בית פורומים בחדרי חרדים

חסידי ר' צ"מ זילברברג במסע אלימות והשחתה של "נדרים פלוס"

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-7/11/2022 21:58 לינק ישיר 
חסידי ר' צ"מ זילברברג במסע אלימות והשחתה של "נדרים פלוס"

לאחר שהפך ונהיה קיצוני יותר מהסיקריקים, חסידיו שהם בשתי הכובעים יחד

חסידי ר צ"מ
וסיקריקים

יצאו למסע השחתה של מסכי נדרים פלוס שעל קירות חצרות בתי כנסת בירושלים ובבית שמש.
כזכור בעצרת על פגעי הטכנולוגיה יצא ר' צ"מ ונשא נאום הסתה חריף במיוחד נגד בעלי הסמארטפון ונגד מסכי הנדרים פלוס,

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/11/2022 14:49 לינק ישיר 

מתברר כי יש חברה נוספת המספקת שירותי תרומות במתכונת של נדרים פלוס, ושמה "קהילות", ואכן את המכשירים של "קהילות" ניתן לפרוץ בצורה מאוד מסוימת, למרות שהפירצה נסתמה וכיום גם במכשירי קהילות אי אפשר לפרוץ. ולכן צדק ר' צבי מאיר שיצא חוצץ נגד עצם הכנסת טבלטים לרשות הרבים של בתי הכנסת, הוא לא ידע להבחין בין "קהילות" לבין נדרים פלוס. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/11/2022 16:17 לינק ישיר 

לאסלקאדעתך כתב:

רציף כתב:

למה חבל ?
המכשירים האלה מזיקים לכלל !

מזיקים לכלל???

מכשירים שמועילים מאוד לכלל ישראל הן מבחינה גשמית הן מבחינה רוחנית.

אסור באיסור חמור!!!
כיצד החסידים שלו מחזיקים, שטרות של 20 ו₪100!?!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/11/2022 02:48 לינק ישיר 

רציף כתב:

למה חבל ?

מזיקים לכלל???

מכשירים שמועילים מאוד לכלל ישראל הן מבחינה גשמית הן מבחינה רוחנית.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/11/2022 18:57 לינק ישיר 

שוב ונדליזם!!!
במסווה של קנאות

הרגע שבו שוברים את מכשיר הנדרים פלוס 
בשטיבלאך שע"י ביהמד"ר דושינסקיא ירושת"ו
מבירור ראשון נראה כי מדובר בבחור בשם קלמנוביץ 
(הוא הגיע עם קבוצה של כ8 בחורים כפי הנראה הם מישיבת מאה שערים / עץ חיים)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/11/2022 11:16 לינק ישיר 

דת כתב:
מעניין, מגיע לו משפיע, חשוב ככל שיהיה, שהתחיל את דרכו שנשא דרשות התעוררות בסעודה שלישית, ועורר יהודים שסגנונו דיבר אליהם,  והנה כיום הוא מתחיל לכפות את דעותיו באלימות של ממש על הציבור כולו.   

המשפיע הזה כמעט ואין לו מוסדות, אין לו שום אחריות ציבורית, הרי אף אחד לא מגיע אליו לבקש עזרה בנושאים ציבוריים, ולפתע הוא מתחיל לשסות את חסידיו לכוף את  הוראותיו. בעיקר בנושאי הרכבת הקלה, ופגעי הטכנולוגיה. 

הוא פוחד לצאת בגלוי בכך לעודד אלימות ולהסתכן בהסתבכות עם השלטונות, אז הוא מאיץ בחסידיו בשפה מטושטשת והם מפרשים את דבריו הפרווה כי עליהם לנקוט באלימות כדי לסלק את "הנדרים פלוס" ממסדרונות בתי הכנסת,  "להתחנן לגבאים" הוא קורא לזה בערמומיות, אבל בפועל בדבריו הוא גורם נזק עצום לבתי הכנסת ולכל העמותות החרדיות, שלא לדבר על התועלת שרבים יכולים להנות מהמכשיר בעשרות האפליקציות, דבר שחוסך לשהות שעות בבתי אינטרנט שדווקא שם התקלה עלולה להיות חמורה בהרבה, וד"ל. 
לאיש זכויות רבות בשיחות החיזוק שהוא מעביר בשיעוריו אבל הוא איבד את הגבולות וגלש למחוזות לא לו. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/11/2022 10:24 לינק ישיר 

דת כתבה:

מעניין, מגיע לו משפיע, חשוב ככל שיהיה, שהתחיל את דרכו שנשא דרשות התעוררות בסעודה שלישית, ועורר יהודים שסגנונו דיבר אליהם,  והנה כיום הוא מתחיל לכפות את דעותיו באלימות של ממש על הציבור כולו.   

