בס"ד אחרי עבודה קשה זה מוכן..אשמח להערות הארות וכו אפשר להוריד לשמוע וכו במידה ורוצים להקליט באופן רשמי באולפן נא ליידע לפני (כי על זה יהיה צורך לשלם..על השימוש בפלייבק)
בדרך כלל כדי לדעת אם הפלייבק יוצא טוב אני שם עליו את השירה המקורית (באמצעות אתר שמפריד את השירה מהמנגינה לא הכי איכותי אבל סבבה.. כאן לשמחתי הם הוציאו אלבום אקפלה של יבוא ככה שזה ממש איכותי)
מדהים!! כל פעם הייתי צריכה לחשוב טוב איזה קטע זה... לפעמים היה מתפקשש לי בשניות או משהו כזה... תודה לא הבנתי את השורה השניה עכשיו שמתי לב שזה לא מובן... חחח התכוונתי לפלייבק שעשית (הקודם) של השיר יבוא שנמצא בראש האשכול הזה בכל אופן הפלייבק הזה והקודם פשוט יפים!!! מקווה שהבנת:-) חחחח
כן עכשיו הבנתי תכלס זה אותו פלייבק רק הוספתי וערכתי כמה דברים קטנים
נשלח ב-7/11/2022 19:26
nati26pt כתב:
בדרך כלל כדי לדעת אם הפלייבק יוצא טוב אני שם עליו את השירה המקורית (באמצעות אתר שמפריד את השירה מהמנגינה לא הכי איכותי אבל סבבה.. כאן לשמחתי הם הוציאו אלבום אקפלה של יבוא ככה שזה ממש איכותי)
מדהים!! כל פעם הייתי צריכה לחשוב טוב איזה קטע זה... לפעמים היה מתפקשש לי בשניות או משהו כזה... תודה לא הבנתי את השורה השניה
עכשיו שמתי לב שזה לא מובן... חחח התכוונתי לפלייבק שעשית (הקודם) של השיר יבוא שנמצא בראש האשכול הזה בכל אופן הפלייבק הזה והקודם פשוט יפים!!! מקווה שהבנת:-) חחחח
נשלח ב-7/11/2022 18:32
AyalaMBC כתב:
מדהים!! כל פעם הייתי צריכה לחשוב טוב איזה קטע זה... לפעמים היה מתפקשש לי בשניות או משהו כזה...
תודה לא הבנתי את השורה השניה
נשלח ב-7/11/2022 17:28
ayalambc
nati26pt כתב:
מדהים!! כל פעם הייתי צריכה לחשוב טוב איזה קטע זה... לפעמים היה מתפקשש לי בשניות או משהו כזה...
נשלח ב-7/11/2022 04:47