על משרד הבריאות לסבסד מים מינרלים, ואפילו לא מינרלים - גם בבקבוקים קטנים (כולל סודה בפחיות). התחרות תגרום גם להוריד מחירים של השתיה המתוקה, אבל העיקר - שוחרי בריאות יוכלו בקלות לשמור על בריאותם.
נשלח ב-29/12/2022 21:59
מאחר והמחירים בעיקר בחד פעמי עלו הרבה יותר מאשר גובה המס שהוטל עליהם אמי מניח שאולי ורק אולי זה ירד בעד 50% מהעליה שהייתה כלומר מה שעלה בשקל בגג ירד בחצי שקל וזה רק אולי רוב הסיכויים שזה לא יירד בכלל או באחוזים בודדים
מאחר והמחירים בעיקר בחד פעמי עלו הרבה יותר מאשר גובה המס שהוטל עליהם אמי מניח שאולי ורק אולי זה ירד בעד 50% מהעליה שהייתה כלומר מה שעלה בשקל בגג ירד בחצי שקל וזה רק אולי רוב הסיכויים שזה לא יירד בכלל או באחוזים בודדים
באיזה מדינות? כי באירופה ברוב המקומות עולה כפול מפה ודק כמו נייר
נשלח ב-30/12/2022 01:02
הערכה שלי שתהיה ירידה של מכסימום 20% בהתחלה ובהדרגה יגיע ל 50%. מי שחושב שיחזרו המבצעים של 3-4 חבילות ב 10 שקל יכול להמשיך לחלום או ללכת לקנות בכפר קאסם או ערערה שם אפשר לקבל גם 5 חבילות ב 10 שקל. בדיוק מאותה סיבה שכאשר הנפט יורד בעולם לא מרגישים את הירידה באותם אחוזים במחיר הדלק, אך כשהוא עולה מרגישים גם מרגישים.
נשלח ב-30/12/2022 01:17
חידה . לפני חודשיים הורידו מיסוי על מכוניות מקוריאה .בכמה ירד המחיר ? שאלו את מנהל סוכנות המכוניות והוא ענה . ההוזלה זה שלא העלינו את המחיר אלא נשאר אותו דבר.........
תמניא_אפי כתב ש"בחו"ל עולה חד פעמי חצי מהמחיר פה בארץ". אם כוללים את צרפת ברשימת חו"ל אז כדאי לדעת שממשלת צרפת אסרה על שימוש בכלים חד פעמיים בכל המדינה (וכמעט לכל השימושים) החל מן השבוע הבא. יש סיכוי גבוה שבתוך 5-7 שנים לא יהיה אפשר לרכוש כלים חד פעמיים כלל בכל מדינות מערב אירופה.
נשלח ב-30/12/2022 08:38
עיבל כתב:
תמניא_אפי כתב ש"בחו"ל עולה חד פעמי חצי מהמחיר פה בארץ". אם כוללים את צרפת ברשימת חו"ל אז כדאי לדעת שממשלת צרפת אסרה על שימוש בכלים חד פעמיים בכל המדינה (וכמעט לכל השימושים) החל מן השבוע הבא. יש סיכוי גבוה שבתוך 5-7 שנים לא יהיה אפשר לרכוש כלים חד פעמיים כלל בכל מדינות מערב אירופה.
אני מדבר באנגליה
ואני מדבר ספציפית מהחנויות החרדיות.
בחנויות החרדיות יש ייבוא עצמאי וזול יחסית וסחורה שאי אפשר להשיג כלל במקומות אחרים.
יש גם מכירות סיטונאיות מפעם לפעם שמפורסם בעלוני הפרסום החרדים
אני מדבר באנגליה
ואני מדבר ספציפית מהחנויות החרדיות.
בחנויות החרדיות יש ייבוא עצמאי וזול יחסית וסחורה שאי אפשר להשיג כלל במקומות אחרים.
יש גם מכירות סיטונאיות מפעם לפעם שמפורסם בעלוני הפרסום החרדים
שואף שהמחירים יירדו ל 5 חבילות כוסות של 100 יחידות ב10 שקל......7 יחידות של 25 לפתניות ב10 שקל 3 חבילות של 50 צלחות בינוניות ב10 שקל 3 חבילות כוסות קרטון 50 יחידות ב10 שקל ........והאמת שאין סיבה שלא יירד, מחיר ההובלות ירד לכמו לפני הקורונה, מחיר הנפט ירד לכמו לפני הקורונה....