| נשלח ב-3/12/2022 18:48 |
|
| |
חנוכה תשפ"ג בקליפורניה
פרחי מיאמי יופיעו בחנוכה באירוע של חבד בלוס אנג'לס!

תוקן על ידי אפרים1 ב- 03/12/2022 18:48:42
|
|
|
|
| נשלח ב-10/1/2023 21:04 |
|
| |
עצה: לא שייך לבחון הופעות או אלבומים ביחס לעבר הזוהר. זה יפנצ'ר לכם כל חוויה בחיים. אוקי, בעבר היו הופעות טובות בהרבה, אבל אל תהרסו לעצמכם את החוויה הנוכחית בפני עצמה. האכזבה יכולה ממש להרוס (אלא אם כן האומן עצמו באמת משקיע בלהרוס שירים של עצמו, ויש כאלו אומנים...)
|
|
|
|
| נשלח ב-10/1/2023 19:30 |
|
| |
| אפרים1 כתב: |  | אני לא יכול, אבל אם אחת המנהלות תשנה את שם האשכול ל'הופעות חנוכה תשפ"ג' או 'הופעות חורף תשפ"ג' או משהו כזה יהיה יותר מדוייק.
בכל אופן לדעתי דווקא בהאסק שנחשב האירוע היוקרתי של המוזיקה החסידית הביצועים של המקהלה היו פחות טובים משאר ההופעות... זאת פעם רביעית שהמקהלה מתארחת בהאסק, (לא כולל פעם ההיא שירחמיאל הגיע עם מרק רוזנסטק) בפעמים הראשונות זה היה בתקופת האקספיריאנסים עם כל הכוכבים הגדולים - עודד קריטי, איצי ספינר, אריק סטרן, רוברט לואי, לוי ליבשיץ, זאב סטארק, מרק שלזינגר ועוד... בפעם השלישית היה את דוד פרלמן, בנימין רבינא וחייא אברמוביץ, גרמי ומקס הרשקוביץ ויהודה גורקין...
ומי היה הפעם: חביב סעדיה? ג'ק הידרי? יעקב רז'יץ? איך אפשר להשוות בכלל |
|
גם מבחינתי אין בכלל כוכב עכשיו... וגם חבל לי על זה שהם שרים את אותם שירים!!! ירחמיאל חייב להביא שירים חדשים להופעה הבאה ולהתפטר מכל השירים שעכשיו נמצאים!!!!
ו... חשבתי שההאסק יהיה קפיצה נוספת של פרחי מיאמי, לצערי זה לא קרה:(
|
|
|
|
| נשלח ב-10/1/2023 17:52 |
|
| |
אני לא יכול, אבל אם אחת המנהלות תשנה את שם האשכול ל'הופעות חנוכה תשפ"ג' או 'הופעות חורף תשפ"ג' או משהו כזה יהיה יותר מדוייק.
בכל אופן לדעתי דווקא בהאסק שנחשב האירוע היוקרתי של המוזיקה החסידית הביצועים של המקהלה היו פחות טובים משאר ההופעות... זאת פעם רביעית שהמקהלה מתארחת בהאסק, (לא כולל פעם ההיא שירחמיאל הגיע עם מרק רוזנסטק) בפעמים הראשונות זה היה בתקופת האקספיריאנסים עם כל הכוכבים הגדולים - עודד קריטי, איצי ספינר, אריק סטרן, רוברט לואי, לוי ליבשיץ, זאב סטארק, מרק שלזינגר ועוד... בפעם השלישית היה את דוד פרלמן, בנימין רבינא וחייא אברמוביץ, גרמי ומקס הרשקוביץ ויהודה גורקין...
ומי היה הפעם: חביב סעדיה? ג'ק הידרי? יעקב רז'יץ? איך אפשר להשוות בכלל
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2023 15:45 |
|
| |
חחח קודי:)
אני חושבת שלך אמרתי לעשות שיעורי בית בכל מה שקשור לפרחי מיאמי (או שזה היה לנתי:)) בכל אופן זה שיר שאמור להיות מוכר למי שמכיר את מיאמי טוב!!! אבל לפחות השיר הזה גרם לך להכיר אותו, גם משהו:) - הוא מהאלבום התייצב STAND UP
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2023 15:24 |
|
| |
קודי
| אפרים1 כתב: |  | מסכים לגבי המקרופונים, לדעתי רוב הטעויות של הילדים נובעות מבלאנס לא נכון שעשו למקרופונים.
לגבי מצווה גדולה: דווקא מסתדר לי כשיר פתיחה שמכניס לקצב. לגבי זה השם קיווינו - לשיר קוראים 'ואמר ביום ההוא', שיר הנושא של האלבום הראשון מפרויקט פרחי טורונטו. בקיצור שיר עם משמעות נוסטלגית גדולה.
לצערי הם לא שרו את השיר בהר סיני... את השיר אתה קל הם שרים בחלק השני של המופע כשלבושים בחולצות קייטנה כחולות |
|
הופה הנה הסבר ברור למה בחרו את מצווה גולה. אני לא מבין מה הבעיה בו. שמחתי להכיר אותו.
ועכשיו נפל לי האסימון...... בהר סיני ואתה א-ל זה לא אותו שיר?? הקליפ שלהם מהחזרות האופן גרם לי לבלבול הזה.... תהיה בריא ירחמיאל....
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2023 15:22 |
|
| |
קודי
| אפרים1 כתב: |  | מתברר שבמוצאי שבת המקהלה הופיע באירוע שבתון של ארגון NCSY (אין לי מושג מה המשמעות חוץ מזה שהקהל היה סביבות גיל 16) בקיצור זה אומר הופעה שלישית תוך שבועיים עם אופציה להופעה רביעית שבוע הבא בהאסק (על פי השמועה הם יופיעו שם) שזה אומר יותר תקציב ויותר מוטיבציה וכו' וכו' אמן כן יהי רצון
|
|
NCSY זו תנועת הנוער של OU, מנוהלת ע"י אנשים יראי שמים. התנועה קיימת בצפון אמריקה (ארה"ב וקנדה) ונראה לי שגם בחלק ממדינות אמריקה הלטינית. התנועה לא נועדה לנוער חרדי, אלא לקרב נוער יהודי ליהדות.
אילה, התכוונתי לתשל"ד- 1974.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2023 15:10 |
|
| |
| אפרים1 כתב: |  | 5. שימו לב שמתוך השירים החדשים 'אתה קל' הוא היחיד שמבוצע על הבמה. ויתר על בהר סיני כנראה בגלל שהבוגרים לא היו, על השקטים כי אין הרבה זמן על הבמה לשיר שירים שקטים לא מוכרים. (או כי הבין שהשיר כל הנשמה מיותר לחלוטין!) ואני שמח שויתר על השיר ברוכים הבאים, מקווה שהוא נשלח לגניזה ולא הוקלט לאלבום.
לא נראה לי שהוא וויתר על "ברוכים הבאים" ועל "כל הנמה", נראה לי שהשירים האלו מחכים הרבה זמן כבר לצאת לאוויר העולם (באלבום) אבל נחייה ונראה...
תוקן על ידי אפרים1 ב- 02/01/2023 14:51:37 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2023 14:46 |
|
| |
| greenie כתב: |  | אכתוב כאן כמה רישומים על סולנים ספציפיים. מכיוון שההופעה בלוס אנג'לס היתה כל כך רועשת, מן הסתם לא ניתן לשמוע את כל הסולנים, לכן אסתמך בעיקר על ההופעה של לילה לפני, בניו יורק. דווקא הסרטות מעולות, אפשר לשמוע היטב רוב מוחלט של קטעי הסולו.
קובי קנופלר - כבר במופע של פסח כתבתי שהוא כוכב עולה, מסתבר שצדקתי וכמה שאני שמחה שזה נכון. אמנם הילד טרם מנוסה בדרכי הבמה ונוטה להתמהמה בביצוע הסולואים, בכל זאת, יש לו קול נהדר, מתוק וטוב. שני הסולואים בשיר WE NEED YOU ובשיר אתה קל נהדרים, למרות הרעד בקול. כולי תקוה שרק ימשיך להפתיע אותנו לטובה. הסכמה מלאה. רק שאני לא זיהיתי אותו ממופע פסח...
אליהו אלחברדוב ( בטוחה ששיבשתי לו ת'שם משפחה לדעתי כתבת מדוייק) - ילד עם בטחון עצמי, קול מתוק ולפי דעתי גם חזק (נראה בהמשך אם אני צודקת) יש לו נוכחות על הבמה, שר מאד יפה. מחכה לשמוע עוד ממנו. וגם, היחיד שלא זייף בקטע הגבוה של "אני מאמין" בשיר משיח. קטע שהפך למצעד זיופים. אני תמיד דרוך כשמתקרבים אליו
אייזיק יוסף - קול מתוק עם כי קצת רועד וצריך לפתח את הבטחון על הבמה. בלוס אנג'לס בפרט, קיבל הרבה מאד סולואים, כמה מהם משמעותיים מאד. נראה איך יתפתח אצלו הקריירה בתוך המקהלה. צופה לו עתיד מזהיר
יונתן בוסקילה - כבר סקרתי אותו אחרי המופע בסוכות, יש לו קול מתוק, מעניין אם ירחמיאל ישאיר אותו כסולן צדדי עם כמה סולואים בלבד או שיוסיף לו עוד בהמשך.
ג'ייקוב שעצקס - למרות הקול הדי מוחלף, הוא עדיין נשמע נהדר. קול יציב וטוב לא נעלם - רק חבל שלא מחייך בכלל. באמת פרצוף באסה. דוד פרלמן העלה תמונה מאחורי הקלעים שלשום ושם רואים שהילדון יודע לחייך חיוך כובש, חבל שלא על הבמה
יעקב ראז'ץ - סולן נהדר, קול חזק, ומתחיל להתחלף, נראה אם ישרוד עד פסח. הלוואי! קיבל כמות מכובדת של סולואים - ובצדק.
חביב סעדיה - הוא מתחבב עליי :) יש לו קול די חזק וסולידי, נראה שהוא לוקח את השירה ברצינות, זה חמוד. סולו מקסים בשיר WHEN. קצת מזכיר לי את סגנון הקול של חייא אברמוביץ
ג'ק הידרי - הוא הפתיע אותי לטובה. קיבל בטחון, נותן הופעה, רוקד עם כל הלב וגם השתפר מאד בשירה. הסולו שקיבל ב - אתה קל - כאשר הוא שר את כל השיר-ביצוע נהדר. נשמע שיכול להיות חזן או פייטן, יש לו עוצמה בקול וככל שהוא גדל, רק משתבח. אני חושבת שהוא כרגע כוכב המקהלה! אחרי משה לזר! ולדעתי הוא צריך לשיר יותר קרוב למיקרופון או משהו כזה.
צ'רלי זולטן - שיפור ניכר בהופעה. כמות גדולה יותר של סולואים - מבצע את רובם בדיוק. מעניין בן כמה הוא... הוא עשוי מחומר שעשויים ממנו כוכבים גדולים. אחרי מופע סוכות אמרתי שהוא צריך להרים יותר את הראש ולשיר יותר בביטחון, וכנראה שהוא לקח את ההערתי לתשומת ליבו ונמצא במגמת שיפור מהופעה להופעה.
ג'ק יוסף - יש לו קול טוב. קיבל כמות אדירה של סולואים. מחובתי לציין שהוא נשמע הרבה יותר טוב בלייב. אני חושב שרוב הסולואים שקיבל הם בסולם שפחות מתאים לקול שלו. הוא צריך סולם יותר גבוה
שמעון אלחברדוב - יש לו קול יפה. אהבתי את הסולו של WHEN. איזה בטחון עצמי :) הוא שילוב של יצחק פרידמן ואיצי יעקובוביץ מרווח
יעקב טייצ'יק - קול בהתחלפות, ולמרות זאת מבצע בחן רב את הסולואים שניתנו לו. החלטה יפה לפתוח איתו את המופע, הוא יודע לעמוד על הבמה, מגניב ו'קול' cool
1. למה מבצעים את השיר "מצוה גדולה", זה לא שיר שהייתי שמה במאה הטובים! 2. בשיר ירושלים הילדים השתפרו מאד בתנועות וריקודים, אך לפי דעתי צריכים קצת יותר ניסיון בשילוב השירה עם הריקוד, הם נשמעים מתנשפים. 3. השיר LIGHT UP THE NIGHTS OF CHANUKAH - סולואים טובים אחד אחד - שיר שהם מכירים הכי טוב מכולם - רואים ושומעים את זה! 4. מעניין מה קרה לכל הילדים שחסרים. האם זה חד-פעמי או שמא חלקם עזבו את המקהלה? משה לזר והאחים מנלה מופיעים על הפוסטר של ההופעה בלוס אנג'לס האם זה אומר שהם עדיין איתנו?
5. שימו לב שמתוך השירים החדשים 'אתה קל' הוא היחיד שמבוצע על הבמה. ויתר על בהר סיני כנראה בגלל שהבוגרים לא היו, על השקטים כי אין הרבה זמן על הבמה לשיר שירים שקטים לא מוכרים. (או כי הבין שהשיר כל הנשמה מיותר לחלוטין!) ואני שמח שויתר על השיר ברוכים הבאים, מקווה שהוא נשלח לגניזה ולא הוקלט לאלבום.
|
|
תוקן על ידי אפרים1 ב- 02/01/2023 14:51:37
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2023 14:35 |
|
| |
| אפרים1 כתב: |  | | מהמופע במוצ"ש נעדרו האחים מנלה והסולן משה לזר. מקווה שמדובר בעניין טכני וזמני בלבד ועוד נזכה לראות ולשמוע אותם בהופעות רבות |
|
הם גם לא היו בהופעה של "עורה" ובלוס אנג'לס
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2023 14:24 |
|
| |
מהמופע במוצ"ש נעדרו האחים מנלה והסולן משה לזר. מקווה שמדובר בעניין טכני וזמני בלבד ועוד נזכה לראות ולשמוע אותם בהופעות רבות
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2023 14:23 |
|
| |
יש מההופעה הזאת של NCSY לצפייה א משהו??????[/quote]
דוד פרלמן שהופיע גם העלה קטעים קצרצרים לטיקטוק ולאינסטגרם
|
|
|