בית פורומים בחדרי חרדים

סמוטריץ הגיע למעונו של ר' שאול אלתר בכדי להודות לו על הוראתו לחסידיו להצביע

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-3/11/2022 23:11 לינק ישיר 
סמוטריץ הגיע למעונו של ר' שאול אלתר בכדי להודות לו על הוראתו לחסידיו להצביע

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/11/2022 22:34 לינק ישיר 

2oo9 כתב:

לא יכול להיות שחרדי ת"ח מצביע למזרחי

למה?
תסביר לנו את הת"ח, כמו שת"ח מדבר...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/11/2022 12:11 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:

כל מה שאמרת מחזק את השאלה שלי, אני לא קובע עובדות, ואין לי מצלמות בקלפי לראות מה הצביעו בפועל.
אני רואה שסמוטריץ אמר בקולו בפומבי שהוא השליח שלהם בכנסת ובממשלה, כ"כ שסמוטריץ הגיע אליו להודות לו זה מעלה שאלות, תשובות שכל אחד יתן לעצמו.

אני לא מבין, מה ציפית שר' שאול יצווה לחסידיו להצביע ג'?
האם אתה מוסר את לחייך השניה לסטירה? האם חסידי גור עושים את זה? לא

אני אולי לא מבין למה הוא לא אמר להם להצביע ש"ס, ובטח יש איזו סיבה, אבל לג'???

אגב, הם ממש לא החסידות היחידה שלא הצביעה ג' בבחירות האלו, יש עוד חסידויות שלא הגישו את הלחי השניה, דווקא מובן לי יותר הטענות על אלו הסוטרים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/11/2022 11:26 לינק ישיר 

לא יכול להיות שחרדי ת"ח מצביע למזרחי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/11/2022 08:41 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:

הדיבוק
תשובה מעולה, הוא ילד גדול וזכותו לעשות מה שהוא רוצה
ומבחינתך הכל תקין וישר גם אם הוא היה מכריז במפורש שיש להצביע לציונות הדתית, ואין לאף אחד רשות להרהר אחריו ולא להטיף לו דבר וחצי דבר.

נכון מאוד, לא האמנתי שתבין כל כך מהר.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/11/2022 21:58 לינק ישיר 

"מדה כנגד מדה" - הרב 'שאול אלתר' בגימטריא 968
הם הקולות שחסרים למנדט ה8. 
הקולות העודפים כ35000 
זה הקולות של גור. הגרער'ס גרמו שהרב שאול אלתר לא יצביע ג' ואז כל הקולות של גור הלכו לפח.....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/11/2022 16:28 לינק ישיר 

זה מהלך מאד פשוט שקשה להבין למה אינו מובן.

סמוטריץ בא לר"ש בבקשה להציע לו שיצביע בשבילו, הגר"ש מסתמא אמר לו שהוא לא יכול לצוות להצביע למפלגה ד"לית.
סמוטריץ בקש, אם כך, תצווה אותם להצביע ג'. הגר"ש ענה, ג' איני יכול לדרוש, מדובר באנשים שמציקים, ופגעו באופן חמור בקהילה. זה מעל לכוח האנושי להכות אדם ותוך כדי לבקש ממנו להצביע למכים.
סמוטריץ אמר, אז אולי יבקש הראש ישיבה מחסידיו להצביע ש"ס.
הגר"ש, אני לא יכול לצוות על ש"ס, בדם שלי זורם דם אגודאי. אגודה זה שלנו!
אוקיי, אז אולי יגיד הרא"י שיצביעו מפלגות חרדיות, וכל אחד יבחר מה שהוא יכול. ושהראש ישיבה יאמר להם, שאני אדאג להם כמו שהצביעו לי. גם בהנחה שגור ישימו מקלות אני אדאג לכם כמו לת"ת שלי.

לחיים. לחיים. תודה לראש ישיבה שבגללו הגוש זכה. אעמוד במילתי, הקהילה שלך היא הקהילה שלי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/11/2022 15:24 לינק ישיר 
momeir

נוירולוג כתב:
momeir
איני יודע באיזה בית מדרש למדת לדבר ולקלל כך, לא מאמין שאצל ר' שאול. אתה צודק. לא זכיתי להיות  תלמידו של ראש הישיבה הגאון הגדול ר' שאול אלתר שליט"א. לכן אני לא מבליג ולא אשתוק.  אכנס במנוול שכמותך ב 100 קמ"ש. 
לגופו של עניין, אענה אף שעם סגנון דיבור כזה אתה לא בדיוק ראוי לתגובה.
צירפתי להודעה קישור לציוץ של ארי קלמן, כל אחד יכול להיכנס לשם ולראות. מה שהיחצן כתב או מה שהכתיבו לו אין לזה שום ערך של הוכחה כלשהי.
כ"כ התייחסתי לעיל לעניין ההקלטה, ובהקלטה במפורש הוא אומר שיש להצביע למפלגות החרדיות, מה הצביעו בפועל לא אני יודע ולא אתה. זה שהוא פעל מול החצר ומול ר' שאול אלו עובדות,   ככלב השב על קיאו כן הכסיל שב על איוולתו . אתה רשע מרושע! המיץ של הזבל מריח טוב יותר מצבוע , שקרן ומסית שכמוך! זה שהוא הצהיר שהוא השליח שלהם בכנסת ובממשלה זו עובדה, זה שהוא בא אליו לאחר הבחירות זו עובדה. 
מה עומד מאחורי כל זה, והאם זה התבטא גם בהצבעה פעילה לציונות הדתית זו שאלה מעניינת שלא מעט שואלים. מי שואל?  גערר נדל"ן, ארור! רשע שמבקש להשחיר את פניו של הצדיק, איש המידות הטובות, הגאון הגדול ראש הישיבה שליט"א. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/11/2022 13:39 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:

momeir
איני יודע באיזה בית מדרש למדת לדבר ולקלל כך, לא מאמין שאצל ר' שאול.
צירפתי להודעה קישור לציוץ של ארי קלמן, כל אחד יכול להיכנס לשם ולראות. מה שהיחצן כתב או מה שהכתיבו לו אין לזה שום ערך של הוכחה כלשהי.
כ"כ התייחסתי לעיל לעניין ההקלטה, ובהקלטה במפורש הוא אומר שיש להצביע למפלגות החרדיות, מה הצביעו בפועל לא אני יודע ולא אתה. זה שהוא פעל מול החצר ומול ר' שאול אלו עובדות, זה שהוא הצהיר שהוא השליח שלהם בכנסת ובממשלה זו עובדה, זה שהוא בא אליו לאחר הבחירות זו עובדה. 
מה עומד מאחורי כל זה, והאם זה התבטא גם בהצבעה פעילה לציונות הדתית זו שאלה מעניינת שלא מעט שואלים.

יפה מצדך לכנותו בתואר ר' שאול.

"גדולה שנאה ששונאים עמי הארץ את תלמידי חכמים יותר משנאה ששונאים אותנו אומות העולם"

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/11/2022 10:18 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:

momeir
כ"כ התייחסתי לעיל לעניין ההקלטה, ובהקלטה במפורש הוא אומר שיש להצביע למפלגות החרדיות, מה הצביעו בפועל לא אני יודע ולא אתה. זה שהוא פעל מול החצר ומול ר' שאול אלו עובדות, זה שהוא הצהיר שהוא השליח שלהם בכנסת ובממשלה זו עובדה, זה שהוא בא אליו לאחר הבחירות זו עובדה. 
מה עומד מאחורי כל זה, והאם זה התבטא גם בהצבעה פעילה לציונות הדתית זו שאלה מעניינת שלא מעט שואלים.

גור כלפי חוץ תמיד נחמדים.
השאלה כלפי פנים.
מחטיפים ומרביצים.
ומשתוללים ומקללים

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/11/2022 01:27 לינק ישיר 

momeir

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/11/2022 01:20 לינק ישיר 

הדיבוק
תשובה מעולה, הוא ילד גדול וזכותו לעשות מה שהוא רוצה
ומבחינתך הכל תקין וישר גם אם הוא היה מכריז במפורש שיש להצביע לציונות הדתית, ואין לאף אחד רשות להרהר אחריו ולא להטיף לו דבר וחצי דבר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/11/2022 01:02 לינק ישיר 
'ככלב השב על קיאו כן הכסיל שב על איוולתו'

נוירולוג כתב:
פחות מעניין מה אתה מסוגל לשאת ומה לא

השאלה היתה האם יכול להיות שהוא הורה לחסידיו ברמיזה או בהוראה שקטה להצביע לסמוטריץ?

האם חסידיו הצביעו לסמוטריץ?

עוד זבל ! עוד גערר רשע ומנוול! 
בכוונה לא ציטטת את ארי קלמן עד הסוף.
שסמוטריץ הגיע להודות על ההוראה להצביע למפלגות חרדיות...ולהתייעץ....

תוקן על ידי momeir ב- 06/11/2022 01:08:00

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/11/2022 00:57 לינק ישיר 
נוירולוג, אתה רשע ושקרן

הבאת חצי ציטוט כדי להכפיש!
את מי? תתבייש!

תוקן על ידי momeir ב- 06/11/2022 01:05:45

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/11/2022 22:51 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:

פחות מעניין מה אתה מסוגל לשאת ומה לא

השאלה היתה האם יכול להיות שהוא הורה לחסידיו ברמיזה או בהוראה שקטה להצביע לסמוטריץ?

האם חסידיו הצביעו לסמוטריץ?

זכותו לעשות מה שהוא רוצה, הוא ילד גדול.
כשאהיה חסיד שלו אתעניין באמת במה הוא אמר ומה לא. מבחינתי זה בסדר גמור אם הוא היה אומר ככה והכל טוב.
כששותקים לחילולי שבת ורמיסת הציבור שלו, מאבדים את המנדט להטיף להם מבחינה מגזרית וגם מבחינה דתית.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/11/2022 14:03 לינק ישיר 

ישאל השואל את השאלות ויענה העונה את התשובות כפי העולה על רוחו, פחות רלוונטי ולא נוגע.
בקהילת ראש הישיבה ממשיכים הלאה ומתקדמים הלאה והשבוע:

דבר אמת גיליון 183 פר' לך לך תשפ"ג - "הנה ימים באים" לקראת נסיעת רבינו שליט"א לשבת חיי שרה בארה''ב / שיחה בענין השגחה פרטית - יידיש / שיעור בישיב"ג / שיחה לבר מצווה / שני שיחות בשמחות שבע ברכות

◂ הודעה לקראת מסע הקודש לארה"ב בפר' חיי שרה הבעל"ט / רשמים ווידאו מסעודה ג' מהמסע דאשתקד

◂ ראש דברך - "מודים אנחנו לך על כל טיפה" / שיחה ליום ז' חשוון משנת תשפ"א - יידיש

◂ העמק דבר - שיעור בישיבה גדולה בענייני ספק בשמיטת כספים

◂ "מלוך על כל העולם כולו" / שיחה לילדי הת"ת לרגל בר מצווה

◂ ווארימע ווינקל - אלה תולדות / שיחות בסעודות שבע ברכות עם דברי בדחנות מהבדחן הנודע רבי שמואל יוסף שלאס שליט"א

להורדת הגיליון:

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > סמוטריץ הגיע למעונו של ר' שאול אלתר בכדי להודות לו על הוראתו לחסידיו להצביע
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext