שמועות ברשת - יכול להיות? הצבעה פעמיים, בקלפי ובקלפי נגישה?
אני קורא כבר כמה עדויות, שלא הצלחתי לאמת אף אחת מהם,
הנה אחת מהם,
השאלה שלי האם זה בכלל אפשרי?
תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 30/10/2022 23:01:53
נשלח ב-3/11/2022 01:21
אל_קפונה כתב:
muki28 כתב:
אל_קפונה כתב:
רמאויות תמיד היו אני הייתי יושב ראש קלפי במזרח ירושלים יש לי עדיין את התמונה של הטופס עם התוצאות של הספירה שחתומה על ידי כלל חברי הועדה ועדיין בתוצאה הרשומה באתר ועדת הבחירות זה שונה אמנם גנבו רק 3 קולות אבל עדיין זה קרה אחרי חתימת הפרוטוקול כנראה בועדת הבחירות המרכזית
רין לי כח להתחיל לנבור בטלפון בשביל למצוא את התמונה גם הפעם אני יושב במזרח ירושלים אם יהיה שוני בין הפרוטוקול לועדת הבחירו אעלה פה את התמונה של הבחירות הללו ואחפש גם את של הבחירות הקודמות
תוקן על ידי אל_קפונה ב- 31/10/2022 00:06:58
ממתינים לשיתוף. זיופים בקלפיות תמיד היו ויהיו, אבל זיופים בועדת הבחירות המרכזית זה כבר פשע מאורגן שחייבים להציף אותו
נכון לעכשיו בקלפי בה ישבתי הצביעו 74 מתוך 658 רשומים התוצאות הרשומות באתר הועדה תואמות את הספירה שהייתה
להפתעתי היו שם 8 קולות ל-ג ו3 ל-ט היה מצביעה יהודי בודד רשום בקלפי אני לא יודע מה הוא הצביע אבל לפי חזותו כנראה ט
רמאויות תמיד היו אני הייתי יושב ראש קלפי במזרח ירושלים יש לי עדיין את התמונה של הטופס עם התוצאות של הספירה שחתומה על ידי כלל חברי הועדה ועדיין בתוצאה הרשומה באתר ועדת הבחירות זה שונה אמנם גנבו רק 3 קולות אבל עדיין זה קרה אחרי חתימת הפרוטוקול כנראה בועדת הבחירות המרכזית
רין לי כח להתחיל לנבור בטלפון בשביל למצוא את התמונה גם הפעם אני יושב במזרח ירושלים אם יהיה שוני בין הפרוטוקול לועדת הבחירו אעלה פה את התמונה של הבחירות הללו ואחפש גם את של הבחירות הקודמות
תוקן על ידי אל_קפונה ב- 31/10/2022 00:06:58
ממתינים לשיתוף. זיופים בקלפיות תמיד היו ויהיו, אבל זיופים בועדת הבחירות המרכזית זה כבר פשע מאורגן שחייבים להציף אותו
נכון לעכשיו בקלפי בה ישבתי הצביעו 74 מתוך 658 רשומים התוצאות הרשומות באתר הועדה תואמות את הספירה שהייתה
להפתעתי היו שם 8 קולות ל-ג ו3 ל-ט היה מצביעה יהודי בודד רשום בקלפי אני לא יודע מה הוא הצביע אבל לפי חזותו כנראה ט
בהנחה שהמספר זהות שלו מתעדכן אונליין כמי שכבר הצביע ובהנחה שאין שטיקים וטריקים נוספים
נשלח ב-2/11/2022 23:04
לכאורה אם מישהו לא הצביע בכלל בקלפי הרגיל. והלך והצביע בכמה קלפיות נגישות. ובכל אחת מהמעטפות שם פתק אחר. אמנם יספרו רק פתק אחד שלו, אבל אין אפשרות לדעת איזה פתק שלו יספרו. באופן אקראי לחלוטין המעטפה שתיפול לידיהם קודם תהיה כשרה, (קורעים את המעטפה החיצונית ושמים בקלפי המיועדת לספירה), ושאר המעטפות שיפלו לידם אח"כ יזרקו לפח, כי רשום שכבר הצביע.
תוקן על ידי חריף_ומקשה ב- 02/11/2022 23:04:50
נשלח ב-2/11/2022 22:23
אל_קפונה כתב:
יש לי תחושה שהבדיקה היא מדגמית ולא בודקים כל מי שהצביע המעטפות כפולות.
אשמח לדעת שאין הדבר כך.
נשלח ב-31/10/2022 12:24
קהלת כתב:
להצביע בקלפי נגישה ובקלפי שלך - אי אפשר, כי לפני שמאשרים מעטפה כפולה בודקים את הפרטים על המעטפה החיצונית מול הקלפי שאתה רשום בה, אם הצבעת שם - המעטפה הנגישה נפסלת.
אם אדם מצביע ב-2 קלפיות נגישות או יותר, זה בהחלט יכול לעבוד. כי אין מאגר של כל מצביעי הקלפיות הנגישות, וההצלבה היא רק בין הקלפי הנגישה הנמצאת כרגע לנגד עיני הבודק מול הקלפי בה אתה רשום. אם מגיעה כעבור חצי שעה עוד מעטפה נגישה עם פרטיך, היא תבדק שוב רק מול הקלפי בה אתה רשום, ואין דרך לדעת שכבר היתה מעטפה נגישה עם הפרטים שלך מקודם.
למה אין דרך אם מזינים נתונים למחשב?
אולי רק אם זה יהיה ממש באותה שניה, אבל מה הבעיה שאם הזנת נתונים שכבר קיימים המחשב לא יתן לך להזין שוב?
נשלח ב-31/10/2022 12:22
אמתצרופה כתב:
[quote]
אפשרי עד שתקבל טלפון מהמשטרה . תכלס אתה יכול אבל הצבעה שלא במקום הקלפי הקבוע מחייבת מעטפה כפולה חיצונית שבה רשומים פרטיך. המעטפות הכפולות מגיעות לכנסת ושם נבדק שלא הצבעת פעמיים ורק אחר כך אתה נספר כקול . ברגע שעלו עליך שהצבעת פעמיים תזכה לביקור מלכותי במשטרה והכרת תא המעצר מבפנים.
למשטרה אין זמן להתעסק עם גניבות רכב, אז יהיה לה זמן להתעסק עם הבחירות?!
נשלח ב-31/10/2022 12:15
אמתצרופה
[quote]
אפשרי עד שתקבל טלפון מהמשטרה . תכלס אתה יכול אבל הצבעה שלא במקום הקלפי הקבוע מחייבת מעטפה כפולה חיצונית שבה רשומים פרטיך. המעטפות הכפולות מגיעות לכנסת ושם נבדק שלא הצבעת פעמיים ורק אחר כך אתה נספר כקול . ברגע שעלו עליך שהצבעת פעמיים תזכה לביקור מלכותי במשטרה והכרת תא המעצר מבפנים.
להצביע בקלפי נגישה ובקלפי שלך - אי אפשר, כי לפני שמאשרים מעטפה כפולה בודקים את הפרטים על המעטפה החיצונית מול הקלפי שאתה רשום בה, אם הצבעת שם - המעטפה הנגישה נפסלת.
אם אדם מצביע ב-2 קלפיות נגישות או יותר, זה בהחלט יכול לעבוד. כי אין מאגר של כל מצביעי הקלפיות הנגישות, וההצלבה היא רק בין הקלפי הנגישה הנמצאת כרגע לנגד עיני הבודק מול הקלפי בה אתה רשום. אם מגיעה כעבור חצי שעה עוד מעטפה נגישה עם פרטיך, היא תבדק שוב רק מול הקלפי בה אתה רשום, ואין דרך לדעת שכבר היתה מעטפה נגישה עם הפרטים שלך מקודם.
נשלח ב-31/10/2022 11:31
אל_קפונה כתב:
נשלח ב-31/10/2022 11:28
אין פה מישהו שהיה משקיף בועדת הבחירות כדי לדעת אם באמת מצליבים נתונים על כל מעטפה או שמחפפים?
נשלח ב-31/10/2022 09:56
זה סיפור אחר, לא הצבעה כפולה אלא שימוש לרעה, מי שמגיע לקלפי נגישה לא צריך להביא תעודת נכה או משהו דומה, כל אחד יכול אם מאוד ירצה להצביע שם, היו טענות שבעבר פעילי כחול לבן ויש עתיד עודדו סטונדנטים להשתמש בזה (לפני שנים רבות שמעתי את זה על בחורי ישיבה אבל יכול להיות שהם יצביעו בכל מקרה)