|
|
| נשלח ב-27/12/2022 21:16 |
|
| |
דיסקונט ,מור השקעות,אלטשולר
תזכרו טוב טוב את העמלקים שקפצו ראשונים להודיע שלא יתנו שירות לעסקים שינהגו על פי אמונתם. כרגע שאר החברות במשק ממש לא הצטרפו להודעה כי הם יודעים איפה נמצא רוב העם. לא צריך להוציא חרם רשמי ,כל אחד יכול בקלות בקליק אחד לנייד חשבון בנק,קרן השתלמות,קרן נאמנות,וכן הלאה,תנו להם להתחרט שהם אדיוט קופץ בראש. דרך אגב אני לא ארחיב למה אני נגד החוק,אבל צריך להבין שבעצם כל המאבק הוא תקשורתי על ההד הציבורי,מי נורומטיבי ומי מוקצה מחמת מיאוס כפשוטו,וההצלחה היא אדירה ,התקשורת נפלה לתוך הפח .
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2022 12:09 |
|
| |
לשמחתי משתדל לעקוב, וברגע שראיתי שאלטשולר מושקע יותר מידי בסין, ברחתי ממנו עוד לפניי שהחלה הנפילה.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2022 10:55 |
|
| |
ומה עם סלקום?
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2022 01:02 |
|
| |
| muki28 כתב: |  | | אני נפלתי עם אטשולר לא מעט כולל הפסד גדול מהקרן, מתלבט אם זה הזמן להעביר לקרן אחרת או להמתין להתאוששות |
|
תמתין להתאוששות ,רק תזכור לנייד ברגע שיגיע תיקון.על אלטשולר יש לי הרבה מה להקליד,אבל לא בא לי לחטוף תביעה
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2022 00:59 |
|
| |
| hot_trend כתב: |  | | משגיחבשער כתב: |  | דיסקונט ,מור השקעות,אלטשולר
תזכרו טוב טוב את העמלקים שקפצו ראשונים להודיע שלא יתנו שירות לעסקים שינהגו על פי אמונתם. כרגע שאר החברות במשק ממש לא הצטרפו להודעה כי הם יודעים איפה נמצא רוב העם. לא צריך להוציא חרם רשמי ,כל אחד יכול בקלות בקליק אחד לנייד חשבון בנק,קרן השתלמות,קרן נאמנות,וכן הלאה,תנו להם להתחרט שהם אדיוט קופץ בראש. דרך אגב אני לא ארחיב למה אני נגד החוק,אבל צריך להבין שבעצם כל המאבק הוא תקשורתי על ההד הציבורי,מי נורומטיבי ומי מוקצה מחמת מיאוס כפשוטו,וההצלחה היא אדירה ,התקשורת נפלה לתוך הפח .
|
|
|
|
לא חולם ולא חושב ולא רוצה חרם רשמי,רק זה חסר לנו,רק מכה קטנה בכנף ,ותאמין לי היום עוקבים יום יום באמצעים מודרנים על תנועות כספים
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2022 23:41 |
|
| |
| רציף כתב: |  | | חריף_ומקשה כתב: |  | מור השקעות אחד הטובים בתחום. אבל אין בתשואות העבר כדי להעיד על העתיד.. אלטשולר על הפנים. הימר על הסינים ויצא בשן ועין. |
|
שמעתי על אטשולר שהם מקשים על הלקוח אם הוא רוצה לעזוב. יש הבדל גדול בין בתי ההשקעות ? בכולם יושבים מומחים. שמעתי שעובדים דרך סוכן ביטוח עם הראל או מגדל נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אי אפשר להקשות כיום. אפשר לנסות לשכנע לא יותר. אם לא עונים להם לטלפונים הם לא יכולים לעשות כלום כדי לעצור את התהליך
|
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2022 23:38 |
|
| |
הם בסך הכל צריכים פרסומות בחינם בתקשורת השמאל. מישהו חי בסרט שהם יפעלו באיזושהי צורה? אין שם חשבונות של מוסלמים שלא ישכירו אולם או כל שירות אחר בחתונה חד מינית?! מי מנהל את החשבונות של בתי החולים שמאפשרים חמץ בפסח ומאפשרים אפליה דתית?! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2022 22:41 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | מור השקעות אחד הטובים בתחום. אבל אין בתשואות העבר כדי להעיד על העתיד.. אלטשולר על הפנים. הימר על הסינים ויצא בשן ועין. |
|
שמעתי על אטשולר שהם מקשים על הלקוח אם הוא רוצה לעזוב. יש הבדל גדול בין בתי ההשקעות ? בכולם יושבים מומחים. שמעתי שעובדים דרך סוכן ביטוח עם הראל או מגדל נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2022 22:35 |
|
| |
| משגיחבשער כתב: |  | דיסקונט ,מור השקעות,אלטשולר
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2022 22:18 |
|
| |
אני נפלתי עם אטשולר לא מעט כולל הפסד גדול מהקרן, מתלבט אם זה הזמן להעביר לקרן אחרת או להמתין להתאוששות
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2022 22:03 |
|
| |
מור השקעות אחד הטובים בתחום. אבל אין בתשואות העבר כדי להעיד על העתיד.. אלטשולר על הפנים. הימר על הסינים ויצא בשן ועין.
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|