בית פורומים בחדרי חרדים

הרב טאו גם אנס והטריד מינית וגם רוצח ??

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-18/1/2023 13:09 לינק ישיר 
הרב טאו גם אנס והטריד מינית וגם רוצח ??

נחמה תאנה: הרב טאו הוא לא יהודי; נאצי הפועל בסתר

המתלוננת נגד הרב טאו נחמה תאנה מפרסמת היום: "צבי טאו הוא נאצי. הוא חלק מחבורה של נאצים העוסקת בריגול, במקרי רצח רבים ופגיעה שיטתית בכל דרך אפשרית במדינת ישראל"

חדשות סרוגים
18.01.23 12:41 כ"ה בטבת תשפג

פרשת הרב טאו. המתלוננת נגד הרב צבי טאו, כינסה היום מסיבת עיתונאים, בה הקריא אביה בשמה הוכחות לכך שהרב טאו אינו יהודי, והוא נאצי הפועל בסתר כדי לפגוע במדינת ישראל, כצאצא למשפחת מנגלה.

אביה, מנחם בוריסקי, הקריא מסמך ארוך בו נאמר: "נחמה שיתפה אותנו בסיפור קשה מאוד, ממש בלתי נתפס, אבל זו נחמה שלנו האהובה והיקרה. ולכן החלטנו שצריך לבדוק.

נחמה שיתפה שלפי מה ששמעה וראתה, האדם שקורא לעצמו צבי טאו אינו יהודי, ולא רק שהוא לא יהודי אלא שהוא בן למשפחת מנגלה הנודעת לשמצה. היא שיתפה שישנה קבוצה של נאצים שהצליחו לאורך השנים ובמיוחד בעשורים הראשונים להקמת המדינה להשתקע פה בארץ תחת זהויות של יהודים.

צבי טאו לטענתה הוא הבכיר שבחבורה אבל אינו נמצא פה לבדו, חבורה זו לכאורה עוסקת בריגול, במקרי רצח רבים ופגיעה שיטתית בכל דרך אפשרית בארץ ישראל, תורת ישראל, עם ישראל וכמובן מדינת ישראל.

לטענתה, צבי טאו הביא את היכולות הרפואיות של משפחת מנגלה והוא משתמש בכך כדי להוציא לפועל מספר עצום של מקרי רצח מתוחכמים. קרבנות הפגיעה שלו מגוונים, אך ישנם ריכוז של פגיעות ברבני מרכז הרב ומשפחותיהם לאורך השנים, סביבתו הקרובה של צבי טאו ודמויות שהצליחו לגלות מידע בעייתי עליו ועל מעשיו. כמו כן מספר גדול של אנשים בסביבתו הקרובה הפכו למתמודדי נפש.

לטענת נחמה, הוא אמר לה שכאשר זהותו תיחשף הוא יידאג לאסון המוני, שיעד הפגיעה הראשוני שלו הוא ישיבת הר המור".

בהמשך ציינו במשפחה כי מספר דמויות שהכירו את הרב טאו הלכו לעולמן בחודשים האחרונים, לטענתם שלא במקרה. הם קראו לרב טאו לבצע בדיקת DNA מפוקחת כדי להזים את השמועות. והוסיפו כי אם תאנה תיפגע בשבועות הקרובים, הם ייראו את זה כהוכחה לאמיתות טענתם.

נזכיר כי תאנה חשפה לפני מספר חודשים כי נשיא ישיבת הר המור הרב טאו פגע בה מינית מספר פעמים, גם בילדותה וגם מאוחר יותר. המשטרה פתחה בחקירה, אבל זו נקלעה למבוא סתום.

https://www.srugim.co.il/755044-%d7%a0%d7%97%d7%9e%d7%94-%d7%aa%d7%90%d7%a0%d7%94-%d7%94%d7%a8%d7%91-%d7%98%d7%90%d7%95-%d7%94%d7%95%d7%90-%d7%9c%d7%90-%d7%99%d7%94%d7%95%d7%93%d7%99-%d7%a0%d7%90%d7%a6%d7%99-%d7%94%d7%a4%d7%95

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/1/2023 13:13 לינק ישיר 

הבאתי את האמור כדי שנבין עד כמה שפכו את דמו על לא עוול בכפו .

הכל על סמך דברי אנשים מעורערים בנפשם

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/1/2023 13:38 לינק ישיר 

ועכשיו בואו נראה איך כל אלו שרצו לרקוד על הדם ויצאו בכותרות מפוצצות, ידברו באותה מידה ובאותו רעש על מה שהתברר...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/1/2023 13:48 לינק ישיר 

העיקר האהבליםות עמדו עם שלטים 'אנחנו מאמינות לך...'

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/1/2023 14:20 לינק ישיר 

מסכנות אלו שבאמת עברו הטרדה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/1/2023 15:50 לינק ישיר 
מצדרביעי

תוקן על ידי מצדרביעי ב- 18/01/2023 15:50:27

תוקן על ידי מצדרביעי ב- 18/01/2023 15:51:32

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/1/2023 05:29 לינק ישיר 

אין לי שום הכרות עם הגברת תאנה או עם הרב טאו.
אני גם לא יודע דבר וחצי דבר על נכונות הטענות שלה בנושא הפגיעות שלכאורה הרב פגע בה.

מהדברים באמת עולה שלגברת יש בעיות נפשיות ואני מאחל לה רפואה שלמה.

יחד עם זאת, צריך לומר שהעובדה שלאדם יש בעיות נפשיות אינה אומרת שלא פגעו בהם.

למעשה דוקא פגועי הנפש הם האנשים שהכי פגיעים לתקיפות כאלה. העובדה שהיא פגועת נפש שאומרת דברים לא נכונים בעליל במקרה אחד אינם הוכחה לכך שדבריה לא נכונים גם במקרה אחר.

וגם ההפך הוא נכון, העובדה שאדם הוא רהוט ומשכנע וקל לנו להאמין לו אין משמעה שעדותו אמינה יותר מאדם מבולבל. כל מי שפגש בחייו רמאים יודע עד כמה הם מדברים יפה ובצורה משכנעת.

למדו את לשונכם לומר "איני יודע", זאת המלצה שתמיד טובה. אל תמהרו לקחת צד.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/1/2023 07:02 לינק ישיר 

אלי היקר, אני לא יודע מאיפה אתה לוקח שפגועי נפש הם החוליה החלשה בפגיעות מיניות. פגועי נפש שאני מכיר (ואני מכיר..) הם הרבה פעמים עם חרדות לגוף ולמגע שלהם, הם הראשונים שירחיקו אנשים שרק מתקרבים אליהם וגם יעשו הכל - כולל לספר מיד לכל השכונה - כדי שזה לא יתקדם. כמובן שיש הרבה סוגים ורבות של פגיעות נפשיות וכו'.

הנושא שהועלה כאן, הוא לא פגיעה נפשית של הגברת או משפחתה, אלא יותר הווארט הידוע של ר' חיים על שוטה. שאם אפשר לתת תשובה אחת לכמה שאלות זה עדיף. אני מניח שאין לאף אחד ספק מה גרם למשפחה הזו לכנס את מסיבת העיתונאים המתוארת, הרי לא כולם חולי נפש וטיפשים עד כדי כך. אז לא יותר סביר שהסיבה של מסיבת העיתונאים האחרונה היא הסיבה למסיבות והראיונות הקודמים? זה לדעתי הטיעון.

וכמובן אף פעם אי אפשר לדעת בדיוק מה היה ואיך היה, ויש גם סיכוי שאלו אנשים מטורפים שלקחו טרמפ על סיפורים אנונימיים שעומדים מאחוריהם אנשים אמיתיים (הרי הסיפורים סופרו לפני שהיא התראיינה, והייתה גם אשה נוספת). ויתכן גם שחלק נכון וחלק לא, או שבכלל הכל נכון והרב טאו הוא באמת נכד של מנגלה וכו וכו. לכן אני מדגיש שדבריי עוסקים בסבירות ולא באמיתות.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/1/2023 22:59 לינק ישיר 

הדיבוק כתב:
אלי היקר, אני לא יודע מאיפה אתה לוקח שפגועי נפש הם החוליה החלשה בפגיעות מיניות. פגועי נפש שאני מכיר (ואני מכיר..) הם הרבה פעמים עם חרדות לגוף ולמגע שלהם, הם הראשונים שירחיקו אנשים שרק מתקרבים אליהם וגם יעשו הכל - כולל לספר מיד לכל השכונה - כדי שזה לא יתקדם. כמובן שיש הרבה סוגים ורבות של פגיעות נפשיות וכו'.

הנושא שהועלה כאן, הוא לא פגיעה נפשית של הגברת או משפחתה, אלא יותר הווארט הידוע של ר' חיים על שוטה. שאם אפשר לתת תשובה אחת לכמה שאלות זה עדיף. אני מניח שאין לאף אחד ספק מה גרם למשפחה הזו לכנס את מסיבת העיתונאים המתוארת, הרי לא כולם חולי נפש וטיפשים עד כדי כך. אז לא יותר סביר שהסיבה של מסיבת העיתונאים האחרונה היא הסיבה למסיבות והראיונות הקודמים? זה לדעתי הטיעון.

וכמובן אף פעם אי אפשר לדעת בדיוק מה היה ואיך היה, ויש גם סיכוי שאלו אנשים מטורפים שלקחו טרמפ על סיפורים אנונימיים שעומדים מאחוריהם אנשים אמיתיים (הרי הסיפורים סופרו לפני שהיא התראיינה, והייתה גם אשה נוספת). ויתכן גם שחלק נכון וחלק לא, או שבכלל הכל נכון והרב טאו הוא באמת נכד של מנגלה וכו וכו. לכן אני מדגיש שדבריי עוסקים בסבירות ולא באמיתות.

שטיקל תיירה נחמד אבל נגד הרב טאו יש עוד מתלוננות והתשובה שלך לא מיישבת אותם, מאידך, אם נלך עם היסוד של ר' חיים, יש תשובה אחרת שדוקא מסוגלת ליישב את כל המתלוננות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/1/2023 23:55 לינק ישיר 

בושה, שיש עדיין כאלה שמצקצקים בלשונם " אבל יש עוד מתלוננת...  "
הרב טאו הוא בחזקת אדם כשר, נקי וחף מפשע עד שיוכח אחרת!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/1/2023 23:56 לינק ישיר 

בעיקרון ציינתי בפסקה האחרונה של דבריי, שעובדת קיומן של מתלוננות נוספות מקשה על הפרשנות שלי.
את שלהי דבריך לא הבנתי. כאן לא מדובר בחולת נפש, אלא במשפחה שלמה של אנשים משוגעים לכאורה, בשקרים מוזרים (כמו סיפור כיסוי הראש) ובעובדה שאחרי כל כך הרבה זמן עם התקשורת הם לא מקבלים ייעוץ מינימלי מה לא עושים בשום אופן...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > הרב טאו גם אנס והטריד מינית וגם רוצח ??
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext