| נשלח ב-10/1/2023 13:47 |
|
| |
למה לא עוצרים את בני גנץ על הסתה ?
מלחמת אחים על אחריות נתניהו . ועוד כדי לפעול לדמוקרטיה כמובן.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/1/2023 22:09 |
|
| |
הסתה - לא יעבור. אבל על חוק לשון הרע הוא בהחלט עבר, אלא שיש לו חסינות. אבל אפשר להביא לוועדת הכנסת כדי לבקש להוריד חסינות מכל המסיתים. שיסביר שם בדיוק איך נתניהו הורס את הדמוקרטיה וכו'.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/1/2023 21:30 |
|
| |
| רעיונוביץ כתב: |  | זה מה שבני גנץ כתב היום !
נתניהו, מדינת ישראל צריכה הסכמות רחבות ולא את המשך השיסוי, ההסתה והפלגנות. הפעולות שלך המוכוונות למול הגנה על זכויות הפרט ומול היסודות הדמוקרטיים הבסיסיים -מחלחלות לפעולות בשטח. אני קורא לך לגנות את תקיפת המפגינים ואת ההתבטאויות הקשות ולפעול לאיחוי הקרעים בעם ולא לליבוי שלהם.
אני קורא לכל מי שהדמוקרטיה הישראלית חשובה לו להמשיך להיאבק עליה בכל הדרכים החוקיות והדמוקרטיות.נעשה זאת בלי אלימות והסתה אך ללא מורא! |
|
אפילו הוא לא יודע מה הוא כתב, אתה מצפה שמישהו אחר יטרח לקרוא את זה? אבל אהבתי את הטיעון. אנחנו רוצים להפגין באלימות וטירוף ולשגע את המדינה שנים, איך אתה מעז לא לגנות את מי שלא מעוניין בטירוף שלנו?! (רק כדי להבין מה זה ההםגנות בהבימה, תקראו מה אמר עופר כסיף על יאיר לפיד שלא שותף בהפגנות...) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-10/1/2023 21:16 |
|
| |
הם אף פעם לא ידעו להפסיד בכבוד ע"ע אהוד ברק המערך ושאר גלגוליהם (הרחמנות הגדולה היא על הרצוג שמוריד דמעות תנין על הקיטוב בעם היושב במדינה משל חווה הוא לראשונה בחירות). נותר רק לקוות שהפעם הימין לא ירתע ויבצע את מה שהבטיח.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/1/2023 20:00 |
|
| |
| muki28 כתב: |  | | לא צריך להביא לכאן את דברי המסיתים הצבועים. תחסכו מאיתנו. |
|
אוי ואבוי,
חשוב מאוד מאוד לדעת מה חושבים עליך האחרים, ומה הם אומרים ומה הם מתכגננים לעשות,
אתה בדמוקרטיה, לא בדיקטטורה,
וזה אומר מאבק תמידי ויומיומי בדעת הקהל.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/1/2023 19:58 |
|
| |
לא צריך להביא לכאן את דברי המסיתים הצבועים. תחסכו מאיתנו.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/1/2023 19:53 |
|
| |
זה מה שבני גנץ כתב היום !
נתניהו, מדינת ישראל צריכה הסכמות רחבות ולא את המשך השיסוי, ההסתה והפלגנות. הפעולות שלך המוכוונות למול הגנה על זכויות הפרט ומול היסודות הדמוקרטיים הבסיסיים -מחלחלות לפעולות בשטח. אני קורא לך לגנות את תקיפת המפגינים ואת ההתבטאויות הקשות ולפעול לאיחוי הקרעים בעם ולא לליבוי שלהם.
אני קורא לכל מי שהדמוקרטיה הישראלית חשובה לו להמשיך להיאבק עליה בכל הדרכים החוקיות והדמוקרטיות.
נעשה זאת בלי אלימות והסתה אך ללא מורא!
|
|
|
|
| נשלח ב-10/1/2023 19:48 |
|
| |
זה מה שבני גנץ כתב אתמול
הגיע הזמן לצאת להפגין ולהרעיד את המדינה. נתניהו רוצה לנצל רוב רגעי ולהצית מאבק ושנאה בין השבטים בחברה הישראלית. זה ברור שהוא ושותפיו החליטו להשמיד את האיזונים, לשרוף את הבלמים, ולסחוט את דוושת הגז בדהרה לעבר התהום.
אני מבקש להגיד להם באופן הברור ביותר: אנחנו שמייצגים בנושא הזה רוב מהעם שמתנגד להפיכה המשטרית - לא נגיע לוועדת הכנסת כעניים המחזרים בפתחים. לא נבוא לתקן רבע סעיף ונאמר תודה. אם לא נגיע להסכמות – נתניהו ושותפיו יאבדו מהלגיטימציה שלהם ברוב חלקי החברה הישראלית – גם בקרב רוב בוחרי הליכוד. אם לא יהיו הסכמות – אנחנו נהיה ברחובות. אני פונה לבוחרי מפלגות הקואליציה ובפרט לבוחרי הליכוד. רובכם לא הצבעתם למען הפיכה משטרית, רובכם מתנגדים לכך שפוליטיקאים ימנו שופטים באופן בלעדי. רובכם מתנגדים לחוק שיעודד שחיתות במשרדי הממשלה.
אתם, אנשי הימין הליברלי, אוהבי המדינה, הראשונים שצריכים לצאת ולמחות. אני קורא לכם לצאת ולהיאבק למען מה שאתם מאמינים בו. לא נגד נתניהו ולא נגד הממשלה – נגד פירוק הדמוקרטיה והמהלך הדורסני וחסר המעצורים.
לציבור הרחב שתומך במאבק, הגיעה העת לצאת ולהרעיד המדינה.
נתניהו, אם תמשיך בדרך שבה אתה הולך – האחריות למלחמת האחים המחרחרת בחברה הישראלית תהיה עליך. נפעל במשותף מול הניסיון לדרוס את הדמוקרטיה הישראלית.
זו לא רפורמה משפטית, זו הפיכה משטרית.
תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 10/01/2023 19:54:41
 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/1/2023 14:59 |
|
| |
| לב_ארי כתב: |  | | תביא את דבריו, מה הוא אמר. |
|
לא את דבריו צריכים להביא, כי הם 'בוודאי בסדר', הרי גנץ לפיד יעלון גולן (מהתהליכים) ושאר מעדר השמאלניים שאיני זוכר את שמם, ועל צבאם התקשורת השמאלנים המושחתת המטונפת הנאלחת המשקרים ומסלפים ללא ניד עפעף הם 'מגינים על הדמוקרטיה'. גם היהיר המושחת והרודן אהרן ברק בסדר, לא רק בשיטתו אלא גם בשפתו שפת הביבים הגובלת ללא ספק בהסתה חמורה, הלא הוא 'אבי הדמוקרטיה'! (אגב, עליו נאמר 'גם אוויל כי יחריש לחכם יחשב', כשפתח את פיו היתה הזדמנות ללמוד את מהלך מחשבתו ו'טיעוניו המבריקים', בנוסף להשתלחות השפלה שאינה מביישת את 'ימנים הבורים חמומי המוח'.הוא היה אולי 'עילוי' ו'חריף' משפטי, אבל חכמה לא שמעתי ממנו ההיפוך, נדהמתי מכיוון טיעוניו העקלקלות - שמאל קלאסי!).
מה שכן צריכים לעשות, להביא את ה'התבטאויות החמורים' של הימין ובמקביל העליהום על זה מעדר השמאל הנוהה אחר אדמו"רם מר ברק, וחלקם אף הגיע לידי חקירה - ולהשוות לההתבטאויות 'העדינים והלגיטימיים' של 'מגונני הדמוקרטיה'...
לא יקרה דבר, אבל טוב לדעת ולהיווכח עוד הפעם ממש מול המראה.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/1/2023 14:07 |
|
| |
חסדא
תוקן על ידי חסדא ב- 10/01/2023 14:09:30
|
|
|