בית פורומים בחדרי חרדים

986 הגננות בעבר ובהווה שהשפיעו על המנדט השמיני

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-3/11/2022 23:14 לינק ישיר 
986 הגננות בעבר ובהווה שהשפיעו על המנדט השמיני

חשבתם על זה?

986 קולות היו חסרים להכניס את המנדט השמיני של יהדות התורה..

לפי מה ששמעתי מחברות רבות שעובדות בהווה או עבדו בעבר  אצל גולדקונף הרי שהיה כעס בקרב הגננות בעבר ובהווה והרבה גננות נתנו את קולם לש"ס או לעוצמה יהודית.

איך אפשר לאמת את זה?

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/11/2022 00:32 לינק ישיר 

ייש"כ

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/11/2022 00:26 לינק ישיר 

עם יהדו"ת הייתה מקבלת עוד 986 קולות מספר הקולות שלה ועוד של שס לחלק ל19 היה גבוה ממספר הקולות של הליכוד ועוד הציונות הדתית לחלק ל46 בכזה מצב המנדט ה19 היה נלקח מהבלוק של הליכוד והציונות הדתית ועובר לזה של שס ויהדו"ת, בלוקה הפנימית בכל בלוק (באותה צורת חישוב) מקבלים שהליכוד היה מפסיד את המנדט ויהדו"ת מקבלת אותו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/11/2022 00:17 לינק ישיר 

מישהו יכול להסביר לי בבבקשה למה זה 980 ולא 15 לליכוד וכדו'?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/11/2022 00:06 לינק ישיר 

אתה מחלק ציונים מה נכון ומה לא ?  נתת תשובה של סוחר  פולני כשבאים להחליף אצלו את הסחורה , לא עובדות  

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/11/2022 23:50 לינק ישיר 

שוקולד_תות כתב:
ברור שמיוצגיך המיוצגים עי רונן צור, לא רוצים פיצול, כדי להמשיך לא לעשות כלום . אבל זה יגיע בסוף אם הם ימשיכו להתבטל ולעסוק בשטויות, לא למדו כלום מתשמ"ט (כידוע ההנהגה הנוכחית של גור ניהלה אז את העניינים ודחקה את הליטאים עד שהתפצלו)

שטויות אינן תחליף לטיעונים רציניים.
מה שכתבתי אלו עובדות, גם אם הן לא מתיישבות עם הפנטזיות והיצרים של בעלי מחלוקת ושנאה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/11/2022 23:47 לינק ישיר 

אם כבר עוסקים באשכול היפוטטי אז הייתי הולך יותר רחוק.
הכל בגלל 443 גננות שהצביעו לליברמן במקום לג' מתוך כעס על גולדקנופף הביאו לפער הזה. אם במקום ליברמן היו מצביעות ג' הפער היה נסגר .
איך אני ?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/11/2022 23:43 לינק ישיר 

ברור שמיוצגיך המיוצגים עי רונן צור, לא רוצים פיצול, כדי להמשיך לא לעשות כלום . אבל זה יגיע בסוף אם הם ימשיכו להתבטל ולעסוק בשטויות, לא למדו כלום מתשמ"ט (כידוע ההנהגה הנוכחית של גור ניהלה אז את העניינים ודחקה את הליטאים עד שהתפצלו)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/11/2022 23:35 לינק ישיר 

בקיצור יש מאוכזבים מזה ויש מאוכזבים מזה

מה שבטוח זה שאם היה פיצול, מלבד המחיר הכבד שהיו משלמים בני הציבור החרדי בינם לבין עצמם עם נזקים לטווח הארוך והקצר, בצעד הזה של הפיצול הי מגישים ללפיד וליברמן את השלטון על מגש של כסף.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/11/2022 23:31 לינק ישיר 

אכן גודלקנופף הבריח מצביעים רבים, דבריו האוייבער חכמים עם הבדיחות קרש גרמו לבריחה גדולה , ואכן יש גם מאוכזבי דגל, לכן חובה היתה להתפצל 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/11/2022 23:26 לינק ישיר 

התחילו השטויות?

וכמה לא הצביעו בגלל גפני? כמה לא הצביעו בגלל נציג כזה או אחר?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > 986 הגננות בעבר ובהווה שהשפיעו על המנדט השמיני
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext