בית פורומים בחדרי חרדים

פתרון לבעיית הדיור החרדית.דרישת יהדות התורה - בכל פרויקט דיור גדול 15 אחוז מהדירות יוקצו רק לחרדים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-14/12/2022 16:26 לינק ישיר 

hhaavv כתב:
hhaavv

חריף_ומקשה כתב:
אהבתי שמישהו ברוטר הציע שגם על כל בנייה חדשה בערים החרדיות יקצו 85% מהדירות ללא-חרדים ..

בטח שאהבת. מבחינתך עדיף בכלל לזרוק במסגרת אפליה מתקנת 85% מהחרדים מהבתים שלהם ולתת לחילונים.
יש אפליה ברורה של שנים לבניה לחרדים ורוצים לתקן את זה במקצת לפחות לעתיד.
אבל לא. הם חרדים שנואים וצריך לחפש איך להציק להם עוד ועוד.
די, לפיד וליברמן עברו לפח האשפה של ההיסטוריה, אתה לא חייב להמשיך ולייצג אותם, בטח שלא פה.    

בחיי
איזה התקרבנות שיטתית ורגישות יתר של ילדה מתבגרת.

סך הכול אהבתי שמישהו חשב על תגובה יצירתית כזאת כמשקל נגד.

אם היית פחות עסוק בליהעלב ולהתלהם כהרגלך
היית רואה שכמה תגובות מעל כתבתי
שעקרונית, בעייני, הדרישה של החרדים היא לגיטימית בהחלט.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/12/2022 19:07 לינק ישיר 

אני לא נעלב, אני פשוט מעמיד דברים על דיוקם. התגובה ברוטר היא לא רק מטופשת היא גם מרושעת בסגנון קואלייצת השיסוי. אם אתה בוחר להתלהב וליהנות ממנה - זה אומר עליך יותר ממשהו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/12/2022 22:24 לינק ישיר 

מי ש"דואג" לערבים לא קרא בג"ץ "קעדאן" שהכריח את הישוב קציר לקלוט לתוכו משפחה ערבית. הערבים, ב"ה מסודרים במדינה שלנו הם יכולים לרכוש דירות בכול מקום שיחפצו, עכשיו צריך לדאוג לכול השאר. אני חושבת שמן התבונה המעשית לבקש ש30 % מהדירות יותאמו לשומרי תורה ומצוות ולאו דווקא לציבור החרדי וזאת בשל העמידה בבג"ץ... אין שום סיבה שבעולם להגביל את הקנייה של החרדים ל-15 % מסך הדירות. ניתן לבנות 30% מסך הדירות שיתאימו לציבור הדתי והחרדי. 

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 14/12/2022 23:18:41

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/12/2022 11:05 לינק ישיר 

נגיד שהולכת מדינת ישראל ובונה שישה מגדלים של 30 קומות בחדרה,

מה החרדים רוצים?

מגדל אחד של 30 קומות לחרדים?

חרדי אחד יבוא לגור שם?

זה ישים בכלל?

למה להציע שטויות?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > פתרון לבעיית הדיור החרדית.דרישת יהדות התורה - בכל פרויקט דיור גדול 15 אחוז מהדירות יוקצו רק לחרדים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.