| נשלח ב-5/11/2022 21:52 |
|
| |
מחירי הדירות - פיקוח נפש. הנציגים החרדים חייבים להילחם על פתרון למצב
נכון, מחירי השתייה המוגזת והחד פעמי עלו מאוד. גם מחירי האוכל וחומרי הניקוי עלו מאוד. אבל מחירי הנדלן טסו 20% רק בשנה האחרונה ובציבור החרדי שנהוג להשתתף בעלות הדירה של כל ילד שמתחתן, המצב אנוש וגם דירה בפריפריה כבר לא נחשבת לדירה שניתן לקנות אותה במחירי הנדלן ההזויים. הנציגים החרדים חייבים להילחם על בניית ערים חרדיות במרכז, בדרום ובצפון, כולל תכניות סיוע להוזלה ניכרת של מחירי הנדלן. זה הדבר הכי חשוב שיש כיום למגזר החרדי. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2022 21:14 |
|
| |
לה''ו. נרפים אתם, נרפים! עכשיו שיש לכם זמן לצעוק, רק יחריפו לכם את משבר הנדלן. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2022 20:56 |
|
| |
איני_מכיר
| אריאל222 כתב: |  | נכון, מחירי השתייה המוגזת והחד פעמי עלו מאוד. גם מחירי האוכל וחומרי הניקוי עלו מאוד. אבל מחירי הנדלן טסו 20% רק בשנה האחרונה ובציבור החרדי שנהוג להשתתף בעלות הדירה של כל ילד שמתחתן, המצב אנוש וגם דירה בפריפריה כבר לא נחשבת לדירה שניתן לקנות אותה במחירי הנדלן ההזויים. הנציגים החרדים חייבים להילחם על בניית ערים חרדיות במרכז, בדרום ובצפון, כולל תכניות סיוע להוזלה ניכרת של מחירי הנדלן. זה הדבר הכי חשוב שיש כיום למגזר החרדי. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
דברים כדורבנות
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2022 20:15 |
|
| |
| לךתדע1 כתב: |  | | אולי שמישהו יספר לי על ההצלחות הגדולות של אשר בתחום הבנייה?. בהיותו יו"ר חוקה ומשפט הוא הכפיל את הקנס על אי עטיית מסכה שכוון בעיקר נגד המגזר החרדי "וברוחב דעתו" הוא הציע לתת לשוטרים שיקול דעת, אוח אוח. בקיצור אוכל חינם לכל הדעות. |
|
תעשה סיור בבני ברק ותראה את ההצלחות. לא כולם שלו, חלקם הגדול כנראה של זייברט, אבל גם לו יש חלק נכבד.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2022 09:03 |
|
| |
אולי שמישהו יספר לי על ההצלחות הגדולות של אשר בתחום הבנייה?. בהיותו יו"ר חוקה ומשפט הוא הכפיל את הקנס על אי עטיית מסכה שכוון בעיקר נגד המגזר החרדי "וברוחב דעתו" הוא הציע לתת לשוטרים שיקול דעת, אוח אוח. בקיצור אוכל חינם לכל הדעות.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2022 01:31 |
|
| |
אם גפני לא לקח את תפקיד שר השיכון (ויסלחו לי התמימים, אין כאן שאלה אידאולוגית, אם הוא היה רוצה אז היו מוצאים את ההיתר להיות שר, פיקוח נפש וכו' או מסדרים את העניין של סגן שר במעמד שר באופן שגם בבגצ יעבור, ואם לא יש פסקת התגברות וכו')) זה ככל הנראה בגלל החשש שזו משימה שבסבירות גבוהה עלולה להיכשל. הוא מעדיף ללכת על בטוח ומוכר.
תוקן על ידי נוירולוג ב- 06/11/2022 02:05:22
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2022 01:00 |
|
| |
היום הורדת המחירים תביא לקריסת השוק והבנקים ופשיטת רגל של מי שקנו דירות יקרות
|
|
|
|
| נשלח ב-5/11/2022 23:38 |
|
| |
| רעיונוביץ כתב: |  |
אם גולדקנופף יהיה שר במשרד השיכון, יהיה לציבור החרדי ערימות של תירוצים ואכזבות,
ואף לא דירה אחת.
צריך למנות את יעקב אשר,
מניסיון, הוא ביצועיסט, אדם שמביא תוצאות,
יש לו ניסיון בזה,
לטובת הציבור החרדי כולו, הוא האיש הכי מתאים לתפקיד הזה ! ! !
תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 05/11/2022 22:31:29 |
|
פרוש כבר עשה את זה ובלי ממ"י, רק כסגן שר השיכון. הייתי נותן לו להמשיך מאותה נקודה. מה שהיה אז: מענקי מקום, פיתוח וניקוד אישי. בניה על קרקעות מדינה בקרית ספר, ביתר, אלעד וב"ש. בניה רוויה ומחירי קרקע נמוכים מאוד (40 א' שווי קרקע ליחידת דיור) וכך הגענו אז למחירי דירות של 400 א' שח ואפילו פחות בפרויקטים. זה מה שצריך לעשות גם עכשיו. אז לא יעלה כנראה אותו הדבר, אבל גם במחירי עלות הבניה היום, עדיין יהיה אפשר למכור דירה ב 700 א' או קרוב לזה, אם יפעל בדיוק כמו אז. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-5/11/2022 23:34 |
|
| |
בדיוק
| muki28 כתב: |  |
| YYona כתב: |  | כשהם היו בשלטון מחירי הדיור עלו ב100%. עכשיו זה כבר לא תלוי בהם, ירידת מחירים תהיה בכל מקרה. לא אתפלא אם הם ינסו לעצור את התכנון של כסיף. נשלח מהאנדרואיד שלי |
| כשהם היו בשלטון 12 שנה מחירי הדיור אכן עלו ב 100% אבל כשחסר ההשכלה היה בשלטון שנה וחצי מחירי הדיור עלו במעל 20% למי ששכח. |
|
עד ממשלת בנט-לפיד הייתה עליה של 3% כל שנה. בשנה האחרונה של ממשלת בנט-לפיד הייתה עליה מטורפת והזויה של 20%. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-5/11/2022 23:32 |
|
| |
| YYona כתב: |  | כשהם היו בשלטון מחירי הדיור עלו ב100%. עכשיו זה כבר לא תלוי בהם, ירידת מחירים תהיה בכל מקרה. לא אתפלא אם הם ינסו לעצור את התכנון של כסיף. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
כשהם היו בשלטון 12 שנה מחירי הדיור אכן עלו ב 100% אבל כשחסר ההשכלה היה בשלטון שנה וחצי מחירי הדיור עלו במעל 20% למי ששכח. ובנוסף, כשהם היו בשלטון 12 שנה, רמת השכר הממוצע ושכר המינימום גם עלו. אמנם לא באותה רמה אבל עלו. וכשחסר ההשכלה היה בשלטון מה שעלה זה רק המדד, הריבית למשכנתאות ומחירי המוצרים בסופר.
תוקן על ידי muki28 ב- 05/11/2022 23:37:51
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/11/2022 23:32 |
|
| |
היום בראיון של גולדקנוף בפגוש את העיתונות
| רציף כתב: |  |
| חריף_ומקשה כתב: |  | רעיונוביץ אתה צודק לגבי יעקב אשר. אבל מה לעשות ביהדות התורה התפקידים לא מחולקים לפי מה שמתאים, אלא לפי חזקות ישנות והקירבה לחצרות המלוכה וההנהגה |
|
אולי יעקב אשר יקבל את סגן שר השיכון....
אני מציע שגולדקנופף יקבל את שר השתיקה, שישתוק, כשם שליצמן שתק בראשית דרכו.
כמובן, שידרשו חזרה את המתחם בקרית גת שנלקח מאתנו
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/11/2022 23:26 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | רעיונוביץ אתה צודק לגבי יעקב אשר. אבל מה לעשות ביהדות התורה התפקידים לא מחולקים לפי מה שמתאים, אלא לפי חזקות ישנות והקירבה לחצרות המלוכה וההנהגה |
|
אולי יעקב אשר יקבל את סגן שר השיכון.... אני מציע שגולדקנופף יקבל את שר השתיקה, שישתוק, כשם שליצמן שתק בראשית דרכו. כמובן, שידרשו חזרה את המתחם בקרית גת שנלקח מאתנו נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-5/11/2022 23:01 |
|
| |
רעיונוביץ אתה צודק לגבי יעקב אשר. אבל מה לעשות ביהדות התורה התפקידים לא מחולקים לפי מה שמתאים, אלא לפי חזקות ישנות והקירבה לחצרות המלוכה וההנהגה
|
|
|
|
| נשלח ב-5/11/2022 22:55 |
|
| |
כשהם היו בשלטון מחירי הדיור עלו ב100%. עכשיו זה כבר לא תלוי בהם, ירידת מחירים תהיה בכל מקרה. לא אתפלא אם הם ינסו לעצור את התכנון של כסיף. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-5/11/2022 22:47 |
|
| |
יעקב אשר לא יכול לקבל שר מפאת מיקומו. לגפני יש את זכות הבחירה הראשונה בתפקיד ורק גפני יוכל להזיז דברים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-5/11/2022 22:39 |
|
| |
יעקב אשר קידם את בני ברק כשהוא היה ראש עיר,
מה שאף אחד לא עשה לפניו וגם בנתיים לא אחריו,
הוא איש עבודה,
הוא איש חרוץ,
הייתי רגיל לראות אותו נכנס ללשכתו ב8.30 בבוקר,