|
|
| נשלח ב-24/11/2022 23:55 |
|
| |
| בונדמן כתב: |  | ולאותו בורדיאנסקי ייאמר, תנוח דעתך, תוכל לנסוע בצמוד לבת זוגך כמו שנאמר נצבה שגל לימינך, ואף אחד לא יפריד אותה לרגע חלילה ממך, ומצידינו אתה יכול להושיבה לימינך גם בעת אמירת השיעור כללי בישיבתך, כל הרעיון הוא לאפשר למי שחפץ בכך שיוכל לנסוע כהלכה, למשל יהיה קו מב"ב לי-ם 403 שהנסיעה בו תהיה למהדרין, |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/11/2022 01:08 |
|
| |
ממש כמתתיהו בשעתו
[quote]הפרגוד: הגאון רבי חיים יהודה בורדיאנסקי משגיח בישיבה ממודיעין עילית יצא נגד ההחלטה להעביר חוק בעד הפרדה באוטובוסים. לדבריו זו דרישה של החסידים והציבור הליטאי צריך להתנגד לזה [/quot
הגיע הזמן מזמן להרים את נס המרד כנגד חולי הנפש האלו.
זה שיש להם שגעונות בתוך קהילתם מילא,
אבל לדרוש הפרדה ברשות הרבים. פשוט חולי נפש.
זה שהליטאים לא יצאו נגד זה כנראה נובע מכך שזה נושא שלא כל כך מעניין אותם בכלל. אבל חשוב להילחם בכל כפייה ובוודאי בכפייה חולנית כזאת.
אולי גם הגיע הזמן לצאת נגד תרבות העבודה זרה של מסעות בילוי על קברי קדמונים כי כל ועדות הצדקה וכל המסחרה סביב העבודה זרה הזאת פשוט חילול השם אמיתי. זה יהדות בגרוש. זה מחזק את הטיעון שהדת זה אופיום להמונים וחבל מאוד
|
|
|
|
| נשלח ב-25/11/2022 01:13 |
|
| |
| פיינשמקער כתב: |  | | בונדמן כתב: |  | בונדמן
| רעיונוביץ כתב: |  |
היו זמנים שאברכים עלו לתת מכות למי שהתעקש לשבת ליד אשתו. |
|
תוכל אולי לעדכן אותנו מתי היו הזמנים בהם "אברכים היו עולים לתת מכות למי שהתעקש לשבת ליד אשתו" ? ובאלו קווים מדובר, תודה מראש |
|
|
|
חיפוש קצרצר הביא לי 'אלימות בקווי מהדרין' לפני 14 שנה ! ! !
למי ששכח........
נא לקרוא מה שמספר ניק 'חצרוני'
https://www.bhol.co.il/forums/topic.asp?whichpage=4&topic_id=2386939 עוד תזכורת https://www.psakdin.co.il/Court/%D7%AA-%D7%90-2356-08-%D7%99%D7%A1%D7%A2%D7%95%D7%A8-%D7%A8%D7%95%D7%AA-%D7%A8%D7%99%D7%99-%D7%A0-%D7%90%D7%92%D7%93-%D7%90%D7%92%D7%95%D7%93%D7%94-%D7%A9%D7%99%D7%AA%D7%95%D7%A4%D7%99%D7%AA-%D7%9C%D7%AA%D7%97%D7%91%D7%95%D7%A8%D7%94-%D7%91%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C-%D7%91%D7%A2-%D7%9E#.Y3_66XZByUk
תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 25/11/2022 01:16:19
|
|
|
|
| נשלח ב-25/11/2022 01:28 |
|
| |
סליחה על הקטנוניות, אבל בדקתי בשני הלינקים שהבאת בלינק אחד כותב חצרוני "עולים לאטובוס אנשים גסים שצועקים על אחרים באוטובוס ונוהגים באלימות" אלימות יכולה להיות אלימות מילולית, לא ראיתי שם סיפור על "אברכים שעלו ונתנו מכות" כמדומני שכל הארץ כבר היתה רועשת מסיפור כזה והיינו זוכרים אותו
בלינק השני שהבאת גם לא מופיע שום איזכור למכות זה מה שכתוב "העותרות 5-1, מושפלות וסובלות מהטרדות מילוליות קשות, סילוק מן האוטובוס ואף איומים באלימות פיזית" איומים על אלימות פיזית, וסילוק מהאוטובוס שיכול בהחלט להיות "תסתלקי מכאן"..
בקיצור, חלמא טבא
|
|
|
|
| נשלח ב-25/11/2022 02:13 |
|
| |
| ארנונה כתב: |  | ממש כמתתיהו בשעתו
[quote]הפרגוד: הגאון רבי חיים יהודה בורדיאנסקי משגיח בישיבה ממודיעין עילית יצא נגד ההחלטה להעביר חוק בעד הפרדה באוטובוסים. לדבריו זו דרישה של החסידים והציבור הליטאי צריך להתנגד לזה [/quotהגיע הזמן מזמן להרים את נס המרד כנגד חולי הנפש האלו.זה שיש להם שגעונות בתוך קהילתם מילא,אבל לדרוש הפרדה ברשות הרבים. פשוט חולי נפש.זה שהליטאים לא יצאו נגד זה כנראה נובע מכך שזה נושא שלא כל כך מעניין אותם בכלל. אבל חשוב להילחם בכל כפייה ובוודאי בכפייה חולנית כזאת.אולי גם הגיע הזמן לצאת נגד תרבות העבודה זרה של מסעות בילוי על קברי קדמונים כי כל ועדות הצדקה וכל המסחרה סביב העבודה זרה הזאת פשוט חילול השם אמיתי. זה יהדות בגרוש. זה מחזק את הטיעון שהדת זה אופיום להמונים וחבל מאוד |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-26/11/2022 20:36 |
|
| |
מגוחך לנסות ולהכחיש את האלימות שהייתה אז (ואולי קיימת גם היום בקווים של גור מב"ב לערד וכדו') כל מי שנסע אז באוטובוסים ראה וחווה את הטירוף. בעייני ראיתי וחוויתי.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-26/11/2022 20:52 |
|
| |
ב"ה אני לא מהאנשים שנוסעים באוטובוסים, אבל שמעתי הרבה סיפורים מאחיותיי, בעיקר על אלימות פיזית(!) שהופעלה כלפי נשים (כל מיני טכניקות כביכול להזיז בלי לגעת בגוף שלהן וכדו'). לי זה נשמע שאותם יצורים באמת צריכים אוטובוס נפרד, ואולי אפילו זה לא יספיק ליצריהם הקשים.
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי הדיבוק ב- 26/11/2022 20:52:57
|
|
|
|
| נשלח ב-26/11/2022 21:30 |
|
| |
| הדיבוק כתב: |  |
ב"ה אני לא מהאנשים שנוסעים באוטובוסים, אבל שמעתי הרבה סיפורים מאחיותיי, בעיקר על אלימות פיזית(!) שהופעלה כלפי נשים (כל מיני טכניקות כביכול להזיז בלי לגעת בגוף שלהן וכדו'). לי זה נשמע שאותם יצורים באמת צריכים אוטובוס נפרד, ואולי אפילו זה לא יספיק ליצריהם הקשים.
תוקן על ידי הדיבוק ב- 26/11/2022 20:52:57 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-26/11/2022 22:35 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  | סליחה על הקטנוניות, אבל בדקתי בשני הלינקים שהבאת בלינק אחד כותב חצרוני "עולים לאטובוס אנשים גסים שצועקים על אחרים באוטובוס ונוהגים באלימות" אלימות יכולה להיות אלימות מילולית, לא ראיתי שם סיפור על "אברכים שעלו ונתנו מכות" כמדומני שכל הארץ כבר היתה רועשת מסיפור כזה והיינו זוכרים אותו
בלינק השני שהבאת גם לא מופיע שום איזכור למכות זה מה שכתוב "העותרות 5-1, מושפלות וסובלות מהטרדות מילוליות קשות, סילוק מן האוטובוס ואף איומים באלימות פיזית" איומים על אלימות פיזית, וסילוק מהאוטובוס שיכול בהחלט להיות "תסתלקי מכאן"..
בקיצור, חלמא טבא |
|
סביר להניח שדיונים על האלימות בנושא הזה נמחקו מהרשת,
כי זה לא נעים לאותם אנשים אלימים,
אני אישית הייתי עד לאלימות באוטובוס,
דומני שכל חרדי שנסע באותם שנים בתחבורה הציבורית,
נתקל באותה אלימות.
לבוא היום ולשקר שלא הייתה אלימות,
זה טיפשי ומביך לשקר למה שברור ב100% לכל חרדי ! ! !
אם לא מניסיון אישי, מניסיון של משפחתו וחבריו הקרובים.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/11/2022 22:58 |
|
| |
| רציף כתב: |  |
| הדיבוק כתב: |  |
תוקן על ידי הדיבוק ב- 26/11/2022 20:52:57 |
|
מה הנשים האלה עשו ?
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/12/2022 11:51 |
|
| |
בונדמן את ההזיות והשתלטות על המרחב הציבורי תבצע אצלכם, ברוב המקומות באוטובוסים המקום מאחורי הנהג לגברים , כדי שלא יטריד נשים, והשאר סתדרים וגם יושבים זוגות, ועם הילדים. במקום שהבעל ישב לבד בלי הילדים והאשה תטפל בהם לבד ...
|
|
|
|
| נשלח ב-2/12/2022 12:35 |
|
| |
| רעיונוביץ כתב: |  | סליחה על הקטנוניות, אבל בדקתי בשני הלינקים שהבאת בלינק אחד כותב חצרוני "עולים לאטובוס אנשים גסים שצועקים על אחרים באוטובוס ונוהגים באלימות" אלימות יכולה להיות אלימות מילולית, לא ראיתי שם סיפור על "אברכים שעלו ונתנו מכות" כמדומני שכל הארץ כבר היתה רועשת מסיפור כזה והיינו זוכרים אותו
בקיצור, חלמא טבא
סביר להניח שדיונים על האלימות בנושא הזה נמחקו מהרשת,
כי זה לא נעים לאותם אנשים אלימים,
אני אישית הייתי עד לאלימות באוטובוס,
דומני שכל חרדי שנסע באותם שנים בתחבורה הציבורית,
נתקל באותה אלימות.
לבוא היום ולשקר שלא הייתה אלימות,
זה טיפשי ומביך לשקר למה שברור ב100% לכל חרדי ! ! !
אם לא מניסיון אישי, מניסיון של משפחתו וחבריו הקרובים.
|
|
אל תשאיר ככה דברים סתומים תדבר ברור מה ראית? סחבו נשים בכוח? נגעו בהן? או צעקו עליהן? למה אתה קורא אלימות? אל תשאיר את המושג "אלימות" פתוח
אילו אשה אחת היתה מקבלת מכות, או מזיזים אותה בכוח, כל הארץ היתה רועשת, והיינו פותחים כאן עשרות אשכולות על "חסיד גור שתפס בידו אשה" כשאדם כותב סתם "אלימות" פירושה מכות בידים, כי אם מדובר באלימות מילולית, עליך לכתוב את זה.
תוקן על ידי איש_חשוב ב- 02/12/2022 12:36:13
|
|
|
|
|