בית פורומים בחדרי חרדים

מפלה מוחצת ל'עדה חרדית', לסאטמאר, לבוהוש, למרצ, לסלאנים ולבל"ד

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-6/11/2022 00:40 לינק ישיר 

מי פטרון ?  אתם הרי שלטתם ברב שך ודרכו בכל הציבור, היום כולם זרקו אותכם מחוץ לדלת, לא מוכנים לעשות איתכם שום עיסקאות רק בגלל הפטרונות שלכם אז, ותחושת הפטרונות שלכם היום, חבורת  עסקנים, חלקם מתהדרים בתארי ראש ישיבה גם, אבל עסקנים, הם יודעים יותר טוב מכולם מה טוב ..  לכו לאמריקא לחסידי סאטמר ופינטו, להם תספרו מעשיות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/11/2022 10:13 לינק ישיר 

דקחר כתב:
מפלה מוחצת ל'עדה חרדית', לסאטמאר, לבוהוש, למרצ, לסלאנים ולבל"ד

מפלה מוחצת ל'עדה חרדית', לסאטמאר, לבוהוש, למרצ, לסלאנים, לבל"ד ולמשכנות הרועים ושאר הטרולים.

בחוגי ה"קנאים" עדיין לא מעכלים איך זה שרוב רובה של היהדות החרדית עדיין נשמעים לדעת תורה צרופה והשקפה טהורה ומנפנפים את ה"קנאים" הטרולים למיניהם לחוגיהם ולפלגיהם.
אשרי העם שככה לו אשרי העם שה' אלוקיו.

למנ אתה חושב שמעניין אותם התוצאות.
ומי הצביע או לא.
הם ככה 75 שנה.
זה הם ותלמד לכבד אותם.
למרות שאני מצביע, איך זה רלוונטי אלי מה הם לא

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/11/2022 10:42 לינק ישיר 

שוקולד_תות כתב:
כשרואים איך נראים חכ״י ג׳, באמת שאין הבדל בינם לבין מאי גולן 

חסרי כל אחריות ציבורית, חסידי גם לי גם לך לא יהיה, אלו בדיוק אותם אנשים שהצבעתם להם בעבר ,  אבל אתם רוצים את הכסף והכח , בלי כסף כבוד וכח אתם לא מצביעים, צריך למצא נקודות שיפגעו רק בכם ולהעביר חוק למשל שכל ישיבה שייכת לרוב גם אם בית משפט פסק ההפך, ואז תעברו לסאטמאר רשמית  עם כל הסוס והלבוש
זה באמת אותם אנשים, רר לגאבוננו הם שינו את הדרך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/11/2022 10:43 לינק ישיר 

שוקולד_תות כתב:
מי פטרון ?  אתם הרי שלטתם ברב שך ודרכו בכל הציבור, היום כולם זרקו אותכם מחוץ לדלת, לא מוכנים לעשות איתכם שום עיסקאות רק בגלל הפטרונות שלכם אז, ותחושת הפטרונות שלכם היום, חבורת  עסקנים, חלקם מתהדרים בתארי ראש ישיבה גם, אבל עסקנים, הם יודעים יותר טוב מכולם מה טוב ..  לכו לאמריקא לחסידי סאטמר ופינטו, להם תספרו מעשיות
אין אדם … אלא מהרהורי ליבו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/11/2022 16:02 לינק ישיר 

אלו עובדות לא הרהורי לב . הטיעון הפטרוני התלוש והמתנשא שהם שינו את הדרך, הוא הרהורי לב ושקר .
אתם רוצים לשלוט, אתם רוצים שכל הציבור יהיה קיצוני, אבל כלל הציבור וכמובן גדולי התורה  בעטו באחוריכם ושלח אתכם למדבר, תשארו שם ותסמתמו. אין לכם שום זכות להתערב יותר בשום סוגיא ציבורית פוליטית אחרי שיצאתם מהמשחק

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/11/2022 18:14 לינק ישיר 

שוקולד_תות כתב:
אלו עובדות לא הרהורי לב . הטיעון הפטרוני התלוש והמתנשא שהם שינו את הדרך, הוא הרהורי לב ושקר .
אתם רוצים לשלוט, אתם רוצים שכל הציבור יהיה קיצוני, אבל כלל הציבור וכמובן גדולי התורה  בעטו באחוריכם ושלח אתכם למדבר, תשארו שם ותסמתמו. אין לכם שום זכות להתערב יותר בשום סוגיא ציבורית פוליטית אחרי שיצאתם מהמשחק

לא הייתי קורא לזה "כלל הציבור וגדולי התורה בעטו באחוריכם"
ציבור הקנאים שאינו מצביע הוא די גדול, קשה לאמוד, אבל אם בשכונה חרדית רגילה 80% מצביע, משמע 20% אינו רוצה להצביע, כי אצל חרדים אין דבר כזה "אופס לא היה לי כוח או זמן להצביע"
ואיזורי מאה שערים, בית שמש, ועוד כמה מעוזים בקושי היו אחוזי הצבעות.
ובקשר לגדולי התורה, יש גם להם כמובן גדולי תורה משלהם, מה ההתנשאות הזאת?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/11/2022 19:03 לינק ישיר 

יש קנאים ויש עצניקים, העצניקים הם אלו שרוצים כל הזמן לחזור לעמדת השפעה אבל הציבור עצמו הקיא אותו מתוכם . הקנאים אפילו לא מנסים  הם חיים בבועה משל עצמם .
המכנה המשותף לכל הקבוצות שאין שם רבנים שמתערבים, אלא הכל יוזמות עסקנים, חלקם באיטצלא רבנית כלשהיא   

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/11/2022 19:19 לינק ישיר 

אין לנו שום בעיה, ואנו לא צריכים הכרה מאף אחד ממכם. רק אל תזילו דמעות תנין על כך שאיננו מצביעים בזמן שמי שהכניס את זנדברג וכדומיה הם אתם שהתעלמתם ודרסתם ציבורים רבים וגדולים. ״עד השמדם״ להזכירך !!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/11/2022 19:43 לינק ישיר 

חחח 

אתה טוען שהנקמה שלכם היא שיותר לא איכפת לכם כלום מהציבור , אז הציבור מוכן  לוותר עליכם על הקולות שלכם ועל השליטה שלכם . 

אלא מה ?  

שגם כלפי עצמכם אין לכם בעיה שתהיה זנדברג או מאי גולן, גם לי גם לך לא יהיה קלאסי, ובדיוק בגלל שאתם כאלה חסרי אחריות יש מדיניות היפרדות . השמדה זה מונחים שלכם, שאתם מוכנים לעשות הכל נגד כלל הציבור, העיקר שהעסקן התורן שמיניתם עד שיודח, יקבל איזה מעמד כלשהוא . 

מתסדרים בלעגיכם תמשיכו לרדוף לקלל להציק ולהזיק, זה כבר לא מעניין. 

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > מפלה מוחצת ל'עדה חרדית', לסאטמאר, לבוהוש, למרצ, לסלאנים ולבל"ד
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.