| נשלח ב-10/11/2022 18:34 |
|
| |
יש בשכונה אין..
עברתי מקודם בהר נוף ליד יש ואמרתי "יאללה נעשה פה קניות שבת". אז מלבד זה שחצי סניף אין, מה שכן יש מחירים בשמיים. הייתי בהלם ממש.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2022 20:53 |
|
| |
| אךטובוחסד כתב: |  | יש בשכונה אין..
עברתי מקודם בהר נוף ליד יש ואמרתי "יאללה נעשה פה קניות שבת". אז מלבד זה שחצי סניף אין, מה שכן יש מחירים בשמיים. הייתי בהלם ממש..
|
|
לה''ו. 1) אתה יודע את ההבדל בין יש חסד ליש בשכונה? 2) מכיוון שהם שייכים לשופרסל, והיא לא קונה כרגע מיוניליוור, מה אתה מתפלא?! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2022 21:43 |
|
| |
זה רק אומר משהו על הריכוזיות שיש פה במדינה דבר שאין לו אח ורע בשום מדינה מערבית. מחרימים את אוסם, יוניליוור וטרה וחצי חנות ריקה. כדי שלא יראה ריק, ממלאים מדפים כפולים ומשולשים עם אותו מוצר. אם לא שהמטרה היתה לחזק את מוצרי הבית של הרשת במסווה מלחמה נגד העושקים הגדולים אני הראשון שהייתי בעד
|
|
|
|
|
| נשלח ב-11/11/2022 01:09 |
|
| |
| hot_tr כתב: |  |
עברתי מקודם בהר נוף ליד יש ואמרתי "יאללה נעשה פה קניות שבת". אז מלבד זה שחצי סניף אין, מה שכן יש מחירים בשמיים. הייתי בהלם ממש..
|
|
לה''ו. 1) אתה יודע את ההבדל בין יש חסד ליש בשכונה? 2) מכיוון שהם שייכים לשופרסל, והיא לא קונה כרגע מיוניליוור, מה אתה מתפלא?!
|
|
הפליאה שלי היתה בעיקר על המחירים.. על החוסרים כבר שמעתי גם קודם, אבל לתומי חשבתי שהמחירים של יש בשכונה דומים ליש חסד ומתחרים ברשתות הגדולות.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-11/11/2022 11:12 |
|
| |
| אךטובוחסד כתב: |  |
| hot_tr כתב: |  |
|
|
לה''ו. 1) אתה יודע את ההבדל בין יש חסד ליש בשכונה? 2) מכיוון שהם שייכים לשופרסל, והיא לא קונה כרגע מיוניליוור, מה אתה מתפלא?!
|
|
הפליאה שלי היתה בעיקר על המחירים.. על החוסרים כבר שמעתי גם קודם, אבל לתומי חשבתי שהמחירים של יש בשכונה דומים ליש חסד ומתחרים ברשתות הגדולות..
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-11/11/2022 11:30 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-11/11/2022 13:14 |
|
| |
פלדלפי
| אךטובוחסד כתב: |  | עברתי מקודם בהר נוף ליד יש ואמרתי "יאללה נעשה פה קניות שבת". אז מלבד זה שחצי סניף אין, מה שכן יש מחירים בשמיים. הייתי בהלם ממש.. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
מזכיר את יקר וקטן הנקרא זול ובגדול....
|
|
|
|
|