בית פורומים בחדרי חרדים

לחסידי רצ"מ זילברברג ששוברים ה'נדרים פלוס': אל תפסיקו!! זה מגיע לנו!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-9/11/2022 17:12 לינק ישיר 
לחסידי רצ"מ זילברברג ששוברים ה'נדרים פלוס': אל תפסיקו!! זה מגיע לנו!

ציבור ששותק על המונופול המושחת של 'ועדת הרבנים לענייני תקשורת'.
ציבור ששותק על הרס חניות תקשורת ותשתיות רכבת הקלה.
ציבור ששותק על נאצות יריקות וזריקת חפצים על חיילים חרדים או מחזיקי סמארטפון.
ציבור ששותק על הפרדת משפחות בכפייה באוטובוס מהדרין.
ציבור ששותק על אלימות כת גור נגד קהילת הפורשים.
ועוד ועוד דרכי אלימות וכפייה המקובלות במגזר החרדי.

שלא יבכה ששוברים לו מכשירים בבית הכנסת.
מצוין! תסבלו מהמפלצת שיצרתם לעצמכם.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/11/2022 11:41 לינק ישיר 

מה דעתכם לקרוא להם "קהילת אמיש החרדית" ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/11/2022 01:16 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:

בדקה השנייה של הסרטון הוא עומד\רוקד כשפניו לכיוון הנשים.

לכן כתבתי שהוא מרוחק מהן.
הציבור במעגלים מקיף אותו גם מהצד ההוא למרות שבסרטון פחות רואים את זה (צילמתי גם משם).

אינני יודע את יחסו לנשים באופן כללי, אך ההגיון אומר שיש הבדל בין מקום מלא פריצות כנתב"ג לבין נשים צנועות מאחורי מחיצה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/11/2022 22:36 לינק ישיר 

גינגישראלי כתב:
חריף_ומקשה כתב:

באג_אלפיים כתב:
כדאי לזכור כי באירוע הנורא שהיה במירון בעוד כלל השוהים במירון כולל ר' מיילך בידרמן והאדמו"ר מרחמסטריווקע הורו להפסיק מיידית את התזמורת, ואילו הצדיק ר' צבי מאיר שליט"א לא הפסיק ואז הגיעו אליו אנשים לספר כי מדובר באסון נורא שלא היה כמותו וכי מן הראוי להפסיק לרקוד ולשמוח בעוד המתים מוטלים בפניהם, והוא שלי"טא סירב להקשיב, הגיעו קציני משטרה והורו לחדול וגם אז הוא סירב, רק כשקצין נקט בלשון חריפה וכי הם מסתכנים במעצר, פסק התזמורת, לא שהוא הורה להפסיק אלא הקצין גרם לעצור את "השמחה" של ר' צבי מאיר.
ופה אפשר לקחת את זה לאן שרוצים, זה האיש ואלו דרכיו.

לא מפתיע.

חיפשתי אולי יש סרטון מהאירוע אבל לא מצאתי.

מה שכן מצאתי, זה את אירוע ההדלקה שלו במירון משנה שעברה
והיה מוזר לי, איך איש שהובילוהו בשדה התעופה עטוף בטלית כדי שלא יכשל בלראות נשים, עומד על במה גבוהה באופן שרואה היטב מה קורה מאחורי המחיצה בעזרת הנשים. מוזר.

זה סרטון שאני צילמתי.

בעקרון הוא עומד במרחק גדול מהנשים כשגבו מופנה לכיוון שהן עומדות מאחורי מחיצה, ופניו לקהל.

הנשים שם צנועות, משא"כ בנתב"ג ושאר רשות הרבים.

אני חושב שאם הוא היה שם לב לנשים, הוא היה מורה לאנשיו לומר להן לרדת מתחת לגובה המחיצה (הן כנראה עמדו על כסאות)

(לענ"ד רוב ככל הנשים שם קרובות משפחתו, אך אין לי ידיעה ברורה בעניין)

נשלח מהאנדרואיד שלי

בדקה השנייה של הסרטון הוא עומד\רוקד כשפניו לכיוון הנשים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/11/2022 22:32 לינק ישיר 

.

תוקן על ידי חריף_ומקשה ב- 12/11/2022 22:36:27

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/11/2022 21:57 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:

באג_אלפיים כתב:
כדאי לזכור כי באירוע הנורא שהיה במירון בעוד כלל השוהים במירון כולל ר' מיילך בידרמן והאדמו"ר מרחמסטריווקע הורו להפסיק מיידית את התזמורת, ואילו הצדיק ר' צבי מאיר שליט"א לא הפסיק ואז הגיעו אליו אנשים לספר כי מדובר באסון נורא שלא היה כמותו וכי מן הראוי להפסיק לרקוד ולשמוח בעוד המתים מוטלים בפניהם, והוא שלי"טא סירב להקשיב, הגיעו קציני משטרה והורו לחדול וגם אז הוא סירב, רק כשקצין נקט בלשון חריפה וכי הם מסתכנים במעצר, פסק התזמורת, לא שהוא הורה להפסיק אלא הקצין גרם לעצור את "השמחה" של ר' צבי מאיר.

לא מפתיע.

והיה מוזר לי, איך איש שהובילוהו בשדה התעופה עטוף בטלית כדי שלא יכשל בלראות נשים, עומד על במה גבוהה באופן שרואה היטב מה קורה מאחורי המחיצה בעזרת הנשים. מוזר.

זה סרטון שאני צילמתי.

בעקרון הוא עומד במרחק גדול מהנשים כשגבו מופנה לכיוון שהן עומדות מאחורי מחיצה, ופניו לקהל.

הנשים שם צנועות, משא"כ בנתב"ג ושאר רשות הרבים.

אני חושב שאם הוא היה שם לב לנשים, הוא היה מורה לאנשיו לומר להן לרדת מתחת לגובה המחיצה (הן כנראה עמדו על כסאות)

(לענ"ד רוב ככל הנשים שם קרובות משפחתו, אך אין לי ידיעה ברורה בעניין)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/11/2022 20:20 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:

באג_אלפיים כתב:

לא מפתיע.

מי התיר לו להכשיל מישהו אחר,
ברכישת כרטיס טיסה.
שהיום זה דרך האינטרנט!?!
ומי התיר לו לטוס במטוס,
שרוב גדול של הפרוצדורה.
זה שימוש בטבלט!?!
שיסע בסוס ועגלה!
ובאוניית מפרש...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/11/2022 17:48 לינק ישיר 

כלי שני.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/11/2022 15:47 לינק ישיר 

אתה כותב זאת מידיעה, או מכוח חזקה על מי שגדל בחסידות גור?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/11/2022 15:43 לינק ישיר 
קלעפער

חריף_ומקשה כתב:
זילברברג אינו קדוש כי מי שמונע עצמו מחיוב גמור אינו קדוש אלא גזלן.

על איזה חיוב מדובר?

(שמות, כ"א, י')

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/11/2022 15:42 לינק ישיר 
פלדלפי

רציף כתב:
בעיקרשומע כתב:

רציף כתב:
בעיקרשומע כתב:

מאיפה ילדים חניוקים שלא ראו אינטרנט בחיים יודעים לפרוץ את מכשירי נדרים פלוס? סטייל סיפורי קובי לוי.

כל הילדים אותו הדבר.
הרבה מהם מוכשרים לפרק ולהרכיב כל דבר, הם סקרנים לדעת

לפרוץ נדרים פלוס לאינטרנט לא דורש לפרק ולהרכיב באופן מכני. אלא לפרוץ את התוכנה על ידי מתן פקודה.

4 הקשות והמכשיר נפרץ,
ככה היה כתוב במודעה

נשלח מהאנדרואיד שלי

מכיר את הפירוש על הפסוק וכאשר תריד ידו ? 
מה הבעיה להוסיף מצוות? כשאר אתה מוסיף בסוף גם תוריד... (ע"ע גור) 

במודעות האלו זה בדיוק מה שהם עושים... אף אחד לא חולק על סכנות הטכנולוגיה אבל כשהם מוסיפים סיפורי אלף לילה ולילה הם מאבדים את כל האפקט כי כל בר דעת מבין שזה לא מציאותי... 

שום ילד לא יכול לב4 הקשות לפרוץ!! ולא משנה איזה ידע יש לו... ובפרט שהמכשיר נמצא תמיד במיקום מרכזי 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/11/2022 13:55 לינק ישיר 

באג_אלפיים כתב:

לא מפתיע.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/11/2022 13:27 לינק ישיר 

כמה שילמו ליחצן שניסח את המשפט האחרון? או שהוא עשה את זה בהתנדבות, כי רק תלמיד של הרב זליברברג מסוגל לעמוד מאחורי משפט כל כך לא מובן....

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/11/2022 13:09 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/11/2022 12:07 לינק ישיר 

מ'המכלול':

המאבק בפגעי הטכנולוגיה וחבורת "אום אני חומה"

הרב זילברברג מנהל מאבק חריף כנגד השימוש באינטרנט כולל זה המסונן, ואף כנגד השימוש במחשב ובנגני MP3.

מדי חודש תשרי, מכנס הרב זילברברג אסיפה גדולה אותה הוא מכנה "אסיפת הצלה", והוא קורא לשומעי לקחו להשתתף באסיפה, השתתפות שהיא לדבריו חובה. באסיפה נושא הרב זילברברג דברים נגד פגעי הטכנולוגיה. לאחר הכינוסים, מתבקשים משתתפי הכינוס להצטרף ל"חבורה" שהקים הרב זילברברג, הנקראת "אום אני חומה". משתתפי החבורה מקבלים על עצמם להתנזר מפגעי הטכנולוגיה, ברמות שונות. החבורה מחולקת לקבוצות, המדורגות מא' עד ח', כשקבוצה א' זו השמורה ביותר, ועליה נמנים אלו שאין להם טלפון סלולרי כלל - גם לא סלולרי כשר, ואינם נחשפים כלל לא למחשב ולא למכשירים שיש להם גישה למחשב (כמו נגני MP3), ועל קבוצה ח' נמנים אלו המשתמשים לפרנסתם במחשב המחובר לאינטרנט מסונן כהלכה. (הרב זילברברג עצמו חבר בקבוצה ב').

הכינוס התקיים בשנים תש"פ-תשפ"ב בבית המדרש הגדול של חסידי בויאן בירושלים, ובשנת תשפ"ג, בבית המדרש הגדול של חסידות ויז'ניץ.

במקביל לכינוס השנתי, הרב זילברברג נושא דברים בכינוסים רבים נגד פגעי הטכנולוגיה שנערכים בחסידויות שונות. בחודש אלול תשפ"ב נסע הרב זילברברג לכינוס בניו יורק ובו השתתפו אלפי בחורי ישיבות נגד פגעי הטכנולוגיה[3].

הרב זילברברג שבר שיא היסטורי כשהוא לראשונה מנהל מלחמה נגד אוהב ולא נגד אויב כמקובל במלחמות.

pasting

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/11/2022 12:05 לינק ישיר 

קלעפער כתב:
זילברברג אינו קדוש כי מי שמונע עצמו מחיוב גמור אינו קדוש אלא גזלן.

על איזה חיוב מדובר?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > לחסידי רצ"מ זילברברג ששוברים ה'נדרים פלוס': אל תפסיקו!! זה מגיע לנו!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext