בית פורומים בחדרי חרדים

החרדים נתונים למכים !

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-31/10/2022 14:46 לינק ישיר 
החרדים נתונים למכים !

החרדים התרגלו לקבל מכות עד שאפילו שיכולים להציל את עצמם הם לא עושים את זה, הייתי בטוח שאחר שנה כזה עם לפיד וליברמן עם כל הצרות לפרט ועם כל הבעיות להמוסדות ולהתקציבים ובפרט לבעיות בעניני גיור ורפורמים וכו, וכו' כולם ירדפו בעצמם לקלפי בלי שום פרסומות כדי להקל עלינו, אבל אני רואה שאפילו עם הפרסומות עושים חשבונות על כל ח"כ ועל כל החסרונות שלו, ועושים טובה והולכים להצביע, יש הסבר על זה ?

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/10/2022 21:11 לינק ישיר 

2oo9 כתב:
החרדים נתונים למכים !

החרדים התרגלו לקבל מכות עד שאפילו שיכולים להציל את עצמם הם לא עושים את זה, הייתי בטוח שאחר שנה כזה עם לפיד וליברמן עם כל הצרות לפרט ועם כל הבעיות להמוסדות ולהתקציבים ובפרט לבעיות בעניני גיור ורפורמים וכו, וכו' כולם ירדפו בעצמם לקלפי בלי שום פרסומות כדי להקל עלינו, אבל אני רואה שאפילו עם הפרסומות עושים חשבונות על כל ח"כ ועל כל החסרונות שלו, ועושים טובה והולכים להצביע, יש הסבר על זה ?

לה''ו. נכון. למכים בסתר, שמתעוררים לפני הבחירות ונעלמים ב22:01

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/10/2022 18:11 לינק ישיר 

מה לעשות שהיום המידע הבעייתי הרבה יותר נגיש לאנשים

לא סתם אסרו את הסמארטפונים גם המסוננים, את החדשות צריך לקבל רק מהעיתונות המפלגתית

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/10/2022 18:11 לינק ישיר 

אתה יוצא מנקודת הנחה שאני הולך לבן גביר, אז תתפלא אני לא. מעבר לזה, מאיתנו אני מצפה ליותר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/10/2022 17:29 לינק ישיר 

קודם כל אני מדבר מאלו שלא הולכים בכלל לבחור, וחוץ מזה ה15 מועמדים של בן גביר וסמוטריץ אתה בכלל לא מכיר מי הם ומה הם ואתה הולך להם בעינים עצומות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/10/2022 16:13 לינק ישיר 

כשאתה רואה דוגמא אישית של קטנוניות, זלזול, השפלה, חוסר פירגון אצל הנציגים ובינם, גם אתה נהיה קטנוני ומחשב כמה שקלים אם בכלל היה לי יותר לו הם היו בקואליציה, ומניסיון העבר לאנשים הפרטיים לא היה יותר. בפרט כשתכלס כולם יודעים שמה שמשנה זה הגוש ולא אם לג יהיה 4 או 6 מנדטים ואם לשס יהיו 8 או 10 מנדטים. ואם פינדרוס או איכלר למשל יהיו בחוץ ובמקומם יכנס חבר כנסת של שס או סמוטריץ או אפילו ליכוד זה לא ישנה כלום לעם שבשדות. אז לפני שאתם נותנים לנו מוסר על קטנוניות, תבדקו קודם את הקטנוניות בין שמונת המוסקטרים. מקווה מאד שהלקח ילמד לבחירות המקומיות בעוד שנה בעז"ה. מאד חושש שלא ילמדו כלום. עוד 30 שעות כשתיפתח תיבת הפנדורה נראה מי מתעלה על עצמו וחושב קדימה ומי נשאר קטנוני.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/10/2022 15:20 לינק ישיר 

מאותם סיבות קטנוניות שהעיתונות החרדית הממסדית בוחרת לכבד רבי אחד ולהחרים את עמיתו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/10/2022 15:17 לינק ישיר 

לא מדובר ב'מצווה' הנוצרית - להושיט אל הלחי השניה, אלא בשל רצון נקמה שפל וגס, מוכנים להוציא לעצמם שני עיניים - העיקר להוציא לזולת עין אחת.
יותר ויותר אני מגלה שמסתובבים בינינו כאלה נראים כבני אדם, שומרי תורה ומצוות, חרדים, שגדלו על הציות לגדולי ישראל, אלא שמסיבות כאלה ואחרות חלולים לגמרי מכל אלה, ובשל שיקולים קטנוניים מוכנים להפסיד ולמכור את כל היקר והקדוש.
אם בעבר היתה חרדה מפני כל התבטאות של גדול מישראל, היום הפכו את זה לפוליטיקה קטנונית כביכול, הכל אינטרסים, הכל שלמונים, הכל זיוף אחד גדול. קורח ובלעם לא היו מתארים את זה יותר טוב.
במקום לעזוב אותנו, הציבור החרדי, לנפשנו וללכת לרעות בשדות זרים בצורה רשמית, הם מתחפשים לחרדים ומפיצים את הרעל מבפנים. 
לא טוב לך עם החרדיות, תעשה טובה ולך לעזאזל, אתה לא חסר לנו פה.
אלא, שכנראה כמו שהמשכילים בזמנם חששו לצאת לבד מהציבור והם ניסו לגרור איתם את הציבור כולו לבאר שחת - גם כיום זה עובד כך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/10/2022 15:08 לינק ישיר 

לדעתי ההסבר נתון בכותרת. החרדים זה לא גוש אחד ומיקשה אחת ולכן לא נכון להכליל את כולם ביחד.
לכל אחד השיקולים שלו. למשל לא כולם ניזוקו כספית בצורה שווה .יש כאלה שכמעט לא ניזוקו כלל. וכן הלאה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > החרדים נתונים למכים !
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext