|
|
| נשלח ב-14/11/2022 16:37 |
|
| |
לא נראה שהתכוון לכך. זה סתם עילגות לשון. כנראה התכוון שיש לעגן זאת בהסכמים לפני הקמת הממשלה.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/11/2022 18:26 |
|
| |
לה''ו הזוגות לא ילכו לגור מעבר ל20 דק' מב''ב ק''ס וי-ם. מעדיפים להיחנק מעשן האגזוזים מתחת לרב שפע ומרכז רימון. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/11/2022 20:04 |
|
| |
| hot_tr כתב: |  |
לה''ו הזוגות לא ילכו לגור מעבר ל20 דק' מב''ב ק''ס וי-ם. מעדיפים להיחנק מעשן האגזוזים מתחת לרב שפע ומרכז רימון.
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/11/2022 20:34 |
|
| |
| רציף כתב: |  |
לה''ו הזוגות לא ילכו לגור מעבר ל20 דק' מב''ב ק''ס וי-ם. מעדיפים להיחנק מעשן האגזוזים מתחת לרב שפע ומרכז רימון.
|
|
יש ויש. יתנו להם מענקים
|
|
לה''ו. חחחחחח. אז למה לא מסכימים לכסיף? בכל מקום יש את האוייב הערבי. סתם תירוצים נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/11/2022 23:29 |
|
| |
| רציף כתב: |  |
|
|
יש ויש. יתנו להם מענקים
|
|
לה''ו. חחחחחח. אז למה לא מסכימים לכסיף? בכל מקום יש את האוייב הערבי. סתם תירוצים
|
|
כסיף זה סוף העולם שמאלה, ושוב פעם שמאלה. ליד הבדואים. יש מקומות סבירים שנקראים פריפריה, כמו חיפה או עפולה, או הר יונה או אופקים או נתיבות נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/11/2022 00:34 |
|
| |
שטויות. כסיף זה לפני ערד. אם בערד גרים, אז גם בכסיף אפשר.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/11/2022 01:55 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | שטויות. כסיף זה לפני ערד. אם בערד גרים, אז גם בכסיף אפשר. |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|