|
|
| נשלח ב-20/12/2022 23:29 |
|
| |
דם ההרוגים באתרי העבודה (הכבישים) של עיריית ירושלים, על הידיים של ?
פראבדה במיטבה, כ-3,5 שנים תושבי השכונות בירושלים סובלים מאתרי העבודה של עיריית ירושלים, עשרות פצועים, מצוקה יומיומית, אלפי ילדים חוצים מדי יום בין אוטובוסים בצמתים מפוצצים שהרוסים חודשים שלמים, פקחים שבחלקם אלימים מנהלים את התעבורה, והעתונות החרדית? דוממת! את ההסברים אשאיר לחברי הפורום הנכבדים.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/12/2022 23:50 |
|
| |
א. אולי יש שיפור, אבל רחוק מאד מסביבה בטיחותית, וממה שהרשויות דורשות מגורם פרטי.
ב. זורם איתך, מכיר מקום שהפגנות שינו משהו לטובה???
ג. בתכלס יש פה למישהו הסבר איך כל אלו שרוממות ה״פיקוח נפש״ בגרונם, סותמים את הפה והאף מהסבל שעובר על התושבים???
|
|
|
|
| נשלח ב-21/12/2022 22:40 |
|
| |
| אל_קפונה כתב: |  |
| היצל כתב: |  | הדם של ההרוגים באתרי העבודה (הכבישים) של עיריית ירושלים, על הידיים של ?
פראבדה במיטבה, כ-3,5 שנים תושבי השכונות בירושלים סובלים מאתרי העבודה של עיריית ירושלים, עשרות פצועים, מצוקה יומיומית, אלפי ילדים חוצים מדי יום בין אוטובוסים בצמתים מפוצצים שהרוסים חודשים שלמים, פקחים שבחלקם אלימים מנהלים את התעבורה, והעתונות החרדית? דוממת! את ההסברים אשאיר לחברי הפורום הנכבדים. |
|
אז יש לי רעיון צריך לצאת לעוד הפגנות לשרוף עוד כלי עבודה לדרדר עוד פחים בוערים על נשים וככה העבודת ימשכו פחות זמן
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/12/2022 18:58 |
|
| |
| היצל כתב: |  | הדם של ההרוגים באתרי העבודה (הכבישים) של עיריית ירושלים, על הידיים של ?
פראבדה במיטבה, כ-3,5 שנים תושבי השכונות בירושלים סובלים מאתרי העבודה של עיריית ירושלים, עשרות פצועים, מצוקה יומיומית, אלפי ילדים חוצים מדי יום בין אוטובוסים בצמתים מפוצצים שהרוסים חודשים שלמים, פקחים שבחלקם אלימים מנהלים את התעבורה, והעתונות החרדית? דוממת! את ההסברים אשאיר לחברי הפורום הנכבדים. |
|
אז יש לי רעיון צריך לצאת לעוד הפגנות לשרוף עוד כלי עבודה לדרדר עוד פחים בוערים על נשים וככה העבודת ימשכו פחות זמן נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/12/2022 17:59 |
|
| |
| היצל כתב: |  | ומה תגיד על קבלנים של העירייה שחוסמים מדרכות כי בא להם? על מדרכות הרוסות לחודשים ארוכים, על נתיבים שנחסמים ללא שעובדים בהם חודשים, על פקחים הוללים, על נהלי בטיחות שאינם מיושמים (שבמידה וזה היה בבעלות פרטית כבר מזמן היה מוצא צו סגירה), וזה לפני שאנו מדברים על הבורות האינסופיים, על הנזקים והפקקים...
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-20/12/2022 23:43 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-20/12/2022 23:42 |
|
| |
ומה תגיד על קבלנים של העירייה שחוסמים מדרכות כי בא להם? על מדרכות הרוסות לחודשים ארוכים, על נתיבים שנחסמים ללא שעובדים בהם חודשים, על פקחים הוללים, על נהלי בטיחות שאינם מיושמים (שבמידה וזה היה בבעלות פרטית כבר מזמן היה מוצא צו סגירה), וזה לפני שאנו מדברים על הבורות האינסופיים, על הנזקים והפקקים...
|
|
|
|
| נשלח ב-20/12/2022 23:36 |
|
| |
הוסיפו עוד ועוד תחנות אוטובוס שחוסמות את המעבר במדרכה, אין פיתרון לזה -מעבר להליכה בכביש - הולכי רגל ועגלות ? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|