| נשלח ב-24/1/2023 18:20 |
|
| |
פני הדור כפני ה..
לא יכולתי להמשיך את המשפט, עצוב אלו הפנים החדשות של ה"חרדי המעוצב" 2023 פיאות דקות דקיקות, אבל ארוכות זקן איננו את מקומו ממלא בלורית "צ'ופ" ארוך ארוך שכמעט מתחרה עם הפיאות המוזרות הפיאות הפכו להיות 'מודה', אבל איך הם מתקשרות לפנים החילוניות, להתנהגות והדיבור בסגנון חילוני לגמרי.
האם לכך התכוונו חז"ל פני הדור כפני ה..? כי אני מרגיש שפני הכלב נראה הרבה יותר טוב מפני הדור האם לא צפו חז"ל את "פני הדור" הזה?
|
|
|
|
| נשלח ב-29/1/2023 07:54 |
|
| |
ואחר ישאלו למה הפורום הזה פוחת והולך
ושלא תגידו שאין פה הנהלה פעילה, כי לאחרונה היא מתערבת בהרבה תגובות.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/1/2023 07:28 |
|
| |
11 שנים!!! אתה כזה זייפן שקרן ונאלח ועוד לא חזרת בתשובה? לא יאומן.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-29/1/2023 06:08 |
|
| |
כל מי שעובר על האשכול רואה מיד, שלקחת הודעה שלה, והעתקתי אותו מילה במילה, רק החלפתי את המילה טמבל בפרוצה היא שאלה למה כתבתי כל כך הרבה פעמים פרוצה, ואז עניתי שזה על משקל טמבל, כלומר באותו סכום פעמים
האם נראה לך נורמלי שכבר 12 שנים אתה מנהל איתי דו שיח על ההודעה הזאת? חולה נפש, רד מעלי, תפסיק לרוץ אחרי לכל אשכול ולהזכיר את הפרוצה פרוצה האובססיביות שלך אלי מוגזמת גם ביחס לחולי נפש. ואני גם לא מבין למה ההנהלה כאן מאפשרת את ההצקות האלו. הנהלה? אפשר אולי להתייחס לשאלה שלי? למה מאפשרים את זה? אני רואה כאן סדרה חדשה של הצקות בלתי פוסקות, הבנאדם לא יפסיק עם זה עד שייחסם.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/1/2023 01:50 |
|
| |
ולשרה_בן
| איש_חשוב כתב: |  | אתה שקרן, זאת לא היתה הסיבה, ואני לא מעונין להיכנס איתך לדו שיח, כדי לא לראות כאן את שפת הביבים שלך מקוה שההנהלה כאן תחסום אותך, הזהירו אותך להפסיק לרדוף אחרי לאשכולות, ומסתבר שהשפעת הזריקה הזאת הסתיימה אותך צריך לחסום אותך לצמיתות, אין שום דבר אחר שיעצור את הטירוף הזה. |
|
אתה בעצמך כתבת באותו אשכול מדוע כינית אותה בתואר הנכבד,הנה במילים שלך: השם פרוצה, הוא על משקל "טמבל" כינויי גנאי זה דבר שיכול לחזור כבומרנג.
https://www.bhol.co.il/forums/topic.asp?topic_id=2964495&whichpage=#R_13
אז מי פה השקרן?
תוקן על ידי ולשרה_בן ב- 29/01/2023 01:51:02
|
|
|
|
| נשלח ב-27/1/2023 07:44 |
|
| |
בשביל לסבר את האוזן, אסביר כאן לחברי הפורום היקרים, שבשנת 2012, כן לפני 11 שנים, כתבתי כאן בהודעה למישהי בתגובה לעידוד שלה לנשים ללכת בבית שמש בבגדים פרוצות, שהיא פרוצה למושג פרוצה יש שני אופציות, אחת, אשה הנוהגת בפריצות ולבושה בפריצות, האופציה השניה, פרוצה - אשה העוסקת במקצוע מסוים. האדם האובססיבי היושב מאחורי הניק ולשרה_בן, (שגם עד לאשכול זה רץ אחרי והשמיץ בכל אשכול) לקח את הפרשנות הנראית לו לעין מבין השנים, רץ אחרי במאות אשכולות, משך 11 שנים.. ומקשר כל נושא לתגובה ההיא, במקום לענות בנושאים המדוברים, הוא מקשר את הסיפור ההוא לכל אשכול ונושא כמו דרשן המקשר את ענינו לפרשת השבוע. האם נתקלתם באובססיביות שכזאת? 11 שנים ברשת.. האם יש למישהו הסבר הגיוני למה שההנהלה כאן לא תעשה סדר ותחסום אנשים שמתנהגים בצורה כזאת? איכשהו פעם בחצי שנה הוא מקבל אזהרה בפרטי, ואז הוא נח למשך כמה חדשים, עד שהוא שוב שב להטריד, ובכך מסתיים התערבות ההנהלה בסיפור המטריד הזה במשך השנים היו שיעצו לי להפסיק לענות לו וכך הוא יתייבש, ואכן משך כשנה לא עניתי, ולא יאומן, הוא המשיך באותו קצב ובאותה אובססיביות עד שכשל כח הסבל.
כאן הלינק לאשכול המדובר
תוקן על ידי איש_חשוב ב- 27/01/2023 07:54:14
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-27/1/2023 05:36 |
|
| |
תמיד אתה עושה ככה כשמישהו אומר לך "לא רוצה לנהל איתך דו שיח"?
|
|
|
|
| נשלח ב-27/1/2023 02:17 |
|
| |
ולשרה_בן
| איש_חשוב כתב: |  | שקרן ורשע! היא הגנה על לבוש פרוץ של נשים בתוך שכונות חרדיות אחרי חצי שנה שהוזהרת על ידי ההנהלה כאן להפסיק לרדוף אחרי עם הסיפור הזה שהיה לפני 10 שנים, ישבת כאן בשקט והפסקת לכתוב כנראה אתה צריך חסימה לצמיתות, אחרת אתה לא תפסיק לרדוף כאן באובססיביות אחרי ניקים
|
|
חרדי אמיתי (לא צבוע עם 8 בגדים) מעולם לא ינבל את פיו כמוך.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/1/2023 23:34 |
|
| |
אכן ללא ספק יש ביניהם גם כאלו המתחבטים ביסורי הנפש לא סתם יש הרבה מתאבדים במגזר היוצאים בשאלה, אבל אלו מעטים, על פי רוב הבלוריות הארוכות מייצגות בין יתר המעלות - אכזריות וברבריות. ציינתי כאן מה שראו עיני בהפגנת החרדים האחרונה, פורקי העול הצטיידו בגז פלפל ואגרופנים, והם פשוט רוקנו את מיכלי הגז פלפל קרוב ישר לעינים ולתוך הפה, ואז מכות שיש בהם כדי להמית, גם בעטו בכל מי שהחזיק מצלמה וניסה לצלם אותם אין יהלומים אמיתיים בתוך הנשמות האלו ולא עדי עדיים, רק שנאה ואכזריות, ואלמלא מוראה של מלכות הם היו גם רוצחים.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/1/2023 08:03 |
|
| |
הדור הזה הוא דור של עיקבתא דמשיחא על העקב לוחץ כל הגוף,דור רגיש ופגיע דור הזקוק להמון חיבוק ואהבה ולא מבט מבקר ומתקן ומלחיץ, נס שעדיין הולכים עם כיסוי ראש ומניחים תפילין, דור זה זקוק למצוא בו את הנקודה הטובה ולא את השפיץ הטעון תיקון. משיח לא הולך להגיע לתנאים ןאמוראים אלא רק לדור כזה בו יתגלו היהלומים האמיתיים הנשמות היקרות בתוך תוכם שהתמודדו עם דברים וקשיים שלא היו מעולם, גם עם הזקן קצוץ והצ'ופ טיפה צומח, אבל את עדי עדיים יהלום בכתרו של בורא עולם.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/1/2023 06:25 |
|
| |
שקרן ורשע! היא הגנה על לבוש פרוץ של נשים בתוך שכונות חרדיות אחרי חצי שנה שהוזהרת על ידי ההנהלה כאן להפסיק לרדוף אחרי עם הסיפור הזה שהיה לפני 10 שנים, ישבת כאן בשקט והפסקת לכתוב כנראה אתה צריך חסימה לצמיתות, אחרת אתה לא תפסיק לרדוף כאן באובססיביות אחרי ניקים
|
|
|
|
| נשלח ב-26/1/2023 03:46 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  | אתה שקרן, זאת לא היתה הסיבה, ואני לא מעונין להיכנס איתך לדו שיח, כדי לא לראות כאן את שפת הביבים שלך מקוה שההנהלה כאן תחסום אותך, הזהירו אותך להפסיק לרדוף אחרי לאשכולות, ומסתבר שהשפעת הזריקה הזאת הסתיימה אותך צריך לחסום אותך לצמיתות, אין שום דבר אחר שיעצור את הטירוף הזה. |
|
הסיבה היחידה שכינית אותה פרוצה היא אך ורק כי היא פגעה בכבודך.
אתה מתבלבל, אני מעולם לא יכנה אישה בתואר פרוצה גם אם היא תפגע בכבודי.
שלא כמוך אני משתדל לשמור על שפה נקיה.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/1/2023 02:45 |
|
| |
אתה שקרן, זאת לא היתה הסיבה, ואני לא מעונין להיכנס איתך לדו שיח, כדי לא לראות כאן את שפת הביבים שלך מקוה שההנהלה כאן תחסום אותך, הזהירו אותך להפסיק לרדוף אחרי לאשכולות, ומסתבר שהשפעת הזריקה הזאת הסתיימה אותך צריך לחסום אותך לצמיתות, אין שום דבר אחר שיעצור את הטירוף הזה.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/1/2023 22:07 |
|
| |
ולשרה_בן
| איש_חשוב כתב: |  | מה קרה? אוימת על ידי ההנהלה להפסיק להציק לי, מאז שתקת כמו דג לאט לאט אתה מנסה לצאת מהחור אליו הכניסו אותך, רק תיזהר שלא יסלקו אותך מפה סופית לא אענה אפילו על מה שכתבת כאן, כדי לא להיגרר לרמה והשפה הירודה שלך. |
|
השפה הירודה שלי? אני פעם כינתי בתואר "פרוצה" חרדית שכל חטאה היא שהיא פגעה בכבודו של כותב חשוב מאוד? חרדי אמיתי מעולם לא משתמש בכינויים כאלה.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/1/2023 20:18 |
|
| |
חסדא
הרגעת אותי , פני "הדור" כפני הכלב היה נשמע כולו חייב .
תוקן על ידי חסדא ב- 25/01/2023 20:20:57
|
|
|
|
| נשלח ב-25/1/2023 18:23 |
|
| |
| חסדא כתב: |  | כואב לקרוא דברים כאלה למרות שזה ממש קיים ,אבל להניח עליו גושפנקא שזה המצב וזה מה שיש לא נראה לי ותלוי איזור מגורים . מתי זה מתחיל בישיבה ? אחרי החתונה ? ראיתי בחורים מטשעבין ,שערי תורה ,חיי משה ,בעלז,ויזניץ .לא ממש עונה לתיאור למרות יוצאים מן הכלל . לפני מספר חודשים הייתי בבית שמש והתפללתי במונסי [ד"א בית כנסת מרשים ומפואר] ועוד איזה חסידישע שטיבל ,היימישע אידען ללא כחל ו[מ]סרק ,פשוט תענוג ולא אלמן ישראל .
|
|
התגובה שלך בכלל לא מובנת מתי אמרתי אני או מישהו אחר כאן באשכול שכך נראים היום בחורי הישיבות דיברתי כאן על מקולקלים שירדו מהדרך, חילונים למחצה לשליש ולרביע, לא לומדים בישיבות בקיצור הפושטקים הרגילים מהרחוב, רק שנוסף להם בלורית באורך המגיע עד לשפתיים, ופיאות דקיקות, עובי של חוט חשמל דק..
|
|
|
|
|