|
|
| נשלח ב-18/12/2022 09:17 |
|
| |
| מצדרביעי כתב: |  | מצדרביעי
| חריף_ומקשה כתב: |  | אין בכלל מה להשוות את הטרמינולוגיה, המאמץ, התדירות, הפעילות, ההתגייסות, של כל ההנהגה החרדית נגד הסלולר והטכנולוגיה לבין הגינוי הרפה של רבנים מדרג נמוך נגד אלימות ושחיתות. וזה בהחלט מהווה עידוד לאלימות ושחיתות. עצם הקמת מערכות, מבנים, תקנות, ומסגרות שברור שיובילו לשכרון כוח, שחיתות ואלימות זה עידוד לכל הרעות האלה. |
|
אבל מצד שני, זה לא שה"קנואים/עצניקים יתרגשו עכשיו מקריאה חתומה על ידי רבנים "פשרנים" כמו ר' גרשון...
|
|
אם כלל ההנהגה החרדית תתאחד בעניין הזה ויעשו קמפיין כמו שעושים נגד "פגעי הטכנולוגיה". זה ישפיע ועוד איך. זה כוח עצום מול קהל קטנטן. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-18/12/2022 09:48 |
|
| |
אתה בטוח?
כמו כשכל הגדולים אומרים להצביע יהדות התורה ולא עץ/הימנעות מלהשתתף?
|
|
|
|
| נשלח ב-18/12/2022 11:11 |
|
| |
הסיקריקים כבר היכו מספיק רבנים שלא יישרו איתם קו כמה הזוי צריך להיות כדי לומר "הרבנים ימחו נגדם ואז הם יפסיקו את החוליגניות".
|
|
|
|
| נשלח ב-18/12/2022 14:42 |
|
| |
| מצדרביעי כתב: |  | אתה בטוח?
כמו כשכל הגדולים אומרים להצביע יהדות התורה ולא עץ/הימנעות מלהשתתף? |
|
ברור שאין כוח לכוף אותם להצביע או לנהוג בניגוד להורות רבותיהם. אבל זה מוריד להם את האף. והם לא מעזים להשתולל ולהתפרע בנושא שברור להם ש כ ו ל ם נגדם. אם כבר להפך, הם מתביישים. בתחילת המחלוקת, הצד הפורש רוצה להוכיח שהם שווים יחס. אז משתוללים ומציקים. אבל בהמשך, הדברים נרגעים. ויש השפעה של קהילה אחת על השנייה. אגב, עובדה שהרבה מהעצניקעס הלכו והצביעו שס. וההפגנות המופרעות שלהם הולכות ומתמעטות.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/12/2022 14:55 |
|
| |
ירו_שלמי
| חריף_ומקשה כתב: |  | | מצדרביעי כתב: |  | מצדרביעי
| חריף_ומקשה כתב: |  | אין בכלל מה להשוות את הטרמינולוגיה, המאמץ, התדירות, הפעילות, ההתגייסות, של כל ההנהגה החרדית נגד הסלולר והטכנולוגיה לבין הגינוי הרפה של רבנים מדרג נמוך נגד אלימות ושחיתות. וזה בהחלט מהווה עידוד לאלימות ושחיתות. עצם הקמת מערכות, מבנים, תקנות, ומסגרות שברור שיובילו לשכרון כוח, שחיתות ואלימות זה עידוד לכל הרעות האלה. |
|
אבל מצד שני, זה לא שה"קנואים/עצניקים יתרגשו עכשיו מקריאה חתומה על ידי רבנים "פשרנים" כמו ר' גרשון...
|
|
אם כלל ההנהגה החרדית תתאחד בעניין הזה ויעשו קמפיין כמו שעושים נגד "פגעי הטכנולוגיה". זה ישפיע ועוד איך. זה כוח עצום מול קהל קטנטן. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
מצטרף לכל מילה.
(לבושתי הדוגמא הכי קרובה היא הטענה שיש לנו היהודים על מנהיגי הערבים שלא באמת מצטרפים למלחמה באלימות שבמגזר שלהם, גם שם ברור שאילו באמת היו המנהיגים מצטרפים ל'ציוינים' במלחמה באלימות, המצב היה אחר לגמרי).
|
|
|
|
| נשלח ב-18/12/2022 18:28 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  |
| מצדרביעי כתב: |  | אתה בטוח?
כמו כשכל הגדולים אומרים להצביע יהדות התורה ולא עץ/הימנעות מלהשתתף? |
|
ברור שאין כוח לכוף אותם להצביע או לנהוג בניגוד להורות רבותיהם. אבל זה מוריד להם את האף. והם לא מעזים להשתולל ולהתפרע בנושא שברור להם ש כ ו ל ם נגדם. אם כבר להפך, הם מתביישים. בתחילת המחלוקת, הצד הפורש רוצה להוכיח שהם שווים יחס. אז משתוללים ומציקים. אבל בהמשך, הדברים נרגעים. ויש השפעה של קהילה אחת על השנייה. אגב, עובדה שהרבה מהעצניקעס הלכו והצביעו שס. וההפגנות המופרעות שלהם הולכות ומתמעטות. |
|
הרבה תושבים ורבנים הם נגד הרכבת הקלה וגרורותיה, כמו הבניינים הגבוהים שמתוכננים, באופן כללי לא מוחים על כל אלימות, ולא משנה מאיזה צד, אם ימחו אז זה עשוי להתפרש כאילו שאנחנו בעד חיטוטי שכבי, או בעד הרכבת הקלה, או בעד פלג מסוים. יש את המשטרה שהם מנסים להשליט סדר, גם בציבור הכללי נותנים למפגינים להפגין. להתערב זה עוד בלאגן ואלימות נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/12/2022 18:31 |
|
| |
נ. ב. ההתנגדות נגד הרכבת הקלה זה לא רק נחלתם של אנשים אלימים וקיצונים, יש הרבה שהם נגד זה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/12/2022 20:54 |
|
| |
| רציף כתב: |  |
נ. ב. ההתנגדות נגד הרכבת הקלה זה לא רק נחלתם של אנשים אלימים וקיצונים, יש הרבה שהם נגד זה
|
|
יש לי חבר שגר שם ממש על בר אילן הוא רק מחכה חיום שהרכבת תתחיל לנסוע שם הוא טוען שמרבית השכנים שלו חושבים כמותו נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-19/12/2022 04:52 |
|
| |
מצדרביעי
| רציף כתב: |  | נ. ב. ההתנגדות נגד הרכבת הקלה זה לא רק נחלתם של אנשים אלימים וקיצונים, יש הרבה שהם נגד זה נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אז שנדרוש מכל מי שנגד ושמפגין, שברגע שתהיה רכבת בעז"ה הוא לא ישתמש בה אף פעם, ואם ייתפס נוסע בה ישלם קנס גדול. דיל?
|
|
|
|
|