בית פורומים בחדרי חרדים

ירידה של כ20% ברכישת שתייה מתוקה לנפש במגזר החרדי בשנה האחרונה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-20/11/2022 12:52 לינק ישיר 

ארנונה.

לו היית רק קשקשן, ניחא. אבל אתה נודניק חסר תקנה, מה שמכונה
ביידיש: א פארשלעפטער קרענק.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/11/2022 13:04 לינק ישיר 
אולי מחנות לחינות אנשים מחדש

גרשום כתב:
על סיגריות ואלכוהול יש מס גבוה מאד וטוב שכך. הדבר מפחית את השימוש בהם. מי שרוצה לזלול בורקסים ועוגות סברינה ְמקמח לבן ולצרוך משקאות ומוצרים עתירי סוכר, שישלם על כך יותר. אין שום הצדקה שמאכלים המזיקים לבריאות יעלו בזול.

תוקן על ידי גרשום ב- 17/11/2022 16:50:58

לדעתי. אתה ממש איש שמסוכן לציבור. הלימוד זכות עליך ושכמותך זה שאתם פשוט לא יודעים להתסכל על כל התמונה אלא אולי רק על מה שבקצה האף. אבל הגישה שלך מסוכנת לדמוקרטיה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/11/2022 13:10 לינק ישיר 
אכן תגובה משכנעת

גרשום כתב:
ארנונה.

לו היית רק קשקשן, ניחא. אבל אתה נודניק חסר תקנה, מה שמכונה
ביידיש: א פארשלעפטער קרענק.
באמת נשתדל לא להציק ולהקשות על דעותיך המלומדות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/11/2022 13:25 לינק ישיר 
קורצליה בין יוזמי ותומכי החוקים למקיימיהם

שמתי לב במהלך השנים. שלאוו דווקא אלו שתומכים בחוק הם נוהגים לפיו וכן להיפך לא כל מי שמתנגד לחוק מסויים בהכרח לא מיישם אותו. לדוגמא: השמאלנים הם לכאורה נאורים סוציאלים דואגים לחיי אדם. נגד גזענות. נגד הפרדה מגדרית בעד פתרון ריאלי לסכסוך הישראלי פלשתיני בעוד הציבור הימני לא כל שכן החרדי הוא הפוך מהנל. אבל המציאות מוכיחה בדיוק הפוך. דווקא הציבור האמוני הרבה יותר ריאלי. רחמן. וסוציאליסט אמיתי. יש לזה הרבה הסברים. אבל לא נאריך בזה כרגע. כמו כן בתקופת הקורונה לא כל מי שצעק בעד הרבה מהתקנות ההזויות בהכרח קיים אותן. וכן להיפך. גם בעניין השתייה המתוקה והחדפ. לא כל מי שצועק ומחרה בעד החוקים הקומוניסטיים האלו הוא בהכרח מקיים אותם בחייו האישיים... אני אישית לא מרבה בשתייה מתוקה וגם לא אוהב כלים חד פעמיים אפילו את האיכותיים שבהם וגם לא משתמש בהמצאה הנוראית של מפות ניילון חד פעמיות. פשוט שונא את זה ועם כל זה. אני נגד כל החוקים ההרסניים האלו.. תנו לאנשים לחיות וכבדו את זכותם ופרטיותם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/11/2022 15:06 לינק ישיר 

ארנונה כתב:
לכל הליברטריאנים פה, מה דעתכם על איסור סחר בסמים? מה לגבי מיסוי עישון ואלכוהול? קזינו? מה לגבי חקיקה דתית? לא כמו כל אותם שמושפעים מהחקיקה הטרנדית בתקשורת. מחר יטילו מס על בשר אדום ושוב הגאונים השמאלנים פה יתחילו לדון עם זה מפחית את הצריכה וכו וכו. זה ממש לא ייגמר בחדפ ושתייה. אבל לפני זה מכיוון שזה שנים שדווקא השמאל מפר את הסטטוס, קוו של כניסה לחיי הפרט אז אני אשאל אותך ואת שכמותך. מהם הגבולות שלכם?? אולי לחייב כל אזרח להישקל בקופת חולים בראשון לכל חודש? אולי לחייב חבישת קסדות במכוניות כדי להציל עוד כמה אנשים. הרי כל המציל כאילו וכו.. קח את החוק שאוסר לקנות אלכוהול מ11 בלילה ברשתות השיווק זה חוק שמאלני מטופש מאין כמותו.. בגלל כמה ערסים שדוקרים נטפלים לכל האוכלוסייה ומבלבלים במוח אולי לא מספיקות המדבקות האדומות המטופשות ונתחיל לצבוע את האריזות באדום? וגם לכתוב שם קללות בפונט גדול כמו על הסיגריות? ואולי גם יתחילו למכור מתוקים אך ורק מאחרורי פרגוד ובמקומות מסויימים באישור מיוחד?? אם זה נשמע לך דמיוני. אז גם כל ההגבלות והחוקים והכפייה שמאלנית הזו שנכנסה לחיינו ב20 שנים האחרונות לא היו מובנים מאליהם פעם

אני בקושי יודע מה עמדתי בנושא כך שאני לא יכול לומר מה חושבים "שכמותי".  
בצעירותי חשבתי שצריך להשאיר כל דבר להכרעת הפרט ולא להתערב בכלל, היום אני לא כל כך בטוח.  
לגבי הסימון האדום, זה דווקא מסוג הדברים שהם רצויים ונטולי בעיות בעיני (כנ"ל כיתובים על סיגריות), אין שום הגבלה רק הצפה של מידע חשוב לצרכן.  
אגב, לא ענית מה עמדתך ולא התייחסת כלל לכפייה דתית

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/11/2022 23:39 לינק ישיר 
קודם כל שהמדינה תיתן שירות כראוי בדברים הבסיסיים

A_Smithee כתב:
לכל הליברטריאנים פה, מה דעתכם על איסור סחר בסמים? מה לגבי מיסוי עישון ואלכוהול? קזינו? מה לגבי חקיקה דתית? לא כמו כל אותם שמושפעים מהחקיקה הטרנדית בתקשורת. מחר יטילו מס על בשר אדום ושוב הגאונים השמאלנים פה יתחילו לדון עם זה מפחית את הצריכה וכו וכו. זה ממש לא ייגמר בחדפ ושתייה. אבל לפני זה מכיוון שזה שנים שדווקא השמאל מפר את הסטטוס, קוו של כניסה לחיי הפרט אז אני אשאל אותך ואת שכמותך. מהם הגבולות שלכם?? אולי לחייב כל אזרח להישקל בקופת חולים בראשון לכל חודש? אולי לחייב חבישת קסדות במכוניות כדי להציל עוד כמה אנשים. הרי כל המציל כאילו וכו.. קח את החוק שאוסר לקנות אלכוהול מ11 בלילה ברשתות השיווק זה חוק שמאלני מטופש מאין כמותו.. בגלל כמה ערסים שדוקרים נטפלים לכל האוכלוסייה ומבלבלים במוח אולי לא מספיקות המדבקות האדומות המטופשות ונתחיל לצבוע את האריזות באדום? וגם לכתוב שם קללות בפונט גדול כמו על הסיגריות? ואולי גם יתחילו למכור מתוקים אך ורק מאחרורי פרגוד ובמקומות מסויימים באישור מיוחד?? אם זה נשמע לך דמיוני. אז גם כל ההגבלות והחוקים והכפייה שמאלנית הזו שנכנסה לחיינו ב20 שנים האחרונות לא היו מובנים מאליהם פעם
אני בקושי יודע מה עמדתי בנושא כך שאני לא יכול לומר מה חושבים "שכמותי".  
בצעירותי חשבתי שצריך להשאיר כל דבר להכרעת הפרט ולא להתערב בכלל, היום אני לא כל כך בטוח.  
לגבי הסימון האדום, זה דווקא מסוג הדברים שהם רצויים ונטולי בעיות בעיני (כנ"ל כיתובים על סיגריות), אין שום הגבלה רק הצפה של מידע חשוב לצרכן.  
אגב, לא ענית מה עמדתך ולא התייחסת כלל לכפייה דתית
כמו ביטחון אישי ודאגה לרכוש האזרחים. מענה ראוי כנגד אלימות. שרשויות המדינה כמו הביטוח הלאומי ייתנו מענה ראוי לאזרחים הזקוקים להם וכדומה. ואחר כך שיידאגו לכדור הארץ להתחממות הגלובאלית לבריאות של כולםולעוד כל מיני דאגות של שמאלנים הזויים. לגבי כפייה דתית. אני חד משמעית נגד. מה גם שזה לא בדיוק עוזר.אבל בו זמנית אני בז לכל ההסתה כנגד כביכול הכפייה הדתית. כי כל החוקים במהותם הם כפייה. אז זכותו של הפרלמנט להעביר גם חוקים ממניעים יהודים דתיים וכל אזרח שומר חוק חייב לכבדם. בוודאי בתקופה שלנו שמעבירים המון חוקים שפוגעים בחופש הפרט ובזכות לפרטיות מכל מיני מניעים הזויים שמאלניים. אז זכותם של המחוקקים לחוקק חוקים שנובעים ממניעים דתיים בוודאי במדינת היהודים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/1/2023 12:14 לינק ישיר 

הלוואי שסמוטריץ יתעשת ויטה אוזנו לאזהרות מומחי הבריאות. 

www.calcalist.co.il/local_news/article/hyx1x6wqs

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/1/2023 12:38 לינק ישיר 

רק חברי כנסת שלא מעניין אותם מהציבור שלהם יתמכו בהורדת המס

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > ירידה של כ20% ברכישת שתייה מתוקה לנפש במגזר החרדי בשנה האחרונה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.