בית פורומים בחדרי חרדים

הסתה חמורה נגד הימין!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-20/11/2022 21:23 לינק ישיר 
הסתה חמורה נגד הימין!

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/11/2022 14:13 לינק ישיר 

אפילו ביבי הבין שהימין חצה כאן גבולות בעיני הציבור. ולכן יצא ברבים נגד ההסתה. 

אנשי ימין, נא תשמרו את ההסתות שלכם רק לאנשי שמאל או אנשי ימין שאתם חושבים שהם שמאל....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/11/2022 00:20 לינק ישיר 

ברור שלא צריך להשתמש במקרה "זניח"...כי הרי זה מצד ימין. רק נתאר מה היה קורה שאיש שמאל היה מצייץ ציוץ נבזי כזה. אני מתנגד בכל לבי לסמוטריץ ולדרכו הפוליטית אמונית אבל לעולם לא אשווה אותו למרצח שפל.

ממואיר, אם זה יקרה נתניהו יהיה שווה לבנט.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/11/2022 23:45 לינק ישיר 

תפסת מרובה לא תפסת.
לענ"ד ולצערי האדון סמטריץ מכין את הקרקע לממשלה שבה הליכוד + החרדים + גנץ + ש"ס יקימו קואליציה של 62. לחרדים זה כדאי כי הם יקבלו את משרד הדתות עם כל 'התופינים' הכיבודים והמשרות
האדון סמוטריץ יישאר בחוץ. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/11/2022 22:49 לינק ישיר 

מה שמדהים הוא, שכולם כאן מביעים דעות בקרב הזה,
למרות שלאיש אין מושג על מה הוא מתנהל.
על האוצר, על הדתות, על החינוך, על הביטחון?
על מה בדיוק?
מבקשים מכל מי שכותב דעה בעד או נגד מישהו, שיסביר.
לדוגמא:
הקרב הוא על באמת באמת על תיק האוצר, ואני מעדיף את סמוטריץ בתפקיד.

או: הקרב הוא על תיק הדתות\, ואני מעדיף שהוא יהיה בשליטת ש"ס.וכו'.

כי סתם בשביל להגיד שסמוטריץ הוא פגע רע וקרציה , או שדרעי וביבי הם שקרנים, לא היה צריך את המו"מ הזה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/11/2022 22:19 לינק ישיר 

בצלאל סמוטריץ' צודק לגמרי בדברים שהוא כתב, אך טעה בזה שגייס את התמונה הזו לצורך זה.
הדברים שלו מספיק נוקבים וברורים גם בלי להשתמש באיזה ציוץ זניח של מישהו, זה רק מוריד מחוזק הטענה שלו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/11/2022 21:34 לינק ישיר 

בציוץ בחשבון הטוויטר שלו הגיב לכך סמוטריץ', במה שנראה כעלבון אישי שספג על ההסתה הזאת. יו"ר הציונות הדתית התעקש שהוא יוביל להקמת ממשלת ימין.

"לא יתכן שבכל פעם שאנחנו לא עומדים דום מול דרישות הליכוד יהיו מי שיהפכו אותנו לאויבים, יסיתו נגדינו ויכפישו אותנו. הציונות הדתית היא שותפה מלאה של המחנה הלאומי ושל הליכוד. נעמוד על הדרישות שלנו כדי להבטיח הקמת ממשלה טובה ויציבה במהירות האפשרית שתעשה טוב ותוביל מדיניות ימין אמיתית", כתב סמוטריץ' בתגובה להסתה.

חבר הכנסת ד"ר שלמה קרעי, הליכוד, הגיב לסמוטריץ' במתקפה חריפה משלו: "בצלאל הוא שותף מצויין, ראוי, נאמן וחבר טוב. אבל מה שהוא עושה בציוץ הזה, אלו שיטות של השמאל… לקחת ציוץ (שאני דוחה ומגנה בתוקף) של איזה בוט במקרה הטוב ולהפוך אותו למראית הכל… לא מתאים לך ידידי היקר. בוא נתמקד במה שחשוב כרגע ולא ברעשי הרקע".

תוקן על ידי מכמונת ב- 20/11/2022 21:36:43

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > הסתה חמורה נגד הימין!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext