בית פורומים בחדרי חרדים

בן 73 משכונת נווה יעקב נעצר: ביצע מעשה חמור בילדה בת 6 ליד ביתו

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-27/11/2022 17:25 לינק ישיר 
בן 73 משכונת נווה יעקב נעצר: ביצע מעשה חמור בילדה בת 6 ליד ביתו

המשטרה הגישה היום (שישי) לבית המשפט הצהרת תובע בדבר הכוונה להגיש כתב אישום בימים הקרובים  נגד חרדי בן 73, תושב שכונת נווה יעקב, שביצע עבירות חמורות בילדה בת 6.

מעצרו של האיש בוצע לאחר שבתחנת שפט של מחוז ירושלים נפתחה חקירה, בעקבות דיווח שהתקבל לפני כשבוע, לפיו החשוד  ביצע מעשה חמור בילדה בת 6, בפתח ביתו.

במסגרת החקירה התברר כי גם לפני כשנה, החשוד ביצע מעשה מגונה בפומבי בפני קטינים בחצר ביתו.

שוטרי תחנת שפט איתרו את החשוד והוא נעצר והועבר לחקירה.

היום, כאמור, הוגשה כנגד החשוד הצהרת תובע בבית המשפט על ידי הפרקליטות – ומעצרו הוארך עד ליום שני.

רס''ר עמית זריהן, ראש צוות עבירות של מעשים חמורים בתחנת שפט של מחוז ירושלים: ''משטרת ישראל תמשיך לפעול לאיתור עבריינים, בדגש לביצוע עבירות כלפי קטינים וחסרי ישע, ותפעל לביצוע כל הפעולות הנדרשות להגן עליהם, להגיע לחקר האמת ולמצות את הדין עם העבריינים''.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/11/2022 05:51 לינק ישיר 

hot_tr כתב:

רציף כתב:

מה זה עבירה חמורה ?

לה''ו. באשכול סמוך ''התלוננת'' שבח''ח יש את הידיעות על מכל האנסים החרדים ורבניהם...
אבל, אם את רוצה פירוט, אתן לך ולשכמותך למען תשכילו מה עובר על נאנסים ונאנסות, או ''רק'' מעשים מגונים.

תודה רבה,
זה לא מתאים לטנף את הפורום הקדוש הזה, פתאום הכל מותר, זה נורא לפרסם כאן כל מי שחשוד או נמצא אשם.
זה ידוע שאונס זה נורא,
ומעשה מגונה זה מעשה שלא יעשה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/11/2022 18:12 לינק ישיר 

רציף כתב:

מה זה עבירה חמורה ?

לה''ו. באשכול סמוך ''התלוננת'' שבח''ח יש את הידיעות על מכל האנסים החרדים ורבניהם...
אבל, אם את רוצה פירוט, אתן לך ולשכמותך למען תשכילו מה עובר על נאנסים ונאנסות, או ''רק'' מעשים מגונים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/11/2022 17:53 לינק ישיר 

מה זה עבירה חמורה ?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > בן 73 משכונת נווה יעקב נעצר: ביצע מעשה חמור בילדה בת 6 ליד ביתו
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext