בית פורומים בחדרי חרדים

הפיגור בגור

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-28/11/2022 13:18 לינק ישיר 
הפיגור בגור

נחמיה אלתר בנו  המתון של הרבי מגור השעה לאחרונה את המטיף שלמה חנוך קורניק מהשמעת תכנים בקו החסידות מאחר והוא היה מטיף קיצוני ברמה של ראאד סאלח מהפלג הצפוני, כנראה הלחץ מלמטה עשה את שלו, ובשבוע האחרון הוא חזר לשדר, לא יאומן שאנשים עוד מאזינים לפיגור הזה, 

הוא מתאר כיצד היה עשיו צד את אביו בפיו שהיה שואל האיך מעשרים את התבן ואת הקש והיה נוסע לאמריקה למסור שיעורים בעיון בפני אלפים בסוגיא הזאת של תבן וקש, בעוד שיעקב אבינו היה יושב אהלים ולמד מזומנים, - את אברהם אבינו הוא מתאר כ'איש נדל"ן' שכך כתוב 'ואברם היה כבד מאוד' ולכן לוט דיבר עליו סרה ופרש ממנו והקים חצר מתחרה. 

073-3835544  שלוחה 2  שמעו ותקיא נפשכם 

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/11/2022 16:00 לינק ישיר 

ההשהייה היתה בגלל הבחירות
רצו להוריד את מפלס העוינות לגור והצליחו

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/11/2022 16:25 לינק ישיר 

"לחובבי הז'אנר" מה מתרחש בגור בין ר' נחמיה לר' דוד?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/11/2022 16:19 לינק ישיר 

הדיבוק כתב:

בונדמן כתב:
הפיגור בגור

נחמיה אלתר בנו  המתון של הרבי מגור השעה לאחרונה את המטיף שלמה חנוך קורניק מהשמעת תכנים בקו החסידות מאחר והוא היה מטיף קיצוני ברמה של ראאד סאלח מהפלג הצפוני, כנראה הלחץ מלמטה עשה את שלו, ובשבוע האחרון הוא חזר לשדר, לא יאומן שאנשים עוד מאזינים לפיגור הזה, 

הוא מתאר כיצד היה עשיו צד את אביו בפיו שהיה שואל האיך מעשרים את התבן ואת הקש והיה נוסע לאמריקה למסור שיעורים בעיון בפני אלפים בסוגיא הזאת של תבן וקש, בעוד שיעקב אבינו היה יושב אהלים ולמד מזומנים, - את אברהם אבינו הוא מתאר כ'איש נדל"ן' שכך כתוב 'ואברם היה כבד מאוד' ולכן לוט דיבר עליו סרה ופרש ממנו והקים חצר מתחרה. 

בהחלט הברקות משמשעות. אבל הא גופא קשיא - אם כל מה שהם רוצים זה נדלן, שיקחו את הנדלן וישחררו את האנשים שרוצים לעבוד את ה' במקום וממי שליבם חפץ (עיין אגודה בתחילת ב"מ); בבחינת "תן לי הנפש והרכוש קח לך" (מוזר שדווקא אברהם לא הסכים להסדר הזה).

ולגבי הבן הזה, כבר מדובר שהסיבה לרפורמות היא לא משנאת ההמנים אלא באהבת עצמו.

הם רוצים גם את הנדלן וגם את הצאן והבהמות..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/11/2022 15:23 לינק ישיר 

בונדמן כתב:
הפיגור בגור

בהחלט הברקות משמשעות. אבל הא גופא קשיא - אם כל מה שהם רוצים זה נדלן, שיקחו את הנדלן וישחררו את האנשים שרוצים לעבוד את ה' במקום וממי שליבם חפץ (עיין אגודה בתחילת ב"מ); בבחינת "תן לי הנפש והרכוש קח לך" (מוזר שדווקא אברהם לא הסכים להסדר הזה).

ולגבי הבן הזה, כבר מדובר שהסיבה לרפורמות היא לא משנאת ההמנים אלא באהבת עצמו.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/11/2022 14:04 לינק ישיר 

עזות מצח, אבל עם חריפות אופיינית !!

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > הפיגור בגור
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext