בית פורומים בחדרי חרדים

לפיד ומיכאלי 2 לא יוצלחים שמנהלים את השמאל

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-3/11/2022 08:19 לינק ישיר 

אותה כמות של מצביעים ל2 הגושים ובכל זאת הפסד צורב לשמאל.
נתחיל במירב מיכאל שלא עשתה כלום בשנה האחרונה ורק קלקלה .לפחות המפלגה שלה יותר בריאה וכנראה יערכו פריימריס ויחליפו אותה .מניח גם שאחרי הבחירות הבאות לא נראה אותה בפוליטיקה .נאחל לה לצאת מההלם שלה ולהתחיל סוף סוף לדבר.
לעומת זאת לפיד נמצא במצב מאוד לא נעים . לא רק ששמו לו מראה מול הפרצוף והכשלון שלו כל כך בולט וזועק הרי חוץ ממה שהיה יש גם מה שיהיה. ומה שיהיה שהוא נמצא במפלגה דיקטטורית וחולה . במפלגה בריאה ונורמלית צריכים לקום אנשים ולהאשים אותו בהפסד ולבקש להדיחו. אבל במפלגת השמאל "הנאורה" צפון קוריאה והמנהיג שולטים שם בעריצות. אף אחד לא פותח את הפה להחליף את לפיד והשמאל נשאר עם מפלגה מנהיגה שהיא חולה מאוד ולא יודעת איך להפטר מהמנהיג שכשל בצורה מחפירה.
השמאל נמצא כעת בשיא הירידה שלו ולא רואים את האור.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/11/2022 22:17 לינק ישיר 

ברכת_החמה כתב:

אותה כמות של מצביעים ל2 הגושים ובכל זאת הפסד צורב לשמאל.
נתחיל במירב מיכאל שלא עשתה כלום בשנה האחרונה ורק קלקלה .לפחות המפלגה שלה יותר בריאה וכנראה יערכו פריימריס ויחליפו אותה .מניח גם שאחרי הבחירות הבאות לא נראה אותה בפוליטיקה .נאחל לה לצאת מההלם שלה ולהתחיל סוף סוף לדבר.
לעומת זאת לפיד נמצא במצב מאוד לא נעים . לא רק ששמו לו מראה מול הפרצוף והכשלון שלו כל כך בולט וזועק הרי חוץ ממה שהיה יש גם מה שיהיה. ומה שיהיה שהוא נמצא במפלגה דיקטטורית וחולה . במפלגה בריאה ונורמלית צריכים לקום אנשים ולהאשים אותו בהפסד ולבקש להדיחו. אבל במפלגת השמאל "הנאורה" צפון קוריאה והמנהיג שולטים שם בעריצות. אף אחד לא פותח את הפה להחליף את לפיד והשמאל נשאר עם מפלגה מנהיגה שהיא חולה מאוד ולא יודעת איך להפטר מהמנהיג שכשל בצורה מחפירה.
השמאל נמצא כעת בשיא הירידה שלו ולא רואים את האור.

אני לא מסכים עם הדברים.
לדעתי מיכאלי עשתה הרבה דברים, שטוטיים, אבל עשתה המון. להיפך, לדעתי זה העמיד אותב במקום יציב יחסית. גם לפיד הסתובב הרבה והתראיין וקישקש וייחצן את עצמו.
הנפילה הייתה שהקואליציה לא הייתה אידאולוגית אלא ערב רב של פופוליסטים, והתוצאה הייתה שהמפלגות עם הקהלים הקטנים והאידאולוגיים התאדו, כי האנשים פנו למי שבלט יותר בקדנציה הזו.
דווקא לדעץי, זה מנ שמוכיח שגם הימין וגם השמאל לא באמת יכול ליצור מהפך אידאולוגי. הימין לא יכול לספח והשמאל לא יכול לוותר, כולם איפשהו באמצע. השטלה מי הכי פחות גרוע לאידאולוגיה...

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי הדיבוק ב- 03/11/2022 22:18:40

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/11/2022 21:42 לינק ישיר 

אךטובוחסד כתב:

מה שזה אומר יותר מהכל, זה שהימין לא התחזק, או שהרבה ימניים נשארו בבית…
המדינה עדיין חצויה. הנצחון "טכני".

בסיבוב הבא, מי שלא יהיה שם בשמאל, לא יחזרו על הטעויות הללו, ולכן את פסקת ההתגברות ושאר השינויים יש רק 4 שנים לשנות.
מקווה שינצלו את זה כמו שצריך…

העם היהודי ממש לא חצוי
אזרחי המדינה בגלל הגיס החמישי חצויים

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/11/2022 21:38 לינק ישיר 

חבל שביבי לא התערב במינויים בתוך יהגות התורה והיה שם יו"ר שמקובל על רוב הציבור, היה גם 8

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/11/2022 14:09 לינק ישיר 

נכון, אך מה שהיה בעוכרם במיוחד זה האגו.

יהדות התורה לא היה רחוקה מאותה טרגדיה של העבודה ומרצ , עם המאבק המטופש ומלא היצרים והאגו שדחפו לו מדגל התורה סיכויים גדולים ששתי המפלגות לא היו עוברות את אחוז החסימה, ואפילו אם אחת היתה עוברת זו היתה נחמת עניים וטיפשים, כי גוש הימין היה מפסיד.

המזל הוא שביבי נכנס לעובי הקורה ומנע את התאונה המיותרת הזו.

תוקן על ידי נוירולוג ב- 03/11/2022 14:15:59

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/11/2022 10:41 לינק ישיר 

תמרור ותמרורה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/11/2022 10:28 לינק ישיר 

לפיד היה בטוח ששוב יהיה התיקו, והוא ישאר ראש ממשלה, אבל ידע שבשביל זה הוא יהיה חייב להיות מפלגה גדולה...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/11/2022 09:10 לינק ישיר 

מה שזה אומר יותר מהכל, זה שהימין לא התחזק, או שהרבה ימניים נשארו בבית…
המדינה עדיין חצויה. הנצחון "טכני".

בסיבוב הבא, מי שלא יהיה שם בשמאל, לא יחזרו על הטעויות הללו, ולכן את פסקת ההתגברות ושאר השינויים יש רק 4 שנים לשנות.
מקווה שינצלו את זה כמו שצריך…

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/11/2022 08:42 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > לפיד ומיכאלי 2 לא יוצלחים שמנהלים את השמאל
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext