בית פורומים בחדרי חרדים

צעדי משילות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-29/1/2023 13:25 לינק ישיר 
צעדי משילות

מעניין שמישהו נזכר שבתים של ערבים ללא רשיון גם צריך להרוס.. מכל מקום תשואות לשר בן גביר ! www.0404.co.il/?p=861090

תוקן על ידי רציף ב- 29/01/2023 13:37:42

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/1/2023 23:59 לינק ישיר 

עיבל כתב:

כשארעו פיגועים בזמן הממשלה הקודמת, א' בן-גביר היה מופיע בזירת הפיגוע כדי להסית ומשתלח בשר בר-לב. על פי בן-גביר האחריות לפיגוע היתה תמיד של בר-לב, לבר-לב יש דם על הידיים. מחדליו של בר-לב גרמו לרציחות. כעת, כאשר מחבל רוצח יהודים ברחובה של עיר במשמרת של בן-גביר, לא ראינו פוליטיקאים מן האופוזיציה רצים לזירה עם מגפונים ומשתלחים בבן-גביר באופן בהמי, שקרי ומופרך כפי שהוא עצמו נהג לעשות. האם בן-גביר ילמד משהו על "אחריות לפיגועים" מן ההבדל הזה? אני מקווה שכן, אני חושש שלא.

אכן הם לא הלכו למקום הפיגוע הם רק הלכו להפגין עם דגלי אש"ף

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי אל_קפונה ב- 30/01/2023 00:00:14

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/1/2023 19:48 לינק ישיר 

כשארעו פיגועים בזמן הממשלה הקודמת, א' בן-גביר היה מופיע בזירת הפיגוע כדי להסית ומשתלח בשר בר-לב. על פי בן-גביר האחריות לפיגוע היתה תמיד של בר-לב, לבר-לב יש דם על הידיים. מחדליו של בר-לב גרמו לרציחות. כעת, כאשר מחבל רוצח יהודים ברחובה של עיר במשמרת של בן-גביר, לא ראינו פוליטיקאים מן האופוזיציה רצים לזירה עם מגפונים ומשתלחים בבן-גביר באופן בהמי, שקרי ומופרך כפי שהוא עצמו נהג לעשות. האם בן-גביר ילמד משהו על "אחריות לפיגועים" מן ההבדל הזה? אני מקווה שכן, אני חושש שלא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/1/2023 17:57 לינק ישיר 

www.mako.co.il/news-military/2023_q1/Article-9940ae3a11df581026.htm בן גביר דורש להכשיר ישוביים בהתיישבות, תוך שבוע

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/1/2023 13:54 לינק ישיר 

בממשלה הקודמת הרסו בניה ערבית לא חוקית כעניין שבשגרה. לא חיכו לפיגוע עם 7 הרוגים, ולא עשו על זה קמפיין פופוליסטי.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > צעדי משילות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext