בית פורומים בחדרי חרדים

דרמה בספירת הקולות, השמאל מתכנן לגנוב את הבחירות. קבלתי בוואטסאפ

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-3/11/2022 00:29 לינק ישיר 
דרמה בספירת הקולות, השמאל מתכנן לגנוב את הבחירות. קבלתי בוואטסאפ

יעקב ברדוגו:
דרמה לקראת סיום ספירת הקולות: רה"מ לשעבר נתניהו בדרכו לוועדת הבחירות; הדרישה: ספירה מחודשת של המעטפות הכפולות.

מנכ"ל ועדת הבחירות אורלי עדס מונעת מנציגי הסיעות בוועדת הבחירות המרכזית לפקח על על עבודת ספירת המעטפות הכפולות. באופן חסר תקדים ובניגוד לחוק היא הורתה לפרוס חבל שחוצץ בין איזור ספירת המעטפות לבין חברי ועדת הבחירות שמפקחים על הסופרים, באופן שאינו מאפשר להם לפקח על הליך הספירה כמתחייב מתפקידם.

עו"ד אילן בומבך, סגן יו"ר ועדת הבחירות המרכזית מטעם הליכוד פנה לגב' עדס בדרישה להסיר מיידית את החציצה הלא חוקית ולאפשר לו לבצע את תפקידו ולהשגיח על הליך ספירת המעטפות, אך מסיבה שאינה ברורה היא סרבה ונכון לעכשיו אין אפשרות לפקח כראוי על ספירת המעטפות ויתכנו טעויות וזיופים.

נתניהו בדרך לכנסת לוועדת הבחירות!!!!

*הדרמה בכנסת !!!*

בכיר בועדת הבחירות אומר בשיחות סגורות כי השמאל נחוש להעביר את מרצ בכל מחיר במהלך לילה לבן.

הליכוד מביא תגבורים למנוע מהשמאל לזייף את הבחירות. נשקלת פניה לבגצ לעצור מיידית את הספירה.

מנחם קולדצקי:
סגן ראש עיריית מודיעין עילית טובייה פריינד טוען שאלפי קולות הועלמו במכוון מגוש הימין והחרדים כדי להעביר את מרצ. הוא קורא להרעיש עולמות.

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי רציף ב- 03/11/2022 00:30:41

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/11/2022 09:52 לינק ישיר 

לבקיאים שבינינו, בלי קשר לביטול המחיצה. מה זו המחיצה הזו? איזה תירוץ היה להשמתה?

האם השמאל ממשיך לצחוק על כולם מהמקפצה?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/11/2022 06:03 לינק ישיר 

רציף כתב:
יעקב ברדוגו:
דרמה לקראת סיום ספירת הקולות: רה"מ לשעבר נתניהו בדרכו לוועדת הבחירות; הדרישה: ספירה מחודשת של המעטפות הכפולות.

מנכ"ל ועדת הבחירות אורלי עדס מונעת מנציגי הסיעות בוועדת הבחירות המרכזית לפקח על על עבודת ספירת המעטפות הכפולות. באופן חסר תקדים ובניגוד לחוק היא הורתה לפרוס חבל שחוצץ בין איזור ספירת המעטפות לבין חברי ועדת הבחירות שמפקחים על הסופרים, באופן שאינו מאפשר להם לפקח על הליך הספירה כמתחייב מתפקידם.

עו"ד אילן בומבך, סגן יו"ר ועדת הבחירות המרכזית מטעם הליכוד פנה לגב' עדס בדרישה להסיר מיידית את החציצה הלא חוקית ולאפשר לו לבצע את תפקידו ולהשגיח על הליך ספירת המעטפות, אך מסיבה שאינה ברורה היא סרבה ונכון לעכשיו אין אפשרות לפקח כראוי על ספירת המעטפות ויתכנו טעויות וזיופים.

נתניהו בדרך לכנסת לוועדת הבחירות!!!!

*הדרמה בכנסת !!!*

בכיר בועדת הבחירות אומר בשיחות סגורות כי השמאל נחוש להעביר את מרצ בכל מחיר במהלך לילה לבן.

הליכוד מביא תגבורים למנוע מהשמאל לזייף את הבחירות. נשקלת פניה לבגצ לעצור מיידית את הספירה.

מנחם קולדצקי:
סגן ראש עיריית מודיעין עילית טובייה פריינד טוען שאלפי קולות הועלמו במכוון מגוש הימין והחרדים כדי להעביר את מרצ. הוא קורא להרעיש עולמות.

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי רציף ב- 03/11/2022 00:30:41

מה כל הסיפורים האלו? שיפנה למשטרה. ובכלל, בתמונות נראים הרבה חרדים סופרים את המעטפות הכפולות, כך שאני לא כל כך רואה כיצד השמאל יגנוב את הבחירות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/11/2022 01:18 לינק ישיר 

רציף כתב:

אל_קפונה כתב:

לאחר עתירה לשופט עמית הוא הורה על הסרה של כל החבלים

נספרו כבר מעטפות ללא פיקוח של כל הגורמים ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/11/2022 01:16 לינק ישיר 

אל_קפונה כתב:

נספרו כבר מעטפות ללא פיקוח של כל הגורמים ?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/11/2022 00:40 לינק ישיר 

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > דרמה בספירת הקולות, השמאל מתכנן לגנוב את הבחירות. קבלתי בוואטסאפ
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext