|
|
| נשלח ב-2/1/2023 15:49 |
|
| |
השרה מירי רגב מבקשת לבטל נתצ''ים בכביש 1, איילון וכביש החוף
מירי רגב מבקשת לבטל את הנתצ"ים בכביש 1, נתיבי איילון וכביש החוף: "להיתקע בפקקים ולראות מימינך נתצ"ים ריקים - לא בבית ספרי"
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2023 17:03 |
|
| |
גרוע מאוד, כי לפי ההצעה שלה כל הנתיבים יהיו פקוקים, כי נוסעי התחב"צ לאט לאט יעברו גם כן לרכבים פרטיים...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2023 18:00 |
|
| |
כשאתה נוסע לירושלים כמעט כל הדרך הנתצ ריק מרכבים, ויש היגיון רב לנצל את המסלול הריק לכלל הנהגים.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2023 18:02 |
|
| |
לדעתי זה צריך לעבוד לפי עומס עם שילוט אלקטרוני מתחלף
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2023 19:00 |
|
| |
אכן, הנת"צ רק מגביר את הפקקים בזבוז עצום שיש כל הזמן נתיב ריק הציבור לא עובר וגם לא יעבור לתחבורה ציבורית כי השירות זבל מזובל
אם כבר היו צריכים להוסיף עוד נתיב רביעי, במקום כל תרופות הפלא בדמות נת"צ, לא יקרה, אנשים לא בחיים לא יעברו מפרטי לתח"צ, שירות זבל אמרנו. ואם כבר הזכרנו את זה, עכשיו יותר אנשים יעברו לרכבים פרטיים, מאחר והתחבורה הציבורית בירושלים הפסיקה לאסוף ולפזר בשכונות, אנשים צריכים להיטלטל באוטובוסים עם זאטוטים עגלות ומזוודות עד לקוים הבינעירוניים, זוועה של ממש, ולא מוריד כמובן את הפקקים בעיר, שהרי אותם אנשים הם אותם אלו שהיו נוסעים באוטו אוטובוס מאסף, ועכשיו הם נוסעים באוטובוסים אחרים כדי להגיע לתח"צ.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2023 19:02 |
|
| |
אנשים אולי לא יעברו מרכב פרטי לתח"צ (אמירה שאני מסופק לגביה, אם באמת יהיו נת"צים שמקצרים בחצי את הנסיעה בכל מקום). אבל אם לא יהיו נת"צים - הרבה אנשים יעברו מתחב"צ לרכבים פרטיים, כולל כנראה עבדכם הנאמן, כך שבטווח הארוך הפקקים רק יגברו...
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2023 19:29 |
|
| |
נת"צ בהגדרה אמור להיות ריק. זה תפקידו. כי אילו היה פקוק - שוב לא יעשה את תפקידו. באותה מידה אפשר לטעון לבטל את הרכבת, כי הפסים ריקים ברוב רובו של הזמן, ואם כך הם מיותרים, לא?
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2023 19:36 |
|
| |
ברור שהוא אמור להיות ריק אני מדבר על הפקק שיווצר כשנותרו רק שני נתיבים לכביש כל כך מרכזי במקום הכי רגיש בארץ - כניסה לעיר הבירה, עם שני נתיבים בלבד! אז כדי לעשות נת"צ צריך להוסיף עוד נתיב ולהשאיר שלשה נתיבים לרכבים פרטיים כפי שציינתי מקודם, אחרת המצב קטסטרופלי, ויש בהחלט אופציה להוספת נתיב, כי לכל אורך הכניסה לעיר יש צלע הר מצד שמאל ואפשר להוסיף עליו נתיב.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/1/2023 18:48 |
|
| |
. שני אוטובוסים בדקה: הנת"צים מעבירים אלפי נוסעי תחבורה ציבורית
האמירה של מירי רגב "להיתקע בפקק ולראות נת"צים ריקים, לא בבית ספרי", משקפת את תחושות נהגי המכוניות הזוחלים בפקקים — אך לא את המציאות ■ בשעות הבוקר העמוסות, הנת"צים מעבירים יותר נוסעים ובמהירות גבוהה יותר
תוקן על ידי A_Smithee ב- 04/01/2023 18:50:19
|
|
|
|
| נשלח ב-4/1/2023 19:30 |
|
| |
היא צודקת מאד לגבי ביטול הנת"צ כמו"כ לדעתי ביטול המעבר בכתום יגרום לתאונות,כיון שאדם שמתחיל לעבר בירוק ומיד אחכ יש לו כתום, עוצר עצירת פתאום וזה מאד מסוכן, זה שמאחוריו לא מאט כיון שיש לו ירוק... כותב מנסיון נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-4/1/2023 23:15 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-5/1/2023 19:14 |
|
| |
| גבעוני כתב: |  | כשאתה נוסע לירושלים כמעט כל הדרך הנתצ ריק מרכבים, ויש היגיון רב לנצל את המסלול הריק לכלל הנהגים. |
|
מה לעשות שאנשים לא יודעים שהנת"צ (נר"ת) הוא רק בשעות 6:30 עד 9:30 בבוקר... (ובשישי מ-12:00 בצהריים עד 17:00) בינתיים אני מאוד נהנה ממנו כשהוא ריק אחה"צ... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-5/1/2023 19:16 |
|
| |
| hhaavv כתב: |  | נת"צ בהגדרה אמור להיות ריק. זה תפקידו. כי אילו היה פקוק - שוב לא יעשה את תפקידו. באותה מידה אפשר לטעון לבטל את הרכבת, כי הפסים ריקים ברוב רובו של הזמן, ואם כך הם מיותרים, לא? |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/1/2023 19:21 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  | ברור שהוא אמור להיות ריק אני מדבר על הפקק שיווצר כשנותרו רק שני נתיבים לכביש כל כך מרכזי במקום הכי רגיש בארץ - כניסה לעיר הבירה, עם שני נתיבים בלבד! אז כדי לעשות נת"צ צריך להוסיף עוד נתיב ולהשאיר שלשה נתיבים לרכבים פרטיים כפי שציינתי מקודם, אחרת המצב קטסטרופלי, ויש בהחלט אופציה להוספת נתיב, כי לכל אורך הכניסה לעיר יש צלע הר מצד שמאל ואפשר להוסיף עליו נתיב.
|
|
אתה חכם גדול, אבל הוספת נתיב זה לא מהרגע להרגע וגם במשך כל זמן העבודות יש עומסי תנועה מטורפים. כנראה הספקת לשכוח את שיפוץ והרחבת כביש 1 ממה שהוא היה לפני 15 שנה.. אגב, מומחים בעולם סבורים שהוספת נתיבים וכבישים לא בהכרח פותרת את בעיית העומס מכל מיני סיבות, ותאמין לי שיש להם נסיון עם ערים קצת יותר גדולות ממדינת ישראל מבחינת אוכלוסיה וצפיפות. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-5/1/2023 19:22 |
|
| |
| ביתחרדי כתב: |  |
היא צודקת מאד לגבי ביטול הנת"צ
כמו"כ לדעתי ביטול המעבר בכתום יגרום לתאונות,כיון שאדם שמתחיל לעבר בירוק ומיד אחכ יש לו כתום, עוצר עצירת פתאום וזה מאד מסוכן, זה שמאחוריו לא מאט כיון שיש לו ירוק... כותב מנסיון
|
|
היא לא צודקת, ודאי לא מאוד. היא מדברת מהבטן בלבד, ומוכיחה לצערי שאנשים לא משתנים... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|