| נשלח ב-6/12/2022 10:12 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | אוקי אז אחד מלגלג שבכלל עדיף להיות ערבי. תגובתי: על זה שהערבים גרועים ממנו תהיה גאוותנו?
השני נוחר בבוז שחיילים בטיקטוק כל הזמן. תגובתי: באותה מידה אברכי הכולל שותים קפה כל הזמן..
והשלישי צועק שזה מראה שהחרדים לא רוצים להיות פרזיטים. תגובתי: יפה שהם לא רוצים, אבל זה לא היה הדיון. הדיון היה מי הם הטפילים בפועל. על מי נופל עיקר הנטל. ואין זה משנה הכוונה או הרצון.
וכמובן לא שוכח לתייג אותי כ"שונא חרדים". אז אומר כך: טענותיך היו נשמעות יותר לולי התיוגים האלו. כתבתי כאן כמה פעמים את דעתי, הציבור הכי איכותי בעולם כולו, הם החרדים המודרניים (לשעבר פא"י). זן נדיר ונכחד. גם משרתים. גם לומדים מתמטיקה ואנגלית. נושאים בנטל הביטחוני והכלכלי ובנוסף על זה גם מתנדבים. וכל זה תוך חיים של תורה ומצוות. אחריהם זה החרדל"ים שיש להם רק בעיה קטנה שהם מייחסים קדושה למדינה. (וגם שבניגוד לחרדים, הימניות אצלם היא לא תמיד נובעת מתפיסה ביטחונית בריאה וערכים בריאים, אלא זה חלק מהדת אצלם להיות כמה שיותר ימני.) |
|
המגזר הכי איכותי זה המזרוחניקים . גם משרתים בצבא ורובם משרתים בקרבי . הם גם עובדים גם לומדים ליבה גם משלמים מיסים גם מתנדבים בארגוני חסד וגם נאמנים למדינה ברמת משיחיות
אממה ?
הם המגזר הכי מושמץ במדינה ! התקשורת והפוליטיקאים מתחרים מי ילכלך עליהם יותר . והם לא מפסיקים לחטוף מאותה מדינה ציונית אותה הם מעריצים . זרקו אותם ככלבי חוצות מבתיהם בגוש קטיף ועדיין מפנים אותם כל שני וחמישי מהתנחלויות . ועוד ... ועוד ... ועוד ... והם ? המזרוחניקעס חובבי ציון ומזוכיזם , איך מגיבים לכל זאת ? משתחווים לאל הציוני !
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי יו_טיוב ב- 06/12/2022 10:14:08
|
|
|
|
| נשלח ב-11/12/2022 15:49 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | כתבתי כאן כמה פעמים את דעתי, הציבור הכי איכותי בעולם כולו, הם החרדים המודרניים (לשעבר פא"י). זן נדיר ונכחד. גם משרתים. גם לומדים מתמטיקה ואנגלית. נושאים בנטל הביטחוני והכלכלי ובנוסף על זה גם מתנדבים. וכל זה תוך חיים של תורה ומצוות.
|
|
טוב, על הדבר האחרון.. נו.. אבל מה זה משנה, העיקר אצל יהודים זה הרי כל היתר, מתמטיקה אנגלית ביטחון כלכלה בשביל זה נבראנו..
|
|
|
|
| נשלח ב-11/12/2022 15:51 |
|
| |
| פסתםנחמד כתב: |  | חחחחח הצחקת אותי חריף ומקשה מי שישמע אותך כל חילוני ממוצע כשהוא מתחיל חיול זה 3 שנים בצבא מהכניסה עד היציאה, נטו תרומה למדינה.. ה, שלושת רבעי חיילים מיותרים בצבא , חפש את החיילים שרוקדים בטיקטוק כמו חולי נפש. ותבין כמה חייב צבא מקצועי.. ולא כל מי שהוא עם מדים הוא מתנדב מסור שמוסר את הנפש
|
|
והוא עוד ספר את שעות ה"התנדבות" של החיילים לפי 24 שעות ביממה.. 36 אלף שעות
|
|
|
|
| נשלח ב-11/12/2022 16:39 |
|
| |
לך לעשות טירונות ואימונים ואח"כ פעילות מבצעית שבקושי יש לך כמה שעות בודדות של שינה ותחזור לספר לי על חיילי הטיקטוק ואז אני יספר לך על אברכי הקפה.. התגובות האלו רק מעידות על הזילזול וחוסר הכרת הטוב של המגיב.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/12/2022 17:56 |
|
| |
נכון יש חיילים מיותרים ומשועממים ויש אברכי קפה מדובר בענין של אחוזים רוב האברכים יושבים ולומדים, מה שלא ניתן לומר על צבא החובה
|
|
|
|
| נשלח ב-11/12/2022 18:19 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | לך לעשות טירונות ואימונים ואח"כ פעילות מבצעית שבקושי יש לך כמה שעות בודדות של שינה ותחזור לספר לי על חיילי הטיקטוק ואז אני יספר לך על אברכי הקפה.. התגובות האלו רק מעידות על הזילזול וחוסר הכרת הטוב של המגיב. |
|
כמה אחוזים קרביים ברמה כזו מתוך הצבא הגדול? לדעתי לא אחוזים גבוהים יותר מאחוז הבחורים בישיבות שבאמת ממיתים עצמם באוהלה של תורה. כן, יש כאלו, תתפלא. אמנם לצערי יש גם לא מעט יושבי בטל או אברכי קפה כהגדרתך, אך מבחינת אחוזים לא חושב שבצבא יש בצבא יש פחות חיילי קפה. ואל תשכח שצבא זה 3 שנים בעוד בישיבה זה ממוצע 8-9 לפני חתונה וכולל.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/12/2022 18:25 |
|
| |
אגב, לא רק קרביים. יש תחומים שלמים שאפילו לא נקראים "תומכי לחימה" (לאו דווקא בתחומי המחשוב) והם עובדים יומם וליל למען ביטחון ישראל. אז כדאי להפסיק לזלזל כמו שלא רוצים שיזלזלו באברכי כולל, אל תזלזלו בחיילים.
בסוף זה אדם שעוצר את החיים שלו ל3 שנים. הוא לא יכול לעבוד או ללכת לאוניברסיטה וכדו'. ורובם לא נמצאים כל היום בטיקטוק, אלא באמת עובדים למען ביטחון ישראל.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/12/2022 19:58 |
|
| |
החילונים הולכים ממש מרצון על החיים החילונים, הם אינם רוצים לקבל עליהם עול תורה ומצוות, לכל החיים, מה זה טירונות לעומת קבלת עול מצוות? לעומת ישיבה ולימוד יומם ולילה? מבלי להיכנס לכך שהתורה מתוקה מדבש ונופת צופים למי שנעשית לו סם החיים, בשבילם זה עול תביא לי חילוני אחד שיאמר שהוא רוצה ללכת לישיבה במקום לצבא. וגם אתה אדם חסר יראת שמים, שם את חשיבות הצבא לפני חשיבות בני הישיבות, אלו מיותרים בעיניך ואל תמלמל כאן עכשיו על קפה קפה, בלי זיבולי שכל, בשכל מקום יש שותי קפה, אתה פשוט מזלזל באורח החיים היהודי, לא החרדי, היהודי.
פותח האשכול התייחס כאן לנושא ההתנדבותי של החרדים אבל האמת היא, החילונים הם המשתמטים הגדולים ביותר בהיסטוריה, משתמטים מחובת העם היהודי לדרך שלו, המחייבת, פורקים מעליהם כל עול, וכדי להשקיט את המצפון הם גם דורכים לחרדים על הראש, כמוך.
תוקן על ידי איש_חשוב ב- 11/12/2022 20:02:51
|
|
|
|
| נשלח ב-11/12/2022 20:43 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  |
החילונים הולכים ממש מרצון על החיים החילונים, הם אינם רוצים לקבל עליהם עול תורה ומצוות, לכל החיים, מה זה טירונות לעומת קבלת עול מצוות? לעומת ישיבה ולימוד יומם ולילה? מבלי להיכנס לכך שהתורה מתוקה מדבש ונופת צופים למי שנעשית לו סם החיים, בשבילם זה עול תביא לי חילוני אחד שיאמר שהוא רוצה ללכת לישיבה במקום לצבא. וגם אתה אדם חסר יראת שמים, שם את חשיבות הצבא לפני חשיבות בני הישיבות, אלו מיותרים בעיניך ואל תמלמל כאן עכשיו על קפה קפה, בלי זיבולי שכל, בשכל מקום יש שותי קפה, אתה פשוט מזלזל באורח החיים היהודי, לא החרדי, היהודי.
פותח האשכול התייחס כאן לנושא ההתנדבותי של החרדים אבל האמת היא, החילונים הם המשתמטים הגדולים ביותר בהיסטוריה, משתמטים מחובת העם היהודי לדרך שלו, המחייבת, פורקים מעליהם כל עול, וכדי להשקיט את המצפון הם גם דורכים לחרדים על הראש, כמוך.
תוקן על ידי איש_חשוב ב- 11/12/2022 20:02:51 |
|
1) קל להיתפס על החילונים. אבל יש עוד הרבה יהודים שאינם חרדים קלאסיים ואינם חילונים. והם אלו שמציבים מודל מאתגר מול החרדים.
2) היום להיות חרדי זה הדבר הכי קל בעולם. הכול עטוף לך בצמר גפן בקהילה מגוננת מרגע לידתך ועד יום מותך. מי שקשה לו לימודים אינטסיביים ברמה גבוהה, יש שלל ישיבות שאפשר להיות בטוב ובנעימים.
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי חריף_ומקשה ב- 11/12/2022 20:44:08
|
|
|
|
| נשלח ב-12/12/2022 00:57 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  |
1) קל להיתפס על החילונים. אבל יש עוד הרבה יהודים שאינם חרדים קלאסיים ואינם חילונים. והם אלו שמציבים מודל מאתגר מול החרדים.
2) היום להיות חרדי זה הדבר הכי קל בעולם. הכול עטוף לך בצמר גפן בקהילה מגוננת מרגע לידתך ועד יום מותך. מי שקשה לו לימודים אינטסיביים ברמה גבוהה, יש שלל ישיבות שאפשר להיות בטוב ובנעימים.
|
|
1. ה"חרדים הקלאסיים" שלך הם "חילונים קלאסיים", אם נשכח לרגע את מלבושם ונשמע את דעותיהם. 2. מי דיבר על לימודים באינטסיביות, דיברתי כאן על קבלת עול תורה ומצוות
|
|
|
|
|