בית פורומים בחדרי חרדים בני ברק

rikabe12

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-30/12/2022 11:30 לינק ישיר 
rikabe12

הי לכולם אני מבקשת עזרה אנחנו בית חדרי ספרדי מבני ברק ויש לי אח אחד בן 13 שהחיים ממש קשים לו וזה כבר לא פעם ששמעתי ממנו שהוא רוצה להתאבד אני לא יודעת איך לעזור לו ,אבל אשתף פה ואולי למישו יהיה עצה טובה. לילד אין כמעט חברים,והוא לא מתעניין בלימוד ,ובדת , הוא מאד רגיש, מתפרץ בעצבים על האחים וההורים ,כועס ,זועם ,מדבר בשפה לא יפה ,הוא מתוסכל ,הוא בוכה ,הוא חסר אונים , זה קורה מלאא פעמים ביום והוא לבד בזה. מי שרואה את ההתנהגות שלו רק רוצים להתרחק.. והוא בודד. הוא רק בקטע של משחקי מחשב ואכילה רגשית (כמובן בריחה מתוך כל עולם הרגש הקשה שהוא חווה) ההורים לא יודעים מה לעשות איתו,אין עליו שליטה והוא ממש סובל וכולם בבית גם סובלים. הילד צריך כמויות של אהבה והכלה שבני המשפחה לא יודעים איך לתת. הילד צריך נראות ! צריך ביטוי רגשי ,צריך טיפול !! מבקשת עזרה למען שלום וגאולה תודה רבה שבת שלום.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/12/2022 12:20 לינק ישיר 

אתם יכולים לפנות ליעוץ חינוכי איך להתנהג אתו, את יכולה לנסות להתעניין בו ובתחביבים שלו ולשוחח איתו, לספר לו בדיחה ששמעת, (אתה רוצה לשמוע בדיחה ?... בדיחה :), שישים לב שאת דואגת לו ואוהבת אותו שיהיה לו את האוכל שהוא אוהב, תצאו איתו לטייל מחוץ לבית.
אם את וההורים שלך יגבירו את האהבה אליו במחשבה ובהרגשה אז הוא יחוש בזה וזה יתן לו כח.
בנוסף לזה מאוד מומלץ להציע לו טיפול רגשי, כמו שלושת המימדים שהוא מאוד מומלץ.
בהצלחה !

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים בני ברק > rikabe12
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext