בית פורומים בחדרי חרדים

הטרנד החדש ביהדות?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-24/1/2023 18:39 לינק ישיר 
הטרנד החדש ביהדות?

לאחרונה נפתח קו באידיש 'ויתד תהיה על אזנך' שנותן מידע על כל השירותים הציבוריים בארץ שיש להם בידנית וכדומה .
והיום אחד שלח לי כבר עלון מודפס ששם מבואר כמה חייבים ע''פ ההלכה לנקות את עצמו דוקא בבידנית וכדומה. ומסיק כבר הלכה למעשה שאסור להזמין סת''ם מסופר סת''ם שאין לו בידן בבית וכן אסור לצרף למנין אנשים שלא מנקים את עצמם עם שפריצער וכדומה ....

בהתחלה זה נראה בדיחה. כפי המציאות שהדור החדש מתעדכן בחומרות חדשות שלא שמעו אבותינו.. עוד יגיע היום שכל אחד יצטרך לקבל כמו תעודת 'חבר' שיש לו בידנית בבית. ויעשו טירור לכל בית מדרש שאין לו בידנית.
אולי עם הזמן זה יגיע עד הכנסת שיחייבו כל שירותי הציבוריים להתקין בידנית. ורק אז אולי נזכה לגאולה השלימה...

לאלה שרוצים להתענג לשמוע את זה 0794947101

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/1/2023 20:44 לינק ישיר 

תמיד יש גם את המתמיהים.
יש את ה ; ושננתם ; ושי ננע תומע

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי רציף ב- 24/01/2023 21:16:32

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/1/2023 19:53 לינק ישיר 

פלוני500 כתב:
הטרנד החדש ביהדות?

לאחרונה נפתח קו באידיש 'ויתד תהיה על אזנך' שנותן מידע על כל השירותים הציבוריים בארץ שיש להם בידנית וכדומה .
והיום אחד שלח לי כבר עלון מודפס ששם מבואר כמה חייבים ע''פ ההלכה לנקות את עצמו דוקא בבידנית וכדומה. ומסיק כבר הלכה למעשה שאסור להזמין סת''ם מסופר סת''ם שאין לו בידן בבית וכן אסור לצרף למנין אנשים שלא מנקים את עצמם עם שפריצער וכדומה ....

בהתחלה זה נראה בדיחה. כפי המציאות שהדור החדש מתעדכן בחומרות חדשות שלא שמעו אבותינו.. עוד יגיע היום שכל אחד יצטרך לקבל כמו תעודת 'חבר' שיש לו בידנית בבית. ויעשו טירור לכל בית מדרש שאין לו בידנית.
אולי עם הזמן זה יגיע עד הכנסת שיחייבו כל שירותי הציבוריים להתקין בידנית. ורק אז אולי נזכה לגאולה השלימה...

לאלה שרוצים להתענג לשמוע את זה 0794947101

לה''ו. כבר כ30 שנה יש פרסומות שכאלו.
עכשיו זה מודל 23

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/1/2023 19:48 לינק ישיר 

זה לא חדש. יש לזה מקור, שחייבים לנקות עם מים. יש שמנקים עם מגבון.
מדי פעם מעוררים על הלכה או מנהג. מעולה.
כאן זה נשמע פירסומת

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/1/2023 19:24 לינק ישיר 

סיפור ישן
כבר מזמן הוצע שתהיה ועדת בדיקה בכניסה לבתי כנסיות

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > הטרנד החדש ביהדות?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext