| נשלח ב-2/2/2023 07:45 |
|
| |
בד"ה שמעון מעטוף הי"ד שנפצע קשה בפיגוע באלעד נפטר מפצעיו
|
|
|
|
| נשלח ב-2/2/2023 13:33 |
|
| |
לה''ו. 103 צפיות!!! ואף אחת ואחת לא יכולים לכתוב מינימום בד''א?! שה' ייתן לנו כעם לצאת ולעמוד על נפשנו, שיישפכו נהרות דם מוסלנאצי, והשאר יברחו מפחד היהודים, ושנשכון בארצנו הקדושה בטח! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/2/2023 13:57 |
|
| |
וְיִנְקֹם בְּיָמֵינוּ לְעֵינֵינוּ נִקְמַת דַּם עֲבָדָיו הַשָּׁפוּךְ
|
|
|
|
| נשלח ב-2/2/2023 14:10 |
|
| |
| hot_trend כתב: |  | לה''ו. 103 צפיות!!! ואף אחת ואחת לא יכולים לכתוב מינימום בד''א?! שה' ייתן לנו כעם לצאת ולעמוד על נפשנו, שיישפכו נהרות דם מוסלנאצי, והשאר יברחו מפחד היהודים, ושנשכון בארצנו הקדושה בטח! נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
צודק, אבל קח בחשבון שיש הרבה יותר צופים מאשר בעלי אישור כתיבה... על פניו נראה שמה שמרתיע אותנו כרגע הוא פחד פנימי הרבה יותר מאשר חיצוני, שה' ייתן לנו כוח להתגבר על מורך הלב הפנימי והחיצוני ולהילחם באוייבים סוף סוף...
|
|
|
|
| נשלח ב-2/2/2023 14:50 |
|
| |
| hot_tr כתב: |  |
לה''ו. 103 צפיות!!! ואף אחת ואחת לא יכולים לכתוב מינימום בד''א?! שה' ייתן לנו כעם לצאת ולעמוד על נפשנו, שיישפכו נהרות דם מוסלנאצי, והשאר יברחו מפחד היהודים, ושנשכון בארצנו הקדושה בטח!
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/2/2023 16:50 |
|
| |
המלך
| hot_trend כתב: |  | לה''ו. 103 צפיות!!! ואף אחת ואחת לא יכולים לכתוב מינימום בד''א?! שה' ייתן לנו כעם לצאת ולעמוד על נפשנו, שיישפכו נהרות דם מוסלנאצי, והשאר יברחו מפחד היהודים, ושנשכון בארצנו הקדושה בטח! נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
בד"ה בכותרת זה ברוך דיין האמת.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/2/2023 17:06 |
|
| |
בד"ה. (לא בד"א. שזו הקטנה של השבח)
|
|
|
|
| נשלח ב-2/2/2023 17:12 |
|
| |
בד"ה. בכך עלה ל4 מספר הנרצחים בפיגוע הנורא באלעד. הי"ד.
אנחנו ממשיכים בחיים שלנו ושוכחים את הפצועים ש"שרדו" את הזוועה. והנה פתאום תזכורת כ"כ טרגית ונוראית.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/2/2023 18:09 |
|
| |
| המלך כתב: |  | המלך
| hot_tr כתב: |  | לה''ו. 103 צפיות!!! ואף אחת ואחת לא יכולים לכתוב מינימום בד''א?! שה' ייתן לנו כעם לצאת ולעמוד על נפשנו, שיישפכו נהרות דם מוסלנאצי, והשאר יברחו מפחד היהודים, ושנשכון בארצנו הקדושה בטח! נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
בד"ה בכותרת זה ברוך דיין האמת. |
|
|
|
|
|
|