בית פורומים בחדרי חרדים

שר הדתות החדש מלכיאלי - מיד ביטל את רפורמת הכשרות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-29/12/2022 19:21 לינק ישיר 
שר הדתות החדש מלכיאלי - מיד ביטל את רפורמת הכשרות

החתימה הראשונה של השר לשירותי דת מיכאל מלכיאלי בלשכת מרן הראשון לציון הגאון רבי יצחק יוסף: ביטול רפורמת הכשרות של השר לשעבר מתן כהנא.

https://rotter.net/forum/scoops1/775081.shtml

תמונה

תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 29/12/2022 19:23:21

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/12/2022 23:20 לינק ישיר 

פלדלפי, אתה אוכל הכשר רבנות?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/12/2022 23:12 לינק ישיר 

פילדלפי, אני מסכים איתך רק קח בחשבון שני הבדלים בין ההשקה של הרבנות לעם ובין ההשקה של משרדים אחרים:
1. הרבנות כמעט לא נפגשת עם הציבור, זה פה ושם בלוויה וחתונה וכדו', ובלניות הן בעיה קטנה כי לרוב אלו נשים שיש קשר עקיף איתן ולא נעים ללכלך עליהן (להערכתי הלכלוכים הם אנונימיים על בלניות מזדמנות, או מנשים שלא מרבות להיטהר). כך שהבן אדם מצפה ליחס נעים כי זה בעיקר מה שהוא מבין שמציעים לו.
2. הרבה מהשירותים של הרבנות הם שירותים שהאזרח לא יכול ולא מתעניין באיכות שלהם. אף אחד לא יודע מה הנהלים של הכשרות ובוודאי לא איך הם באים לידי ביטוי. התקווה היא שהמשגיח יודע מה שהוא עושה וסלמאט. כנל רב מסדר קידושין, רב מקומי שמגיע לאירועים או קברן, אף אחד לא מתעניין בידע ובהשקעה שעומדת מאחורי עבודתו. לכן קל יותר ללכלך - כי האזרח לא יודע, וכיף יותר ללכלך - כי האזרח לא מבין כמה זה קשה וחשוב.
ועדיין אני מסכים איתך שבהרבה גופים ממשלתיים היחס הרבה פחות אדיב ונעים (רק תחשוב מה זה בשביל חילוני לא להיזקק לרבנות, לעומת לא לטפל בדברים של מס הכנסה וביטוח לאומי...)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/12/2022 22:26 לינק ישיר 

נכון שיש כשלים ברבנות אבל זה ממש לא מייצג !!! 

בסקר של המדינה הרבנות נמצאת ממש מאחורה ברשימה הרבה אחרי ביטוח לאומי \משרד הבריאות \ משרד הפנים 

התקשות בשילוב המזרוחניקים דואגים שוב ושוב לספר סיפורים על איזה משגיח מושחת או בלנית ששאלה יותר מידי שאלות כדי להרוס ולסגור את הרבנות 
אבל בפועל זה אחד המשרדים הכי מסבירי פנים והכי מתקדמים טכנולוגית ! 
עובדת ביטוח לאומי לא מייצגת את ביטוח לאומי ואין לה שום בעיה להעביר אותך הלאה לפקידה הבאה שתגיד לך לחזור מחר עם טופס 184 
אבל כל עובד ברבנות יודע שהוא מיצג גם את הדת ואת הקב"ה ולכן ישתדל כמה שיותר לעזור 
ובפרט שחלק גדול מהמפגש של הציבור עם הרבנות זה ברגעים קשים של מוות 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/12/2022 20:56 לינק ישיר 

זה נדחה כבר בזמן הממשלה הקודמת, ונשאר כמה ימים כדי לחתום על דחיה נוספת בחצי שנה. די ברור שזה הדבר הראשון שהשר מתבקש לחתום עליו גם אם אין לו דעה על זה.
ולא, הוא לא ביטל את כל רפורמת הכשרות.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/12/2022 20:35 לינק ישיר 

אופייני, הפעולה הראשונה של שר משס דאגה לג'ובים לאנ"ש

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/12/2022 20:03 לינק ישיר 

יש הרבה מאוד כשלים ברבנות,

מה שהכי חשוב לתקן, ומהר,מהר,מהר

את מערכת נתינת הכשרות למפעלים בחו"ל

הרבה מאוד יבואנים מתלוננים שמערכת מתן ההכשרים למפעלי מזון בחו"ל מסורבלת ויקרה,

ועד שמקבלים הכשר למפעל, גם עבור יבוא מקביל,

לוקח הרבה זמן וזה מאוד יקר,

במילים פשוטות

מערכת הכשרות הקיימת גורמת ליבואני מזון קיימים לעשות עושק על חשבון הציבור,

ומעלה את יוקר המחייה וחבל.

כולי תקווה ששר הדתות החדש מיכאל מלכיאלי, יעשה סדר במערכת, שתהיה יעילה וזולה ועם תגובה מהירה.

תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 29/12/2022 20:05:39

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/12/2022 19:43 לינק ישיר 

עכשיו צריך לשבת ולבדוק - במהירות שיא - היכן היו הכשלים בעבר ואיך לתקן אותם בצורה יסודית. זו הזדמנות שלא תחזור.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > שר הדתות החדש מלכיאלי - מיד ביטל את רפורמת הכשרות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext