| נשלח ב-29/1/2023 13:25 |
|
| |
צעדי משילות
מעניין שמישהו נזכר שבתים של ערבים ללא רשיון גם צריך להרוס.. מכל מקום תשואות לשר בן גביר !
www.0404.co.il/?p=861090
תוקן על ידי רציף ב- 29/01/2023 13:37:42
|
|
|
|
| נשלח ב-29/1/2023 23:59 |
|
| |
| עיבל כתב: |  | כשארעו פיגועים בזמן הממשלה הקודמת, א' בן-גביר היה מופיע בזירת הפיגוע כדי להסית ומשתלח בשר בר-לב. על פי בן-גביר האחריות לפיגוע היתה תמיד של בר-לב, לבר-לב יש דם על הידיים. מחדליו של בר-לב גרמו לרציחות. כעת, כאשר מחבל רוצח יהודים ברחובה של עיר במשמרת של בן-גביר, לא ראינו פוליטיקאים מן האופוזיציה רצים לזירה עם מגפונים ומשתלחים בבן-גביר באופן בהמי, שקרי ומופרך כפי שהוא עצמו נהג לעשות. האם בן-גביר ילמד משהו על "אחריות לפיגועים" מן ההבדל הזה? אני מקווה שכן, אני חושש שלא. |
|
אכן הם לא הלכו למקום הפיגוע הם רק הלכו להפגין עם דגלי אש"ף
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי אל_קפונה ב- 30/01/2023 00:00:14
|
|
|
|
| נשלח ב-29/1/2023 19:48 |
|
| |
כשארעו פיגועים בזמן הממשלה הקודמת, א' בן-גביר היה מופיע בזירת הפיגוע כדי להסית ומשתלח בשר בר-לב. על פי בן-גביר האחריות לפיגוע היתה תמיד של בר-לב, לבר-לב יש דם על הידיים. מחדליו של בר-לב גרמו לרציחות. כעת, כאשר מחבל רוצח יהודים ברחובה של עיר במשמרת של בן-גביר, לא ראינו פוליטיקאים מן האופוזיציה רצים לזירה עם מגפונים ומשתלחים בבן-גביר באופן בהמי, שקרי ומופרך כפי שהוא עצמו נהג לעשות. האם בן-גביר ילמד משהו על "אחריות לפיגועים" מן ההבדל הזה? אני מקווה שכן, אני חושש שלא.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-29/1/2023 13:54 |
|
| |
בממשלה הקודמת הרסו בניה ערבית לא חוקית כעניין שבשגרה. לא חיכו לפיגוע עם 7 הרוגים, ולא עשו על זה קמפיין פופוליסטי.
|
|
|
|
|