|
|
| נשלח ב-3/11/2022 23:14 |
|
| |
986 הגננות בעבר ובהווה שהשפיעו על המנדט השמיני
חשבתם על זה?
986 קולות היו חסרים להכניס את המנדט השמיני של יהדות התורה..
לפי מה ששמעתי מחברות רבות שעובדות בהווה או עבדו בעבר אצל גולדקונף הרי שהיה כעס בקרב הגננות בעבר ובהווה והרבה גננות נתנו את קולם לש"ס או לעוצמה יהודית.
איך אפשר לאמת את זה?
|
|
|
|
| נשלח ב-4/11/2022 00:32 |
|
| |
ייש"כ
|
|
|
|
| נשלח ב-4/11/2022 00:26 |
|
| |
עם יהדו"ת הייתה מקבלת עוד 986 קולות מספר הקולות שלה ועוד של שס לחלק ל19 היה גבוה ממספר הקולות של הליכוד ועוד הציונות הדתית לחלק ל46 בכזה מצב המנדט ה19 היה נלקח מהבלוק של הליכוד והציונות הדתית ועובר לזה של שס ויהדו"ת, בלוקה הפנימית בכל בלוק (באותה צורת חישוב) מקבלים שהליכוד היה מפסיד את המנדט ויהדו"ת מקבלת אותו
|
|
|
|
| נשלח ב-4/11/2022 00:17 |
|
| |
מישהו יכול להסביר לי בבבקשה למה זה 980 ולא 15 לליכוד וכדו'?
|
|
|
|
| נשלח ב-4/11/2022 00:06 |
|
| |
אתה מחלק ציונים מה נכון ומה לא ? נתת תשובה של סוחר פולני כשבאים להחליף אצלו את הסחורה , לא עובדות
|
|
|
|
| נשלח ב-3/11/2022 23:50 |
|
| |
| שוקולד_תות כתב: |  | | ברור שמיוצגיך המיוצגים עי רונן צור, לא רוצים פיצול, כדי להמשיך לא לעשות כלום . אבל זה יגיע בסוף אם הם ימשיכו להתבטל ולעסוק בשטויות, לא למדו כלום מתשמ"ט (כידוע ההנהגה הנוכחית של גור ניהלה אז את העניינים ודחקה את הליטאים עד שהתפצלו) |
|
שטויות אינן תחליף לטיעונים רציניים. מה שכתבתי אלו עובדות, גם אם הן לא מתיישבות עם הפנטזיות והיצרים של בעלי מחלוקת ושנאה.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/11/2022 23:47 |
|
| |
אם כבר עוסקים באשכול היפוטטי אז הייתי הולך יותר רחוק. הכל בגלל 443 גננות שהצביעו לליברמן במקום לג' מתוך כעס על גולדקנופף הביאו לפער הזה. אם במקום ליברמן היו מצביעות ג' הפער היה נסגר . איך אני ? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/11/2022 23:43 |
|
| |
ברור שמיוצגיך המיוצגים עי רונן צור, לא רוצים פיצול, כדי להמשיך לא לעשות כלום . אבל זה יגיע בסוף אם הם ימשיכו להתבטל ולעסוק בשטויות, לא למדו כלום מתשמ"ט (כידוע ההנהגה הנוכחית של גור ניהלה אז את העניינים ודחקה את הליטאים עד שהתפצלו)
|
|
|
|
| נשלח ב-3/11/2022 23:35 |
|
| |
בקיצור יש מאוכזבים מזה ויש מאוכזבים מזה
מה שבטוח זה שאם היה פיצול, מלבד המחיר הכבד שהיו משלמים בני הציבור החרדי בינם לבין עצמם עם נזקים לטווח הארוך והקצר, בצעד הזה של הפיצול הי מגישים ללפיד וליברמן את השלטון על מגש של כסף.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/11/2022 23:31 |
|
| |
אכן גודלקנופף הבריח מצביעים רבים, דבריו האוייבער חכמים עם הבדיחות קרש גרמו לבריחה גדולה , ואכן יש גם מאוכזבי דגל, לכן חובה היתה להתפצל
|
|
|
|
| נשלח ב-3/11/2022 23:26 |
|
| |
התחילו השטויות?
וכמה לא הצביעו בגלל גפני? כמה לא הצביעו בגלל נציג כזה או אחר?
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|