| נשלח ב-1/2/2023 19:31 |
|
| |
יודע שאני חופר.... הוקרה לנציגנו בכנסת שדואגים לציבור
https://doctorsonly.co.il/2023/02/277238/?utm_source=mailchimp&utm_campaign=2230389&utm_campaign_name=%D7%94%D7%9E%D7%94%D7%93%D7%95%D7%A8%D7%94%20%D7%94%D7%99%D7%95%D7%9E%D7%99%D7%AA%2001-02-2023 צריכת משקאות ממותקים מעלה את הסיכון לתמותה מסרטןמחקר אמריקאי נרחב: אנשים שצרכו לפחות 2 פחיות משקה ממותק ביום היו בסיכון גבוה ב-5% לתמותה מסרטן הקשור למדד BMI לא תקין, בהשוואה למי שלא צרכו משקאות אלה
תוקן על ידי momeir ב- 01/02/2023 19:32:19
|
|
|
|
| נשלח ב-1/2/2023 23:18 |
|
| |
hhaavv
| איש_חשוב כתב: |  | אני באמת לא מבין איך זה הפך להיות ענין של "המגזר".. החילונים לא שותים קולה בכל פיתה פלאפל או ארוחה בחוץ? הם לא שותים שתיה ממותקת בשמחות? אצלינו זה בשבת וחג או בשמחות, מי שותה אצלינו סתם ככה ביומיום שתיה ממותקת? למי יש כל הזמן שתיה מוגזת במקרר? יש כאלו, אבל לרובנו אין
החד פעמי היה אכן גזירה, כי בית עם משפחה מרובת ילדים כמעט בלתי אפשרי לשטוף כל יום כמה ערימות כלים, ובפרט בשבת מה שמדהים הוא שאחרי שלקחנו אחריות על הסיפור של שתיה ממותקת והוא הפך להיות נושא חרדי.. לא שמענו ציוץ אחד מחילוני נגד גזירת השתיה, שהרי זה "ענין של חרדים"..
|
|
סבר פלוצקר, "אוהב" החרדים הידוע, טוען שליברמן אמר שהכוונה היא לנקום בחרדים. הפעם אני מאמין לו. יש מספיק הוכחות שלא הבריאות היא בראש מעייניו של איווט האיום במס זה, כמו העובדה שגם על משקאות דייט יש מס, למשל, ושאין במקביל סבסוד מאסיבי על מים וכו' - אלא החרדים שבשבתות לא יוותרו על בקבוק או שניים של משקה מתוק לכבוד שבת (שצריכה שלהם פעם בשבוע - לא משפיעה כ"כ לרעה על הבריאות), והמטרה היא פשוט לגבות מהם מס עונשין חרדי.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/2/2023 20:46 |
|
| |
זה שאלה לגבי חימום של החד פעמי, באוכל חם, או במיקרוגל
|
|
|
|
| נשלח ב-1/2/2023 20:40 |
|
| |
אני באמת לא מבין איך זה הפך להיות ענין של "המגזר".. החילונים לא שותים קולה בכל פיתה פלאפל או ארוחה בחוץ? הם לא שותים שתיה ממותקת בשמחות? אצלינו זה בשבת וחג או בשמחות, מי שותה אצלינו סתם ככה ביומיום שתיה ממותקת? למי יש כל הזמן שתיה מוגזת במקרר? יש כאלו, אבל לרובנו אין
החד פעמי היה אכן גזירה, כי בית עם משפחה מרובת ילדים כמעט בלתי אפשרי לשטוף כל יום כמה ערימות כלים, ובפרט בשבת מה שמדהים הוא שאחרי שלקחנו אחריות על הסיפור של שתיה ממותקת והוא הפך להיות נושא חרדי.. לא שמענו ציוץ אחד מחילוני נגד גזירת השתיה, שהרי זה "ענין של חרדים"..
|
|
|
|
| נשלח ב-1/2/2023 20:20 |
|
| |
אתה באמת חופר וחופר ! הציבור החרדי צורך משקאות קלים ממותקים רק לכבוד שבת קודש,ואם אתה דואג לבריאות שלנו תעשה קמפיין להוזלה ולצריכה מוגברת של ירקות וסיבים תזונתיים.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/2/2023 20:10 |
|
| |
טוב מאוד, המשך כך,
שהציבור החרדי יקטין את השימוש במשקאות ממותקים בגלל מחלות קשות,
ולא בגלל מסים ייעודיים לציבור החרדי.
|