרכת וחשובה, בכנות וללא משוא פנים; ולא אדם שבשקט יצטט אמרות של ר' חיים עוזר וכדו' על הרבנות ובחוץ יהלל כל חג ציוני.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/11/2022 01:42 לינק ישיר 

הבהב מדבר כנגד הרב אליישיב שתמך במצגר בכל מאודו... רק להראות את צביעותם של השופרות שמדברים כאן על ציות לגדולים...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/11/2022 02:25 לינק ישיר 
hhaavv

קלעפער כתב:
הבהב מדבר כנגד הרב אליישיב שתמך במצגר בכל מאודו... רק להראות את צביעותם של השופרות שמדברים כאן על ציות לגדולים...

לדעתך הוא תמך בו רק ב-ג-ל-ל שהיה מזרוחניק? או שהיו לו סיבות אחרות והוא תמך בו למרות שהיה מזרוחניק?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/11/2022 17:52 לינק ישיר 
קלעפער

hhaavv כתב:
לדעתך הוא תמך בו רק ב-ג-ל-ל שהיה מזרוחניק? או שהיו לו סיבות אחרות והוא תמך בו למרות שהיה מזרוחניק?

אין לי מושג למה הרב אליישיב הכריע מה שהכריע אבל אני ודאי לא מייחס זאת ללחץ מנתי גרוסמן. אתה אומר בדיוק את מה שלך תדע  וניורולוג אומרים על הגר"ח, או מה שעציצים אומרים על כולם...

תמשיך עם הקבלה שלך לא לדבר על הרבנים, כי כשאתה מדבר אתה מסגיר את מי שאתה באמת...

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > ח"כ משה גפני חושש: ברגע שישתלם לבן גביר הוא ילך לממשלת שמאל
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext