| נשלח ב-6/2/2023 17:17 |
|
| |
הבלוגר שאולזון פונה ומציע לעבוד עימו יחד בניהול הבלוג
יום שישי, 3 בפברואר 2023 עברתי תקופה קשה כזו שלא ראיתי לה סוף, ב"ה עשיתי צעד דרסטי עברתי למדינה אחרת וב"ה ישועה גדולה חזרתי לכוחותיי, ומקווה כי בתוך תקופה קצרה אשכח מכל מה שעברתי ונשוב לא רק לעבודה הרגילה, אלא נעשה את מה שכבר תכננתי בעבר ולא יצא אל הפועל צעדים קדימה בהוספת תוכן יומי לבלוג אסור לדגור באותו מקום חייבים בכל פעם לחדש ולהוסיף ועתה כאשר כל כך הרבה חומר הצטבר אצלי אוסף של שישים שנה לפחות, צריך לטפל בחומר הזה ולהתחיל להעלותו, זה יוכל להיעשות לאחר שאשוב לסדר יום הרגיל שלי, וזה יקרה בקרוב ממש. שורות אלו אני כותב מפלורידה, היה זה הצעד הכי חכם שעשיתי לאחרונה, שהחזיר לי את הכוחות ואת האפשרות לחשוב ולתכנן צעדים קדימה
עד כה עבדתי לבד, ויתכן והגיע הזמן להכניס עוד כח או אפילו כוחות שיטפלו בחדשות הרצות והחמות, ואני יעסוק יותר בתוכן, מדובר באוצרות ענקיים, נושאים שטוב וחשוב שיעברו עליהם ולדון בהם איך זה קרה וקורה בציבור החרדי במשך של כל כך הרבה שנים, ומה עושים על מנת להבטיח עתיד טוב יותר
ארבעים וחמש שנה הוצאתי לאור עיתונים שבועיים ובמשך שנים עיתון בלשון הקדש ועיתון באידיש והכל נכתב על ידי בלבד, אני בעצמי מתקשה להבין כאשר אני עובר על החומר איך הצלחתי לעשות זאת, מדובר בחומרים שקשה היה להשיג, בשנים ההם עדיין לא היה אפילו פקס, ובכל זאת מילאתי עיתונים עם חומר עשיר, עתה הגיע הזמן לעשות שימוש באוצרות הרבות שהצטברו אצלי
פונה אני מכאן למי שמאמין שהוא יכול להיות חלק מן הצוות הפעיל בבלוג, לבחון אפשרויות של עבודה יחד, כך שאוכל להתפנות לתוכן ולמלאות את הבלוג בחומר שימשוך אלפים ורבבות להתענג מן העבר החרדי שיש בו את הכול לחיוב ולשלילה
ישנם מי שבגילי יוצאים לפנסיה, מעולם בחיי לא לקחתי חופש אפילו יום אחד, הבלוג לא הופיע בימים שהייתי בבית הרפואה ולא הייתה לי כל אפשרות פיזית לעשות זאת, ואין לי כל כוונה לקחת חופש ואפילו לא לנוח, אנצל כל רגע בחיי לעבודה ולפעילות, ונשתדל להוסיף על הקיים
כפי שהתחלתי, אני ב"ה חי וקיים, ונערך לעבודה קשה לתועלת וטובת הציבור ולהשלים את מטרת חיי
חיים שאולזון
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2023 12:57 |
|
| |
| שיכון_ה כתב: |  | | חבל שהוא לא ניצל בחייו את ה'שליחות' במובן החיובי של החצר אליה הוא משתייך רישמית... |
| חלקית הוא דווקא כן ניצל ומילא זאת בנאמנות גדולה לדוגמה מדור המטונף והנאלח על הרב שך זצ"ל שמתנוסס שם מיטן גרעסטו שטורעם, ועוד...
|
|
|
|
| נשלח ב-8/2/2023 18:46 |
|
| |
יש לא פעם והאדם מתמכר להבל ולרוע, יתכן עדיין שמצוה להתריע על פשעים שנעשים. מהקריאה באתר "בעולמם" נראה שלא פעם הכותב הוזה בהקיץ, והם צריכים רופא טוב נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-8/2/2023 18:42 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  |
| רציף כתב: |  | | הוא רואה בכתיבה שלו שליחות, הוא רוצה לכתוב עכשיו גם הסטוריה חיובית נפלאה
|
|
גם עד היום הוא כתב ממש חיובי, למי ששילם. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-8/2/2023 17:45 |
|
| |
| רציף כתב: |  | | הוא רואה בכתיבה שלו שליחות, הוא רוצה לכתוב עכשיו גם הסטוריה חיובית נפלאה
|
|
גם עד היום הוא כתב ממש חיובי, למי ששילם.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/2/2023 16:59 |
|
| |
חבל שהוא לא ניצל בחייו את ה'שליחות' במובן החיובי של החצר אליה הוא משתייך רישמית...
|
|
|
|
| נשלח ב-8/2/2023 16:10 |
|
| |
| רציף כתב: |  | | פלנטה כתב: |  | אני רק לא מבין דבר אחד, הוא כבר לא צעיר, הוא אדם שומר תורה ומצות, ואיך הוא לא חושב שהגיע העת להניח ל'אומנות קלה ונקיה' זו של הבלוג/אתר/לא-יודע-מה - על כל מרכיביה? |
|
|
|
כשומר תורה ומצות הוא אמור לדעת שאין כזה דבר 'שליחות' אלא על פי דעת תורה במיוחד כשמדובר בכתיבת מאמרים ידיעות ביקורות ופרשנויות וכו' ועל אחת כו"כ כשמדובר ב' שליחות' הכולל סוג התוכן שהיה עד עתה צורת 'שליחותו'.
תמיהתי אם כן גוברת, שעל ה'שליחות' יבוא יום ויצטרך להסביר לבעל הבית - מי 'שלחו'. והוא כבר בגיל שבדרך כלל שומרי תורה ומצות כבר חושבים קצת על ההתיצבות העתידית לפני בעל הבית.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/2/2023 15:58 |
|
| |
| פלנטה כתב: |  | אני רק לא מבין דבר אחד, הוא כבר לא צעיר, הוא אדם שומר תורה ומצות, ואיך הוא לא חושב שהגיע העת להניח ל'אומנות קלה ונקיה' זו של הבלוג/אתר/לא-יודע-מה - על כל מרכיביה? |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/2/2023 22:40 |
|
| |
תלמוד בבלי מסכת עירובין דף יט/א אמר רבי שמעון בן לקיש רשעים אפילו על פתחו של גיהנם אינם חוזרין בתשובה
|
|
|
|
| נשלח ב-7/2/2023 22:00 |
|
| |
אני רק לא מבין דבר אחד, הוא כבר לא צעיר, הוא אדם שומר תורה ומצות, ואיך הוא לא חושב שהגיע העת להניח ל'אומנות קלה ונקיה' זו של הבלוג/אתר/לא-יודע-מה - על כל מרכיביה?
|
|
|
|
| נשלח ב-7/2/2023 14:04 |
|
| |
קרשינדו, בן כמה אתה? כי מתגובתך נראה שאינך זוכר את הנואף המטונף שאולזול כשהיה ב"מיטבו"....
|
|
|
|
| נשלח ב-7/2/2023 09:23 |
|
| |
מה שברור שההתכתבות עכשיו כאן באשכול היא הרבה יותר גרועה ופושעת מכל הכתבות של שאולזון. אתם רעים ורשעים.
כך היא דרכה של דרך ארץ? (כי תורה קשה למצוא כאן בפורום) יש את כמה הכותבים בניקים שונים שמתעוררים מדי פעם לפי הנושא שקרוב אליהם .
הרי בפורום כאן כותבים על רבנים ואדמורים ועסקנים דברים מחרידים. הכותבים מתחרים ביניהם מי יותר "שנון" מי יותר "חכם" מי יודע יותר סודות מהחדר.
ולשמוח על ח"ו מותו הקרוב של יהודי על מחלתו של יהודי בלי מחאת המנהלים יכול אולי ללמד שגם הם בכותבים? או במעודדים?
|
|
|
|
| נשלח ב-7/2/2023 09:11 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-7/2/2023 01:26 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | הבלוגר שאולזון פונה ומציע לעבוד עימו יחד בניהול הבלוג
|
|
נראה לי שהוא יכול המון להיעזר בך מקסימום כשהוא ירצה להשמיץ גם את המגזר שלך הוא ייעזר בעוד מישהו
|
|
|
|
| נשלח ב-7/2/2023 01:23 |
|
| |
רפו"ש בגו"ר
|
|
|
|
| נשלח ב-7/2/2023 01:15 |
|
| |
כנראה שמצבו לא פשוט, עד שנאלץ לעבור לגור ליד בנו שיסעד אותו...
|
|
|
|
|