בית פורומים בחדרי חרדים

יש לקופת העיר דרך לבדוק את היחצ"נות שלהם ?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-25/11/2022 01:56 לינק ישיר 
יש לקופת העיר דרך לבדוק את היחצ"נות שלהם ?

קופת העיר יצאה השבוע עם עלון לנישואי 72 היתומים בחודש הקרוב, כשעל ארבעת עמודי העלון מככב בגדול  "מרן עמוד ההוראה הגאון הגדול רבי עמרם פריד שליט"א"  , עם סדרת שאלות ותשובות כמו שהיו עושים עם הגר"ח לפני מגבית הימים הנוראים ומעות פורים, כמה המרן ממליץ לתת וכמה לתת, והאם הרב פוסק להם ישועות ומה יהיה שכרם של התורמים וכו', 

מדובר במורה הוראה חשוב שעדיין לא מלאו לו 42 שנים, 

השאלה היא האם יש לקופת העיר אינדיקציה כמה כסף התמונה שלו אמורה להכניס, ובמקרה שהוא לא יספק את הסחורה, אז הוא יוקפא לעשרים שנה, או שהציבור תורם בלאו הכי, תמיד יהיו אנשים שיש להם רגש חם ליתומים, ותמיד יש אנשים שזקוקים לישועות בין אם הגר"ח הוא הצדיק התורן ובין אם רבי עמרם פריד. 

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/12/2022 13:02 לינק ישיר 

בונדמן כתב:

אז מי עשה את העלונים עם תמונתו בעבור היתומים הנישאים בחודש כסליו והופצו בכל תיבות הדואר ? היית באנטרטיקה בחודש האחרון או במעשיהו ? 

זה ועד החלבנים!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/12/2022 12:51 לינק ישיר 

אז מי עשה את העלונים עם תמונתו בעבור היתומים הנישאים בחודש כסליו והופצו בכל תיבות הדואר ? היית באנטרטיקה בחודש האחרון או במעשיהו ? 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/12/2022 11:54 לינק ישיר 

הזיה ממש .
אתה מדבר על אמינות בפרסום, פותח אשכול שכולו שקר, שכן קופת העיר לא יצאה בפרסום כזה, מה שבכלל לא מפריע למלכלכים הקבועים להמשיך ללכלך 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/11/2022 16:02 לינק ישיר 

עושים לו מסע יחצון חזק. לא שמעתי עליו, אבל חזקה שאם הוא חתנו של הרב א"י צוקר שהוא גאון. לא נראה לי שהרב צוקר היה לוקח לחתן פחות מזה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/11/2022 14:02 לינק ישיר 

לא מכיר את הרב פריד הזה, אני מניח שזה כמו ביטוח בריאות וחיים - ככל שאתה יותר צעיר ובריא, הסכום נמוך יותר ולכן כדאי להשקיע מוקדם, כדי שהסכום לא יגבה מזמעותית כשתבוא לראשונה כשאתה זקן וחולה.

לאחרונה הוגשה איזו עתירה שטוענת שקופת העיר משווקת (בין היתר) ביטוח חיים, אז הם החיחו את התפיסה הביטוחית גם על ההשקעות שלהם עצמם.

בכל מקרה, נחמד לראות את לךתדע מתפתל בבדיחות קשר על חשבון תלמידי חכמים, הרי כל השנים טענו שהרבנים שתומכים בקופת העיר הם זקנים שאינם בקיאים בעובדות ואין בידם כח למחות. עכשיו כשהביאו איש צעיר ורענן חייבים למצוא תירוץ אחר, אבל עם IQ של גערערס תהיינה טענות לוגיות כשהרב פריד יהיה בגיל של הרב קנייבסקי...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/11/2022 13:38 לינק ישיר 

בונדמן כתב:
קופת העיר יצאה השבוע עם עלון לנישואי 72 היתומים בחודש הקרוב, כשעל ארבעת עמודי העלון מככב בגדול  "מרן עמוד ההוראה הגאון הגדול רבי עמרם פריד שליט"א"  , עם סדרת שאלות ותשובות כמו שהיו עושים עם הגר"ח לפני מגבית הימים הנוראים ומעות פורים, כמה המרן ממליץ לתת וכמה לתת, והאם הרב פוסק להם ישועות ומה יהיה שכרם של התורמים וכו', 

מדובר במורה הוראה חשוב שעדיין לא מלאו לו 42 שנים, 

השאלה היא האם יש לקופת העיר אינדיקציה כמה כסף התמונה שלו אמורה להכניס, ובמקרה שהוא לא יספק את הסחורה, אז הוא יוקפא לעשרים שנה, או שהציבור תורם בלאו הכי, תמיד יהיו אנשים שיש להם רגש חם ליתומים, ותמיד יש אנשים שזקוקים לישועות בין אם הגר"ח הוא הצדיק התורן ובין אם רבי עמרם פריד. 

מאחורי הרב הגאון עמרם פריד שליט"א

יש ציבור חרדי גדול מאוד,

שהולך אחרי הפסיקות שלו, ושואל אותו את כל שאלותיו,

הוא היום הכוח העולה, בין פוסקי זמנינו,

זה נכון שהוא צעיר,

אבל המציאות היא שציבור חרדי ענק שומע לו, והולך אחריו.

אגב, אם נבדוק בהיסטוריה היהודית, היו פוסקי הלכה נודעים, שבגיל צעיר יצא שמם,

וחלקים גדולים הכו אחריהם, כמו הרמ"א ועוד

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/11/2022 13:32 לינק ישיר 

קופת הקיר!?!
זה לא ועד החלבנים!?!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/11/2022 11:33 לינק ישיר 

חשבתי שהרב גלאי הוא הממשיך

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > יש לקופת העיר דרך לבדוק את היחצ"נות שלהם ?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext