| נשלח ב-13/11/2022 15:55 |
|
| |
הם יוצאים מההלם אבל לאט
פשוט לא להאמין איך בהדרגה התקשורת ושופרות השמאל חוזרים על אותה התנהלות
תוקן על ידי ברנהארד ב- 13/11/2022 16:00:37
|
|
|
|
| נשלח ב-15/11/2022 00:59 |
|
| |
| דקחר כתב: |  | אתמול נתן זהבי, והיום סבר פלוצקר.... תנו לכלבים לנבוח. |
|
לפחות שי גולדן מטיב להפליק לו בשפתו הוא
|
|
|
|
| נשלח ב-15/11/2022 00:55 |
|
| |
| חסדא כתב: |  | חסדא
| חריף_ומקשה כתב: |  | | חסדא כתב: |  | חסדא
קשה להקשיב להם .כשלא עונים מגיעים העילגים והמשתפי"ם להוסיף שמן למדורה ,ב"ה שיש את ינון מגל וחביריו שעושים עבודת קודש מקצועית !
תוקן על ידי חסדא ב- 13/11/2022 18:46:00 |
|
הכי טוב זה לא להקשיב לתקשורת. לבחור בעצמך איזה ידיעות אתה קורא ואיזה לא. התקשורת היא צבועה ושטחית. מה אכפת לנו על מה הם צווחים ומיללים ? אנחנו צריכים לעשות מה שטוב עבורנו ועבור מדינת היהודים. אם מועלת טענה הגיונית, אז נתחשב בה. ואם לא, שיצווחו עד בלי די. למי אכפת? נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
רבי חריף היקר , מאחר שכבודו משחק כאן לאחרונה עם הלנו ולצרינו מאיזה דבר הינך ממליץ להתעלם מהתקשורת ש"לא טוב "לנו ועבורינו" |
|
הכוונה לא לתת להם חשיבות כלל וכלל. אז מה אם יש להם במה עם מערכות שידור? זה הופך את הדברים שלהם לנכונים? מצד שני זה לא אומר שזה תמיד לא נכון. להתייחס בדיוק כמו שמישהו במכולת או במקווה יעלה בפניך טענה. יתכן והוא צודק ויתכן שלא. יש לבחון כל דבר לגופו. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/11/2022 23:25 |
|
| |
| קלעפער כתב: |  | מ.ש.ל.
|
|
ההבדל הגדול זה שהשמאל מרגיש פטרון ובעל בית בין אם זכה בבחירות ובין אם לא, והימין מכיר את מקומו ולצערי אפילו את המקומו לא מכיר מספיק. דוגמא קטנה מהימים האחרונים שים לב שעל כל מינוי אפשרי של הימין לממשלה הקרובה היה "בכיר" אחר מהשמאל שהיה חייב להביע את דעתו למה זה לא מתאים וזה מסוכן למדינה. החל מהשר לבטחון פנים ועד לאוצר, ביטחון, שיכון, משפטים ועוד. כנל לגבי תקציבים והסכמים קואליציוניים. לעומת זאת כשהשמאל זכה פעם קודמת, הימין לא התערב ונתן עצות את מי למנות ולאיזה תפקיד. גם בתקציבים לא התערב כמעט למעט זעקות על ה 53 מיליארד לרעמ. ההתנשאות הזו היא מה שגורם לקיטוב ולשנאה וזה מה שמוביל את השמאל פעם אחר פעם לאופוזיציה. וזה לא מה שמפריע להם לנסות שוב ושוב לנהל את המדינה משם.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/11/2022 23:01 |
|
| |
מ.ש.ל.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/11/2022 21:46 |
|
| |
| קלעפער כתב: |  | הימין אינו כמו השמאל. הוא בעד לחבק, לאחד, לעבוד יחד. זוכרים את ממשלת השיסוי והריפוי? זה בדיוק הפוך מהימין. הימין הם לא פוליטיקאים. הם לא אוהבי בצע. הם לא שונאי אדם. הם טובים, ישרים, וצדיקים, חוץ מאלו שפורשים מהם, ואז זה מראה שאו שהשמאל שולט בהם באיזה תיק עסיסי, או שמראה שהם מלכתחילה לא היה באמת ימין.
כל כך הרבה ימנים שונאים ורעים היו, כמו ריבלין, שרון, סער ועוד ועוד שאני חושד קצת שיהיו יותר ואני לא באמת יודע מי ימני אמיתי, כזה שבאמת מאמין בלב בכל מה ש(זה שמתווכח איתי באותו רגע חושב)הימין מאמין בו או הוא גיס חמישי. למשל, מצד שמאל אין כאלה שמתגלים כימנים, יש מתפקחים, כמו שטייניץ, אנשים שראו או האור, שהבינו את אפסיות השמאל.
אבל סער לא ראה את אפסיות הימין, הוא סתם איש שמאל שהתחפש קצת לימין, או בגלל שיש עליו המון שמועות שהפצנו והפרקליטות שאנחנו מינינו, כלומר שהשמאל לא נתן לנו למנות את מי שאנחנו רוצים, וגם כשאנחנו כבר ממנים הם מתהפכים והפכים לשמאל...
כל זה נכתב בלשון שמאל למען נוחות הקורא. ניתן בקלות להחליף ללשון ימין וזה יהיה נכון באותה מידה. כפי שידוע שבעומק הטבע אין ימין ושמאל... |
|
אשמח לדוגמות. לגבי ריבלין, סער ושרון, אתה מתכחש לזה שהופעל עליהם לחץ כבד ופתאום נהפכו לשמאל? הייתי שואל אותך באיזו מדינה אתה חי, אבל אולי זו בדיוק התשובה לשאלתי. יש לא מעט מתפקחים משני הצדדים (אורלי לוי עברה לימין אחרי השמאל, באקדמיה יש את גדי טאוב ועוד רבים), אני לא מכיר אף מתפקח מהשמאל שיש עךיו תיקים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/11/2022 18:04 |
|
| |
חסדא
קשה להקשיב להם .כשלא עונים מגיעים העילגים והמשתפי"ם להוסיף שמן למדורה ,ב"ה שיש את ינון מגל וחביריו שעושים עבודת קודש מקצועית !
|
הכי טוב זה לא להקשיב לתקשורת. לבחור בעצמך איזה ידיעות אתה קורא ואיזה לא. התקשורת היא צבועה ושטחית. מה אכפת לנו על מה הם צווחים ומיללים ? אנחנו צריכים לעשות מה שטוב עבורנו ועבור מדינת היהודים. אם מועלת טענה הגיונית, אז נתחשב בה. ואם לא, שיצווחו עד בלי די. למי אכפת? נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
רבי חריף היקר , מאחר שכבודו משחק כאן לאחרונה עם הלנו ולצרינו מאיזה דבר הינך ממליץ להתעלם מהתקשורת ש"לא טוב "לנו ועבורינו"
|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/11/2022 16:23 |
|
| |
הימין אינו כמו השמאל. הוא בעד לחבק, לאחד, לעבוד יחד. זוכרים את ממשלת השיסוי והריפוי? זה בדיוק הפוך מהימין. הימין הם לא פוליטיקאים. הם לא אוהבי בצע. הם לא שונאי אדם. הם טובים, ישרים, וצדיקים, חוץ מאלו שפורשים מהם, ואז זה מראה שאו שהשמאל שולט בהם באיזה תיק עסיסי, או שמראה שהם מלכתחילה לא היה באמת ימין.
כל כך הרבה ימנים שונאים ורעים היו, כמו ריבלין, שרון, סער ועוד ועוד שאני חושד קצת שיהיו יותר ואני לא באמת יודע מי ימני אמיתי, כזה שבאמת מאמין בלב בכל מה ש(זה שמתווכח איתי באותו רגע חושב)הימין מאמין בו או הוא גיס חמישי. למשל, מצד שמאל אין כאלה שמתגלים כימנים, יש מתפקחים, כמו שטייניץ, אנשים שראו או האור, שהבינו את אפסיות השמאל.
אבל סער לא ראה את אפסיות הימין, הוא סתם איש שמאל שהתחפש קצת לימין, או בגלל שיש עליו המון שמועות שהפצנו והפרקליטות שאנחנו מינינו, כלומר שהשמאל לא נתן לנו למנות את מי שאנחנו רוצים, וגם כשאנחנו כבר ממנים הם מתהפכים והפכים לשמאל...
כל זה נכתב בלשון שמאל למען נוחות הקורא. ניתן בקלות להחליף ללשון ימין וזה יהיה נכון באותה מידה. כפי שידוע שבעומק הטבע אין ימין ושמאל...
|
|
|
|
| נשלח ב-14/11/2022 14:24 |
|
| |
| muki28 כתב: |  |
|
הכי טוב זה לא להקשיב לתקשורת. לבחור בעצמך איזה ידיעות אתה קורא ואיזה לא. התקשורת היא צבועה ושטחית. מה אכפת לנו על מה הם צווחים ומיללים ? אנחנו צריכים לעשות מה שטוב עבורנו ועבור מדינת היהודים. אם מועלת טענה הגיונית, אז נתחשב בה. ואם לא, שיצווחו עד בלי די. למי אכפת?
|
| מסכים עם כל מילה רק עם הסתייגות אחת שיש מקרים שהצביעות כ"כ זועקת שגם אם הטיעון הגיוני חייבים בנוסף להצביע גם על הצביעות |
|
זה בסדר להצביע על הצביעות ולעשות מהם צחוק. אבל שלא נהיה צבועים כמותם. קבל את האמת ממי שאמרה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/11/2022 13:43 |
|
| |
אתמול נתן זהבי, והיום סבר פלוצקר.... תנו לכלבים לנבוח.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/11/2022 10:22 |
|
| |
ברגעי ההפסד שלהם, כשכבר אין להם מה להפסיד, מתגלים הרבה דברים מעניינים. לאחרונה התפרסם שגדעון סער דאג שימחקו קטע מכתבה שעה לפני שהיא שודרה, וללא הסכמת עורכת התחקיר. על דברים הרבה יותר קטנים היו אלפי הפגנות נגד ביבי. סערת השירות הצבאי של לפיד, המחיש היטב איך מה שלא טוב אצל יעקב פרי (שבניגוד ללפיד, עשה משהו בחייו למען בטחון המדינה), אצל לפיד זה בסדר גמור. דיברו על הרעיה. אתם מדיימנים את שרה (פסיכולוגית ציבורית אנונימית) מנהגת כמו ליהיא (סופרת ומרצה מפןרסמת מאוד בזכות עצמה)? כמה לפיד דיבר על הנורבגי, ואיך הוא התנהל? כמה הוא דיבר על המטוס, ובסוף טס יותר מכולם ביחד? כמה דיברו על משאבי המדינה ובסוף נתפסו עם 50000000 ביד, לבניית מבצר ללא אישורי בנייה...? בקיצור, בעיניי ממשלת בנט-לפיד הייתה הדבר הכי טוב שקרה לימין מאז קום המדינה. כולנו נוכחנו לראות איך הכל שקר וצביעות וכל הטענות הן תירוצים והממשלה השמאל ית הייתה הרבה יותר רעה לאזאח מכל ממשלה אחרת... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/11/2022 09:51 |
|
| |
|
|
מסכים עם כל מילה רק עם הסתייגות אחת שיש מקרים שהצביעות כ"כ זועקת שגם אם הטיעון הגיוני חייבים בנוסף להצביע גם על הצביעות
|
|
|
|
| נשלח ב-14/11/2022 08:25 |
|
| |
|
ינון מגל הוא גם צבוע ושטחי. רק שהוא כביכול "מהצד שלנו". מומלץ להתעלם מ2 הצדדים הניצים. גם ככה אין להם שום משמעות. אנשים לא משנים את הדעה שלהם בגלל וויכוח\מונולוג ששמעו בתקשורת. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/11/2022 08:21 |
|
| |
|
הכי טוב זה לא להקשיב לתקשורת. לבחור בעצמך איזה ידיעות אתה קורא ואיזה לא. התקשורת היא צבועה ושטחית. מה אכפת לנו על מה הם צווחים ומיללים ? אנחנו צריכים לעשות מה שטוב עבורנו ועבור מדינת היהודים. אם מועלת טענה הגיונית, אז נתחשב בה. ואם לא, שיצווחו עד בלי די. למי אכפת? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/11/2022 06:46 |
|
| |
לאט ובטוח
|
|
|
|
| נשלח ב-13/11/2022 18:44 |
|
| |
חסדא
תוקן על ידי חסדא ב- 13/11/2022 18:46:00
|
|
|
|
|