| נשלח ב-18/11/2022 00:33 |
|
| |
לא נראה לכם שלביבי עלה ה... לראש?
כחלון עם 10 מנדטים קיבל שר האוצר וסמוטריץ עם 14 מנדטים לא מגיע.
האם הוא חייב לנהל את המדינה רק מנקמנויות???
וכעת שומעים שהוא משחק עם יהדות התורה.
הוא לא מבין שבסוף הכל יתנקם בו???
|
|
|
|
| נשלח ב-20/11/2022 16:13 |
|
| |
בכל משא ומתן צריך כל אחד לוותר קצת, סמוטריץ הוא אקשן שמאוד קשה לו לותר וזה בעייה לעבוד אתו
|
|
|
|
| נשלח ב-20/11/2022 15:59 |
|
| |
| momeir כתב: |  | נתניהו טיפס על עץ גבוה. אם הוא לא ירד, העץ יתחיל להתנדנד והוא יפול בחבטה כואבת ובבושת פנים. ממש ממש לא בטוח. אם סמוטריץ ואגודת ישראל ימשיכו להגזים בדרישות המופלגות שלהם. לצערי, תיפתח הדרך לממשלת אחדות עם לפיד. בנימוק של 'אין ברירה' . כי אין לנו אופציה אחרת מול הסחטנות של 'הקיצונים' והחרדים. הפיתרון 'אחדות' (זה גם נשמע טוב). הליכודניכים רותחים על סמוטריץ (הם גם לא באמת מאוהבים בחרדים) הם אמנם בעד זהות זהות יהודית. אבל רבים מהם הם ליברלים (יש מסורתיים ומיעוט קטן של דתיים אבל רבים מהם ליברלים). מבחינת הערכים וסגנון אורח החיים אין להם בעיה עם המפלגה של גנץ שדומה לליכוד בהרכב המצביעים שלה וגם בהרכב החכי"ם שלה. לענ"ד הליכודניקים שרותחים על סמוטריץ יקבלו בהבנה את ה 'אין ברירה'. ההפסד של ממשלת ימין מלא מלא תהיה על ראשו של המגולמן סמוטריץ. |
| אתה מאמין שמישהו יפחד מההזיה הזו?? כאילו שיש למישהו צד שנתניהו יתן לשמאל ראש ממשלה חילופי + פריטטיות + משרדים הכי חשובים. רק כדי לא להכנע לסמוטריץ???
|
|
|
|
| נשלח ב-20/11/2022 12:17 |
|
| |
ביבי כבר שנים שהבית משפט רודף אותו והוא ניהל המדינה יותר טוב מבנט ולפיד לכל הדעות, כל זמן שהשמאל קיצוני בדמות בית משפט רודף אותו אנו לצידו,
|
|
|
|
| נשלח ב-20/11/2022 02:10 |
|
| |
דווקא יצא ללך תדע טיעון רציני. ביבי בעצמו הבין שבמצבו אין לו זכות לנהל ממשלה. כך הוא קבע לגבי אולמרט. מה שכנראה קרה כאן, שהפסיקו לדיבוק את התקציב ולכן אין לו ענין לענות...
|
|
|
|
| נשלח ב-19/11/2022 22:52 |
|
| |
לאחרונה קיצצו לי במשכורת משום שהתחילו להעסיק גם את ח"כ דוד ביטן מהליכוד שידבר נגד נתניהו. טיפש, אתה באמת חושב שבתגובה שלך יש ממש כדי לשכנע אנשים?!
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 19/11/2022 23:27:39
|
|
|
|
|
| נשלח ב-19/11/2022 21:46 |
|
| |
הבנו שמי שמממן אותך דורש שתכתוב נגד ביבי. אז פשוט תעשה איזה סימן "כאן צריך להגיב נגד ביבי" ונבין, מי שירצה יסכים איתך ומי שלא לא. בכל מקרה אין הרבה טיעונים לוגיים בהודעות שלך. באמת רוצה לחסוך לך, אולי ככה תספעק עוד עבודה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-19/11/2022 19:50 |
|
| |
| 2oo9 כתב: |  | | אצלי ואצל רוב חרדים "נאשם בפלילים" כמו ביבי זה מעלה ולא חיסרון אם הבית משפט השמאל קיצוני רודף אחריו זה סימון שהוא בסדר, וזה לבד סיבה לתמוך בו |
| אני לא נכנסת לזה האם יש הצדקה בהליך המשפטי שמתנהל נגדו, או שאין. אני רק יודעת שביבי אמר על אולמרט השמאלני, במצבו, שהוא לא יכול להיות ראש ממשלה. משום שהוא עלול לקבל החלטות משיקולים זרים בזמן שמתנהל נגדו הליך משפטי. אבל על ביבי אין לי שאלות, כי ידוע שביבי רואה את ביבי, ומאחרים לא אכפת לו, אבל עליך ועל שכמותך השאלה היא גדולה מאוד: איך זה שאתם לא מבינים שראש ממשלה שנמצא בהליכים משפטיים לא יכול לשרת נאמנה את האזרחים, ואתה, ברוב טיפשותך עוד מביע שמחה כאילו דפקנו את השמאלנים בזה שהוא ראש ממשלה, ההפך הנכון, השמאל שמח שהוא ראש ממשלה, ושחרותו וחייו הפוליטיים תלויים בו , בהנחה, שאתה צודק שביהמ"ש הוא משרת השמאל במדינה, אז במצב שנוצר, ביבי הוא משרתו הנאמן של השמאל במדינה יותר מכל מועמד אחר שהשמאל היה יכול להעלות לשלטון .
|
|
|
|
| נשלח ב-18/11/2022 15:50 |
|
| |
שרון גל בטוויטר השבוע התעקשתי שסמוטריץ' איננו בנט אלא אידאולוג שלא עבר ולא יעבור צד. עם זאת מאתמול בלילה - כל רגע שאין ממשלת ימין - על אחריותו. קיבל הצעה שכבר חוצפה לסרב לה. שרון גלנשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/11/2022 15:02 |
|
| |
לסמורטריץ' יש אידיאולוגיה וערכים, והוא גם רוצה בצדק להשפיע על הכיוון של הממשלה לטובת השינויים שרוצים הבוחרים, ובדיוק בגלל זה ביבי מסרב לתת לו משרד בעל השפעה בתחומים הללו.
הבעיה היא לא בסמוטריץ', אלא בביבי שמבחינתו מה שהיה 12 שנים יכול להמשיך גם בקנדציה הזו, מלבד שינויים קוסמטיים למרוח את הציבור.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/11/2022 14:41 |
|
| |
סמוטריץ עדיף על גנץ, על בנט, ועל ליברמן, שהם הרי קיבלו מביבי את משרת שר הביטחון, חלקם היה להם מנדטים ספורים, דומה לסמוטריץ. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/11/2022 13:55 |
|
| |
גלאגוזים
| אויויוי כתב: |  | מומיר.
תכניס לך טוב טוב לראש שלנתניהו אין אופציה ללכת עם לפיד או גנץ. האפשרות הזאת לא קיימת.
לא הבנתי. למה שבפרקליטות , שאמורה לשקשק מהאפשרות של רפורמות מקיפות במערכת המשפט, לא תיתן לביבי עיסקת טיעון בלי קלון,שתאפשר לו לכהן כרה"מ, בתמורה לכך שהוא יקים רק ממשלה שתשמור על מערכת המשפט? בסיטואציה כזו, גנץ /סער/מנסור עבאס, (ואולי גם אחרים) יצטרפו בשמחה. למה לא?
|
|
הפרקליטות אולי משקשקת ואולי לא. ביבי ודאי משקשק. סוף סוף הוא בידים של מערכת המשפט, ולכן אני לא רואה אותו מאפשר לפגוע במערכת המשפט, גם לא בקצה ציפורניה.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/11/2022 13:44 |
|
| |
ישנם פוליטיקאים שחושבים (ואולי בצדק) שאם יסכימו לתנאים המוצעים להם מהר מידי אז בתוככי מפלגתם יאמרו להם שהם ותרנים ושאיכזבו את בוחריהם. לכן אין להם ברירה וכל צד צריך לשחק את ה"קשה להשגה" לצרכי פוליטיקה פנימית.
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי ברכת_החמה ב- 18/11/2022 13:45:02
|
|
|
|
| נשלח ב-18/11/2022 13:00 |
|
| |
| גרשום כתב: |  | מומיר.
תכניס לך טוב טוב לראש שלנתניהו אין אופציה ללכת עם לפיד או גנץ. האפשרות הזאת לא קיימת.
|
|
לא הבנתי. למה שבפרקליטות , שאמורה לשקשק מהאפשרות של רפורמות מקיפות במערכת המשפט, לא תיתן לביבי עיסקת טיעון בלי קלון,שתאפשר לו לכהן כרה"מ, בתמורה לכך שהוא יקים רק ממשלה שתשמור על מערכת המשפט? בסיטואציה כזו, גנץ /סער/מנסור עבאס, (ואולי גם אחרים) יצטרפו בשמחה. למה לא?
|
|
|
|
| נשלח ב-18/11/2022 11:29 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-18/11/2022 11:27 |
|
| |
אצלי ואצל רוב חרדים "נאשם בפלילים" כמו ביבי זה מעלה ולא חיסרון אם הבית משפט השמאל קיצוני רודף אחריו זה סימון שהוא בסדר, וזה לבד סיבה לתמוך בו
|
|
|
|
|