| נשלח ב-16/12/2022 15:23 |
|
| |
רבני שכונות בר אילן אחראים לפציעתה של האשה
רבני שכונות בר אילן אחראים לפציעתה של האשה ! ! !
לפני כמה שנים יצאו רבנים בשכונות סביב בר אילן נגד הרכבת הקלה,
לאחר אותם מודעות יצאו ביריונים להפריע לעבודות הקמת הרכבת הקלה,
בתחילה הבריונים רק הפגינו,
אחר כך הם הזיקו לעבודות שנעשו,
אחר כך הם החלו לשרוף טרקטורים ולהזיק להם,
אחר כך הם פעלו באלימות נגד רמזורים ועמודי תאורה,
אחר כך הם החלו לפעול בלא אבחנה, דבר שגרם לפציעתה הקשה של אשה,
מי ששלח את אותם בריונים שבמשך חודשים רבים הפריעו לעובדי הרכבת - אחראי
מי שעודד את אותם בריונים - אחראי
בעיניי כל מי מהרבנים ששתק ולא מחה בהני ביריוני - אחראי לאסון של אותה משפחה..
כולי תקווה שאותם ביריונים יישבו בכלא עד יומם האחרון ! ! !
|
|
|
|
| נשלח ב-19/12/2022 04:52 |
|
| |
מצדרביעי
| רציף כתב: |  | נ. ב. ההתנגדות נגד הרכבת הקלה זה לא רק נחלתם של אנשים אלימים וקיצונים, יש הרבה שהם נגד זה נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אז שנדרוש מכל מי שנגד ושמפגין, שברגע שתהיה רכבת בעז"ה הוא לא ישתמש בה אף פעם, ואם ייתפס נוסע בה ישלם קנס גדול. דיל?
|
|
|
|
| נשלח ב-18/12/2022 20:54 |
|
| |
| רציף כתב: |  |
נ. ב. ההתנגדות נגד הרכבת הקלה זה לא רק נחלתם של אנשים אלימים וקיצונים, יש הרבה שהם נגד זה
|
|
יש לי חבר שגר שם ממש על בר אילן הוא רק מחכה חיום שהרכבת תתחיל לנסוע שם הוא טוען שמרבית השכנים שלו חושבים כמותו נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/12/2022 18:31 |
|
| |
נ. ב. ההתנגדות נגד הרכבת הקלה זה לא רק נחלתם של אנשים אלימים וקיצונים, יש הרבה שהם נגד זה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/12/2022 18:28 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  |
| מצדרביעי כתב: |  | אתה בטוח?
כמו כשכל הגדולים אומרים להצביע יהדות התורה ולא עץ/הימנעות מלהשתתף? |
|
ברור שאין כוח לכוף אותם להצביע או לנהוג בניגוד להורות רבותיהם. אבל זה מוריד להם את האף. והם לא מעזים להשתולל ולהתפרע בנושא שברור להם ש כ ו ל ם נגדם. אם כבר להפך, הם מתביישים. בתחילת המחלוקת, הצד הפורש רוצה להוכיח שהם שווים יחס. אז משתוללים ומציקים. אבל בהמשך, הדברים נרגעים. ויש השפעה של קהילה אחת על השנייה. אגב, עובדה שהרבה מהעצניקעס הלכו והצביעו שס. וההפגנות המופרעות שלהם הולכות ומתמעטות. |
|
הרבה תושבים ורבנים הם נגד הרכבת הקלה וגרורותיה, כמו הבניינים הגבוהים שמתוכננים, באופן כללי לא מוחים על כל אלימות, ולא משנה מאיזה צד, אם ימחו אז זה עשוי להתפרש כאילו שאנחנו בעד חיטוטי שכבי, או בעד הרכבת הקלה, או בעד פלג מסוים. יש את המשטרה שהם מנסים להשליט סדר, גם בציבור הכללי נותנים למפגינים להפגין. להתערב זה עוד בלאגן ואלימות נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/12/2022 14:55 |
|
| |
ירו_שלמי
| חריף_ומקשה כתב: |  | | מצדרביעי כתב: |  | מצדרביעי
| חריף_ומקשה כתב: |  | אין בכלל מה להשוות את הטרמינולוגיה, המאמץ, התדירות, הפעילות, ההתגייסות, של כל ההנהגה החרדית נגד הסלולר והטכנולוגיה לבין הגינוי הרפה של רבנים מדרג נמוך נגד אלימות ושחיתות. וזה בהחלט מהווה עידוד לאלימות ושחיתות. עצם הקמת מערכות, מבנים, תקנות, ומסגרות שברור שיובילו לשכרון כוח, שחיתות ואלימות זה עידוד לכל הרעות האלה. |
|
אבל מצד שני, זה לא שה"קנואים/עצניקים יתרגשו עכשיו מקריאה חתומה על ידי רבנים "פשרנים" כמו ר' גרשון...
|
|
אם כלל ההנהגה החרדית תתאחד בעניין הזה ויעשו קמפיין כמו שעושים נגד "פגעי הטכנולוגיה". זה ישפיע ועוד איך. זה כוח עצום מול קהל קטנטן. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
מצטרף לכל מילה.
(לבושתי הדוגמא הכי קרובה היא הטענה שיש לנו היהודים על מנהיגי הערבים שלא באמת מצטרפים למלחמה באלימות שבמגזר שלהם, גם שם ברור שאילו באמת היו המנהיגים מצטרפים ל'ציוינים' במלחמה באלימות, המצב היה אחר לגמרי).
|
|
|
|
| נשלח ב-18/12/2022 14:42 |
|
| |
| מצדרביעי כתב: |  | אתה בטוח?
כמו כשכל הגדולים אומרים להצביע יהדות התורה ולא עץ/הימנעות מלהשתתף? |
|
ברור שאין כוח לכוף אותם להצביע או לנהוג בניגוד להורות רבותיהם. אבל זה מוריד להם את האף. והם לא מעזים להשתולל ולהתפרע בנושא שברור להם ש כ ו ל ם נגדם. אם כבר להפך, הם מתביישים. בתחילת המחלוקת, הצד הפורש רוצה להוכיח שהם שווים יחס. אז משתוללים ומציקים. אבל בהמשך, הדברים נרגעים. ויש השפעה של קהילה אחת על השנייה. אגב, עובדה שהרבה מהעצניקעס הלכו והצביעו שס. וההפגנות המופרעות שלהם הולכות ומתמעטות.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/12/2022 11:11 |
|
| |
הסיקריקים כבר היכו מספיק רבנים שלא יישרו איתם קו כמה הזוי צריך להיות כדי לומר "הרבנים ימחו נגדם ואז הם יפסיקו את החוליגניות".
|
|
|
|
| נשלח ב-18/12/2022 09:48 |
|
| |
אתה בטוח?
כמו כשכל הגדולים אומרים להצביע יהדות התורה ולא עץ/הימנעות מלהשתתף?
|
|
|
|
| נשלח ב-18/12/2022 09:17 |
|
| |
| מצדרביעי כתב: |  | מצדרביעי
| חריף_ומקשה כתב: |  | אין בכלל מה להשוות את הטרמינולוגיה, המאמץ, התדירות, הפעילות, ההתגייסות, של כל ההנהגה החרדית נגד הסלולר והטכנולוגיה לבין הגינוי הרפה של רבנים מדרג נמוך נגד אלימות ושחיתות. וזה בהחלט מהווה עידוד לאלימות ושחיתות. עצם הקמת מערכות, מבנים, תקנות, ומסגרות שברור שיובילו לשכרון כוח, שחיתות ואלימות זה עידוד לכל הרעות האלה. |
|
אבל מצד שני, זה לא שה"קנואים/עצניקים יתרגשו עכשיו מקריאה חתומה על ידי רבנים "פשרנים" כמו ר' גרשון...
|
|
אם כלל ההנהגה החרדית תתאחד בעניין הזה ויעשו קמפיין כמו שעושים נגד "פגעי הטכנולוגיה". זה ישפיע ועוד איך. זה כוח עצום מול קהל קטנטן. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/12/2022 08:58 |
|
| |
מצדרביעי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-18/12/2022 03:21 |
|
| |
| ניוטרל כתב: |  | | איש_חשוב כתב: |  |
| חריף_ומקשה כתב: |  | נהדר.
פשוט פנטסטי.
אוהב מאוד תגובות בסגנון הזה.
זה כל תורת החרדיות על רגל אחת.
כך מונעים ביקורת. ומעודדים חגיגת שחיתות ועוולות. |
|
נכון, אנחנו חרדים, אין ביקורת על רבנים
בעצם, אנחנו יהודים, ליהודים אין ביקורת על רבנים
לא מתאים לך? חפש חלופה. |
|
הנך מוזמן לעבור לנצרות!!! שם, הקדושים שלהם. מדמיינים, שהם קדושים וצדיקים. מגיל 0 עד להתפגרות!!! ביהדות, יש. כל הגדול מחבירו יצרו גדול ממנו! ואף רב יכול לטעות! דרך יצרו הרע! או דרך אנשים רעים! אחרת, לא הייתה מסכת ששמה הוריות...
וזה שרבנים טועים, לא מוריד מגדולתם! כי, אין אדם עומד על דברי תורה. אלא אם כן נכשל בהם...
|
|
אבל אצל אנשים עזי פנים חצופים כמוך הרבנים רק טועים, כל עוד הם לא מיישרים קו עם הדרך המתירנית שלכם כל מה שרב יפסוק בניגוד לדעתך - הוא טועה ועכשיו תסביר לנו מה בדיוק ההבדל בינך לבין קרח? מה הוא טען? "משה רבינו יכול לטעות", עפרא לפומיה ולפיך. |
|
האם, הנך יודע. מי אני ומה חיי. ומה דעותי שכתבת את הבליך!?! אין שום קשר לשאלת רב כזו או אחרת! יש מציאות. שמשום מה התעלמת ממנה! ועצם זה, לכתוב שרב לא טועה! זו כפירה!!! וזו נצרות!!!
אם אפשר לומר, שמשה רבנו טעה (במדרגה שלו, כמובן!)! ועוד צדיקים טעו!
והם נשארו בצדקותם וקדושתם! אז לומר שרבנים של היום לא טועים! אם זו לא כפירה, ונצרות אז מה כן!?! שאתה צריך רפואה שלימה...
|
|
נראה שאתה מבין לבד את ההבדל בין משפט "אף רב אינו טועה אף פעם" לבין משפט "חצוף, מי שמך להחליט איזה רב טועה"..
רב יכול לטעות, אבל את זה תתן לרבנים אחרים אולי להחליט עליו אתה לא תהיה חצוף עז פנים לקום ולדון רבנים ואל תשים לי משפטים בפי שלא כתבתי אותם אמרתי שלנו אין ביקורת על רבנים, למה אתה כותב שאני כתבתי שרבנים אינם טועים??
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-18/12/2022 01:40 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  |
| חריף_ומקשה כתב: |  | נהדר.
פשוט פנטסטי.
אוהב מאוד תגובות בסגנון הזה.
זה כל תורת החרדיות על רגל אחת.
כך מונעים ביקורת. ומעודדים חגיגת שחיתות ועוולות. |
|
נכון, אנחנו חרדים, אין ביקורת על רבנים
בעצם, אנחנו יהודים, ליהודים אין ביקורת על רבנים
לא מתאים לך? חפש חלופה. |
|
הנך מוזמן לעבור לנצרות!!! שם, הקדושים שלהם. מדמיינים, שהם קדושים וצדיקים. מגיל 0 עד להתפגרות!!! ביהדות, יש. כל הגדול מחבירו יצרו גדול ממנו! ואף רב יכול לטעות! דרך יצרו הרע! או דרך אנשים רעים! אחרת, לא הייתה מסכת ששמה הוריות...
וזה שרבנים טועים, לא מוריד מגדולתם! כי, אין אדם עומד על דברי תורה. אלא אם כן נכשל בהם...
|
|
אבל אצל אנשים עזי פנים חצופים כמוך הרבנים רק טועים, כל עוד הם לא מיישרים קו עם הדרך המתירנית שלכם כל מה שרב יפסוק בניגוד לדעתך - הוא טועה ועכשיו תסביר לנו מה בדיוק ההבדל בינך לבין קרח? מה הוא טען? "משה רבינו יכול לטעות", עפרא לפומיה ולפיך. |
|
האם, הנך יודע. מי אני ומה חיי. ומה דעותי שכתבת את הבליך!?! אין שום קשר לשאלת רב כזו או אחרת! יש מציאות. שמשום מה התעלמת ממנה! ועצם זה, לכתוב שרב לא טועה! זו כפירה!!! וזו נצרות!!! אם אפשר לומר, שמשה רבנו טעה (במדרגה שלו, כמובן!)! ועוד צדיקים טעו! והם נשארו בצדקותם וקדושתם! אז לומר שרבנים של היום לא טועים! אם זו לא כפירה, ונצרות אז מה כן!?! שאתה צריך רפואה שלימה... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/12/2022 00:58 |
|
| |
אין בכלל מה להשוות את הטרמינולוגיה, המאמץ, התדירות, הפעילות, ההתגייסות, של כל ההנהגה החרדית נגד הסלולר והטכנולוגיה לבין הגינוי הרפה של רבנים מדרג נמוך נגד אלימות ושחיתות. וזה בהחלט מהווה עידוד לאלימות ושחיתות. עצם הקמת מערכות, מבנים, תקנות, ומסגרות שברור שיובילו לשכרון כוח, שחיתות ואלימות זה עידוד לכל הרעות האלה.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-18/12/2022 00:38 |
|
| |
שו"ע החמישי? פסוק מפורש "והאיש אשר יעשה בזדון לבלתי שמוע אל הכהן או אל השופט".. ואמרו חז"ל, אין לך אלא בית דין שבימיך למזלך לא נותנים בימינו את הטיפול הראוי למי שעומד נגד בית הדין והרבנים
|
|
|
|
|