| נשלח ב-27/12/2022 21:19 |
|
| |
דודו אמסלם עשה הערב את טעות חייו בכך שסירב להיות שר
לדעתי דודו אמסלם עשה הערב את טעות חייו
בכך שסירב להצעת בנימין נתניהו להיות שר חשוב,
הוא היה יכול להיות שר מעולה בתפקיד חשוב,
ולקבל הרבה מאוד הערכה מהציבור,
הוא ייעשה קונצים באופוזיציה, כי כמה אפשר לשבת בלי לעשות משהו.......
ויהפוך לאדם לא אהוד ולא רלוונטי,
חבל עליו,
הערכתי אותו מאוד,
אבל לעשות דבר היסטורי כמו שצריך לעשות שר המשפטים היום, זה גדול עליו ! ! !
הוא הסתנוור שבבחירות האחרונות הוא היה במקום החמישי בעוד שבבחירות שלפני כן הוא היה במקום 16
דודי אמסלם הוא בן 62, כבר לא צעיר......
חבל. 
תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 27/12/2022 21:19:57
|
|
|
|
| נשלח ב-7/2/2023 23:12 |
|
| |
| רעיונוביץ כתב: |  | שיהיה ברור לכווולם,
ההצעות שהוצעו לדודי אמסלם על ידי נתניהו,
אחרי הבחירות,
היו חשובות בהרבה ממה שהוא קיבל עכשיו.
הלחץ הציבורי עליו ועל נתניהו הציל אותו ממצב שבו היה נעלם מהזירה הפוליטית.
תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 07/02/2023 22:13:31 |
|
אין עצה ואין תבונה נגד הקיר"ה
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/2/2023 23:05 |
|
| |
שיתו"פ אזורי מה הוא יעשה שם יחלק צ'פחות וסוכריות?
|
|
|
|
| נשלח ב-7/2/2023 22:12 |
|
| |
שיהיה ברור לכווולם,
ההצעות שהוצעו לדודי אמסלם על ידי נתניהו,
אחרי הבחירות,
היו חשובות בהרבה ממה שהוא קיבל עכשיו.
הלחץ הציבורי עליו ועל נתניהו הציל אותו ממצב שבו היה נעלם מהזירה הפוליטית.
תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 07/02/2023 22:13:31
|
|
|
|
| נשלח ב-7/2/2023 20:02 |
|
| |
יקי אדמקר : ראש הממשלה בנימין נתניהו ביקש בעת הזאת מח"כ דודי אמסלם להצטרף לממשלה כשר במשרד המשפטים, שר לשת"פ אזורי והשר המקשר בין הממשלה לכנסת. ח"כ דודי אמסלם נענה לבקשת רה"מ. תם המשבר עם דודי אמסלם. מזל טוב נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-7/1/2023 22:02 |
|
| |
דודי אמסלם בטוויטר: נבחרתי למקום 4 בפריימריס ע״י אותם בוחרים שבחרו בנתניהו! בזמן שנתניהו נרדף ונתפר הצעקות והמלחמות שעשיתי לא היו בעייתיים. את אף אחד לא עניין הסגנון כאשר זה שירת וסייע לנו משמעותית לעלות לשלטון! עכשיו כבר אין צורך בדודי- שחס וחלילה זה לא יפגע יתר על המידה באופוזיציה?!0;
|
|
|
|
| נשלח ב-6/1/2023 15:06 |
|
| |
השמאל פועל בכמה חזיתות, אחת מהן היא ליבוי מריבות באמצעות התקשורת (ראו דבריו של הרב א.יוסף לגבי גב' א.סטרוק). דודי אמסלם נפל לתרמית. הוא יכול לסיים כמו גדעון סער (שלדעתי הוא כבר עכשיו גוויה פוליטית), או להתאשת. אני מאחל לו שיתאשת, אולי גם יקבל איזה סולם לרדת מהעץ וככה הכל ייסגר נחמד. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-6/1/2023 13:50 |
|
| |
לדעתי ביבי עשה טעות, היה צריך לתת לדודי להיות יו"ר כנסת. ולאוחנה להיות שר החוץ. ולאלי כהן לדאוג לתפקיד אחר.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/1/2023 13:47 |
|
| |
אמסלם במתקפה חסרת תקדים: "נתניהו כפוי טובה, השפילו את כל האמסלמים והביטנים" אחרי שלא קיבל את תפקיד יו"ר הכנסת, תועד ח"כ אמסלם אומר בפני תומכים שהתאספו מחוץ לביתו כי נתניהו נימק את החלטתו עם "סיפורי עלי-באבא". הוא סבור שזו לא רק "השפלה" שמכוונת נגדו אישית: "אותנו בני עדות המזרח אף אחד לא ישפיל - גם לא ראש ממשלה מטעם הליכוד" מורן אזולאי|13:11
ח"כ דודי אמסלם מהליכוד תקף הבוקר (שישי) את ראש הממשלה בנימין נתניהו באופן חסר תקדים: "נתניהו כפוי טובה, השפילו את כל האמסלמים והביטנים", אמר בפני תומכים שהתאספו מחוץ לביתו, ברגע שתועד בסרטון שפרסם עיתונאי "בחדרי חרדים" יאיר לוי.
"מי שהחליט לא להעניק לי את התפקיד זה ראש הממשלה", אמר אמסלם על העובדה שלא נבחר להיות יו"ר הכנסת. "שאלתי אותו למה אני לא יכול להיות יו"ר הכנסת, אז הוא מספר לי סיפורי עלי-באבא שהוא לא רוצה שאני אבוא חשבון עם האופוזיציה". בקהל מול אמסלם ענו "אבל אנחנו רוצים", ואמסלם השיב: "את דוד אמסלם לא משפילים. אני שחקן קבוצתי, אבל הייתה פה השפלה מאוד מכוונת כלפיי".
הוא הוסיף: "אמרתי לראש הממשלה - אתה נבחרת ראשון ואני מכבד את זה, אבל אותו קהל בחר אותי במקום הרביעי. ואני לא מבקש שום דבר שלא מגיע לי לפי הסדר - אז נתת ליריב לוין את המשפטים, אחלה. אז נתת לגלנט, נתת לאלי כהן, ואיפה דוד אמסלם? אתה מדלג עליי? מה חטאי ומה פשעי? אותי לא משפילים. אותנו הספרדים לא משפילים. אף פעם. אותנו בני עדות המזרח אף אחד לא ישפיל, גם לא ראש ממשלה מטעם הליכוד". אמסלם אמר עוד כי בעובדה שהוא לא קיבל תפקיד "לא משפילים את דוד אמסלם - משפילים את כל האמסלמים והביטנים. ולא אצלנו. לא במפלגה שלנו, שאנחנו 70 אחוז מהם. אני, בבית שלי, גדלתי בליכוד - אני כמעט הכי ותיק מכל סיעת הליכוד - אצלי בבית אני לא נמצא בדרג ב' בדמי מפתח. מי מנהל אותנו? אצלנו בבית אני אמסלם דוד דרג ב'? מה קרה? רוב מצביעי הליכוד זה אמסלמים וביטנים. ואנחנו צריכים להתנצל שיצאנו מקום רביעי? מה זה החוצפה הזו? אני רואה בזה כפיות טובה עצומה של ראש הממשלה, ואמרתי לו".
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-1/1/2023 00:19 |
|
| |
| momeir כתב: |  | momeir
נתניהו הוא האדם הכי חכם, הכי משכיל ועם הכי הרבה ניסיון לתפקיד ראש הממשלה. לענ"ד כדי להשלים 4 שנים הוא נתן למפלגות הלווין שלו מספיק תפקידים , כך שביום פקודה לא יהיה להם כדאי לעשות שרירים ולעזוב. במפלגתו פנימה, הוא הבוס. הוא נבחר להיות י"ור המפלגה ומועמדה לראשות הממשלה. הוא זה שקובע. כל מי שמגיע עם אולטימטום הוא מעמיד אותו במקום. בתכל'ס כל מי שיצא נגדו מהליכוד, והיו הרבה כאלה, לבסוף נעלם מהמפה הפוליטית. דודי אמסלם עשה טעות שהוא בא עם אולטימטום או יו"ר הכנסת או משפטים. . בפריימריז הבאים הוא כבר לא יהיה במקום גבוה. וחבל!
תוקן על ידי momeir ב- 31/12/2022 23:42:17 |
|
ולכן יש לו הכי הרבה שונאים מהימין (במקור), מלבד שונאיו משמאל. בינתיים הוא מנצח אבל לא בהכרח צודק, ויש מספיק אנשים במדינה שסבורים שההתנהגות שלו לא מצדיקה סלחנות כלפיו גם אם הוא השליט (בינתיים). מה שחבל שזה המועמד היחיד של הימין שיכול לקיים ולשלוט כרגע בממשלה ימנית, וחבל שהוא גם כבול הן מצד עצמו והן מצד אחרים. חבל. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2022 23:40 |
|
| |
momeir
נתניהו הוא האדם הכי חכם, הכי משכיל ועם הכי הרבה ניסיון לתפקיד ראש הממשלה. לענ"ד כדי להשלים 4 שנים הוא נתן למפלגות הלווין שלו מספיק תפקידים , כך שביום פקודה לא יהיה להם כדאי לעשות שרירים ולעזוב. במפלגתו פנימה, הוא הבוס. הוא נבחר להיות י"ור המפלגה ומועמדה לראשות הממשלה. הוא זה שקובע. כל מי שמגיע עם אולטימטום הוא מעמיד אותו במקום. בתכל'ס כל מי שיצא נגדו מהליכוד, והיו הרבה כאלה, לבסוף נעלם מהמפה הפוליטית. דודי אמסלם עשה טעות שהוא בא עם אולטימטום או יו"ר הכנסת או משפטים. . בפריימריז הבאים הוא כבר לא יהיה במקום גבוה. וחבל!
תוקן על ידי momeir ב- 31/12/2022 23:42:17
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2022 23:09 |
|
| |
| רעיונוביץ כתב: |  |
היום בהשבעת הממשלה,
ישראל כץ עלה עם פנים חמוצות, אבל עלה,
מניסיון רב שנים , הוא שר מעולה, אוהב לעבוד בחריצות,
לצערינו, הוא עשה אי אלו טעויות, ולכן הוא לא כל כך פופולארי,
אבל הוא יקדם את המדינה הלאה כפי שהוא יודע טוב מאוד לעשות.
את דודי אמסלם לא ראיתי, יכול להיות שהוא לא היה שם וחבל. |
|
אתה בשם אדונך מדבר כגנגסטר שהעולם שייך לו, וחבל. הלוואי ש"סביבתו של אדונך" תבוא על עונשה בגין התנהגות זו, רק חבל שזה יעשה בצורה כזו שתגרום שמחה לשמאלנים עוכרי ישראל שיאמרו ניצחנו. אתם בושה וחרפה לימין כולו. חבל. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-29/12/2022 19:25 |
|
| |
תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 29/12/2022 19:25:44
|
|
|
|
| נשלח ב-29/12/2022 17:49 |
|
| |
היום בהשבעת הממשלה,
ישראל כץ עלה עם פנים חמוצות, אבל עלה,
מניסיון רב שנים , הוא שר מעולה, אוהב לעבוד בחריצות,
לצערינו, הוא עשה אי אלו טעויות, ולכן הוא לא כל כך פופולארי,
אבל הוא יקדם את המדינה הלאה כפי שהוא יודע טוב מאוד לעשות.
את דודי אמסלם לא ראיתי, יכול להיות שהוא לא היה שם וחבל.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/12/2022 10:02 |
|
| |
דודי אוהבים אותך , כולנו יכולים להיות קרבנות אגו אבל זה סתם הרס עצמי ,תשקול טוב ותחזור לעבודת הקודש !
|
|
|
|
| נשלח ב-29/12/2022 09:59 |
|
| |
אני לא חושב שדודי אמסלם עשה בשכל אבל גם נתניהו היה צריך להגיע להסכמות עם אמסלם כי המצב הנוכחי זה ייצור כאב ראש ענק לנתניהו נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|