המשפיע הזה כמעט ואין לו מוסדות, אין לו שום אחריות ציבורית, הרי אף אחד לא מגיע אליו לבקש עזרה בנושאים ציבוריים, ולפתע הוא מתחיל לשסות את חסידיו לכוף את  הוראותיו. בעיקר בנושאי הרכבת הקלה, ופגעי הטכנולוגיה. 

הוא פוחד לצאת בגלוי בכך לעודד אלימות ולהסתכן בהסתבכות עם השלטונות, אז הוא מאיץ בחסידיו בשפה מטושטשת והם מפרשים את דבריו הפרווה כי עליהם לנקוט באלימות כדי לסלק את "הנדרים פלוס" ממסדרונות בתי הכנסת,  "להתחנן לגבאים" הוא קורא לזה בערמומיות, אבל בפועל בדבריו הוא גורם נזק עצום לבתי הכנסת ולכל העמותות החרדיות, שלא לדבר על התועלת שרבים יכולים להנות מהמכשיר בעשרות האפליקציות, דבר שחוסך לשהות שעות בבתי אינטרנט שדווקא שם התקלה עלולה להיות חמורה בהרבה, וד"ל. 
לאיש זכויות רבות בשיחות החיזוק שהוא מעביר בשיעוריו אבל הוא איבד את הגבולות וגלש למחוזות לא לו. 

כשמו, כן הוא...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/11/2022 22:29 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/11/2022 22:23 לינק ישיר 

רציף כתב:

תמניא_אפי כתב:

רציף כתב:

למה חבל ?

ללא קשר לנכונות הדבר, אלימות היא לא הפתרון אלא בעיה נוספת.

היית רוצה שהבן שלי יעשה דברים כאלו?

הכל בהוראת רב

גם עשיו אמר "יש לי רב"

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/11/2022 21:57 לינק ישיר 

המשפיע ר'  צבי מאיר  זילברברג מנהיג קהילת "נחלת יעקב" המשיך ודרש אתמול משומעי לקחו להמשיך  לטרטר את מנהלי המוסדות וגבאי בתי הכנסת, שיסלקו את מכשירי הנדרים פלוס.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/11/2022 23:00 לינק ישיר 

כעת מתברר כי הוא דומה להרב רומפלר ז"צל מאבי אבות כת השאלים שהיה קיצוני הזוי ושומעי לקחו כמה שהיו עוסקים בתורה ובמצוות היו קנאים מופרעים ופראים כעת זה חוזר על עצמו עם ר צבי מאיר שמנסה לכפות את דעתו על הכלל תוך נקיטת צעדי אלימות והיזק דרבים כמיטב המסורת הירושלמית. הצד השווה בין שתיהם שהם לא מחויבים לאף אחד, אין להם עול של מוסדות ולכן פיו משולח רסן ומתבטא בקיצוניות מוגזמת , לדעתי זה יחזור אליו כבומרנג והוא יאבד רבים משומעי לקחו.  ועלוני השבת יהיו הראשונים שיסלקו מבתי מדרשות כמו שהיה עם הרב רומפלר ועלוני הרב כהנא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/11/2022 21:53 לינק ישיר 

תמניא_אפי כתב:

רציף כתב:

למה חבל ?

הכל בהוראת רב

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/11/2022 18:27 לינק ישיר 

רציף כתב:

למה חבל ?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/11/2022 18:24 לינק ישיר 

למה חבל ?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/11/2022 18:14 לינק ישיר 

חבל כי הוא באמת ירא שמיים ושואף לעשות רצון השם.

אבל חסר לו הבנה בהנהגה על התוצאות של דיבורים מתלהמים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/11/2022 17:43 לינק ישיר 

כמה קל להסית את הציבור שלנו. לראות את הזוועה מה שאברכים מוסתים מעוללים בימים האחרונים איך שמזיקים רכוש הקדש כל זה באיצטלא של קנאות. אין ספק שזה יחזור לר' צבי מאיר כבומרנג

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > חסידי ר' צ"מ זילברברג במסע אלימות והשחתה של "נדרים פלוס"
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext