| נשלח ב-31/10/2022 08:40 |
|
| |
הגרועים ביותר הם אלה שנושאים את שם השם לשווא בדרך לקלפי!
נשאלו בפורם שאלות: האם העצניק לא מבין שהוא נותן את הקול שלו לשמאל ולערבים?! האם הקנואים לא יודעים את זה?! וכו' ועל זה הדרך. אז מספיק עם הצביעות הזו. אמנם, הזיכרון שלנו קצר, אבל לא עד כדי כך ,: מי רצה לסכן את כל הייצוג החרדי בגלל שלא רצו להכניס את בעלזא לחינוך העצמאי?! כן כן מספיק עם הדמגוגיה. לשום גדול ולשום אדמור לא אכפת במקרה הזה מכבוד שמים ולא מכבוד הבריות הם נושאים את שם השם לשווא, יותר נכון, הם יודעים שאין בבחירות כבוד שמים וזו סיסמה ריקה מתוכן שמלהיב את ההמון, אבל אם "הכבוד שמים הזה" יפגע בכיסו או באינטרס הישיר שלהם אז אין כבר כבוד שמים ולא נעליים. אז אין לכם שום זכות להטיף מוסר לאחרים, בתקופה האחרונה הוכחתם שרק הכסף הוא הכבוד שמים שלכם האמתי כול השאר זה נשיאת שם השם לשווא. מי שמעט שכל בראשו יודע כבר שהטקסים שבהם מספרים לנו על כבוד שמים אין להם אחיזה במציאות. זה כבוד עצמי והאינטרס שלי. גם אם משתמע מדברי ביקורת על הרב איידלשטיין אז לא מינה ולא מקצתיה :כי אני יודעת שהוא לא ניהל את המערכה נגד בעלזא. המצפן שלנו לקראת הבחירות הם לא הגדולים ולא האדמורים שלאורם נלך אלא "הקטנים" שלאורם נלך שלמרות שפגעו בהם לאורך השנים, הם ממשיכים לתת את קולם לשם שמים! .
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 31/10/2022 08:58:52
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-31/10/2022 21:13 |
|
| |
| 2oo9 כתב: |  | כשהייתי צעיר גם לי היה תירוצים אבל עכשיו אני יותר חרדי ואני שומע להרבנים |
|
לה''ו. חמודי. התעוררת לפני הבחירות ותעלם מחר ב22:01. אני לא מתרץ אף פעם. אם היית פה כל הזמן, ולא רק בבחירות כנ''ל, היית יודע זאת. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-31/10/2022 17:44 |
|
| |
כשהייתי צעיר גם לי היה תירוצים אבל עכשיו אני יותר חרדי ואני שומע להרבנים
|
|
|
|
|
| נשלח ב-31/10/2022 15:03 |
|
| |
לה''ו. מי שלא רוצה לבחור, שלא יבחר! ואם שואלים אותך מה אתה מצביע? 1. אל תענה,זה לא עניינו של אף אחד! 2. אם עונה, תגיד ג' בכתב יד במראה. 3. תענה מה שמתאים לאדיוט השואל. 4. אווווווווו, בדיוק אותך חיפשתי. בוא תחתום לי ערבות על 1000000€... תאמין לי, השקט מובטח לך! נ.ב. ב''ה הגעתי לדרגה 1. כשהייתי צעיר, השתמשתי בשאר הסעיפים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-31/10/2022 13:41 |
|
| |
כדי לצאת ידי חובת כל הדעות, יש להכניס למעטפת הבחירות גם ג' וגם שס, גם ט' וגם עץ, וכל המרבה הרי זה משובח.
וכך היה נוהג מרן רשכבה"ג רבי סלאח שבתי זי"ע בהיכנסו מאחורי הפרגוד של הקלפי הקדוש לאחר שטיהר עצמו.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/10/2022 13:20 |
|
| |
בונדמן
וכל מי שהולך להצביע מחזק את הימין של השייגעץ ביבי ואת סמוטריץ' ובן גביר שעולה להר הבית ומתסיס את הערבים באופן נוראי באופן הגורם לשפיכות דמים בארץ הקודש, ועל הדרך מחזק את עושק הגננות ואת מרוצצי הגולגלות,
ליברמן העלה את החד פעמי ? הסוחר הגוראי ביבלה העלה את מחירי הכובעים החסידיים במאות שקלים ! ואף רבי לא פצה את פיו,
תוקן על ידי בונדמן ב- 31/10/2022 13:21:08
|
|
|
|
| נשלח ב-31/10/2022 11:47 |
|
| |
בלי פילוסופיה. ובלי התחכמויות כל מי שלא הולך להצביע, בוודאות גמורה מחזק את ה0מאל!
|
|
|
|
| נשלח ב-31/10/2022 11:26 |
|
| |
בוודאי שזה כבוד שמים כל קול חרדי נוסף, ולא צריך ללכת ממש לשמה מותר ללכת גם שלא לשמה
|
|
|
|
| נשלח ב-31/10/2022 10:43 |
|
| |
רק לאחרונה אדמור מהמועצה החסידית איים שהוא לא ישתתף בעצרת בחירות אם בן אחיו ישתתף, וזה על קצה המזלג...
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 31/10/2022 10:44:02
|
|
|
|
|