בית פורומים בחדרי חרדים

התרומה הבלתי נתפסת שהחזירה את הפצוע באסון מירון לביתו

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-9/2/2023 01:35 לינק ישיר 
התרומה הבלתי נתפסת שהחזירה את הפצוע באסון מירון לביתו

מיליון שקלים בתרומה אנונימית אפשרו להחזיר את אחד הפצועים קשה באסון להוריו, לאחר שהבית שופץ לצרכיו • אביו: "מתפללים שהוא יחזור לעצמו"

תוקן על ידי מכמונת ב- 09/02/2023 01:50:04

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/2/2023 16:09 לינק ישיר 

פלדלפי כתב:

רק שאלה - האם אלו שדחפו מרגישים אי אלו נקיפות מצפון או שהם מאשימים את המשטרה\מדינה ? 
או שהם בכלל מאשימים את אלו שדחפו אותם מאחורה ? 

לה''ו. תשובה: זה מנהג המקום. ומנהג ישראל, דין הוא!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/2/2023 15:52 לינק ישיר 

אם יהיה סדר - יהיה הרבה פחות דחיפות, הגיע הזמן שמישהו יתן את הדין על 45 הנספים באסון מירון

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/2/2023 15:50 לינק ישיר 

יוחנן:
האם זאת החשיבה היהודית, להתעלם ממוות מזעזע רק כי זה "מקרה קצה"?
הרי כל בר דעת מבין שעם ההתרבות שלנו בלעה"ר אם לא נדרש שינוי דרסטי באורח החיים הזה, מקרים נוספים מהסגנון הזה הם כמעט בלתי נמנעים....

אגב, זאת לא פעם יחידה כזכור, היה פיגוע כזה בלוייה של הרב וואזנר ועוד...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/2/2023 15:34 לינק ישיר 

לא השתנה.

לא בגלל המדינה רק בגלל החשיבה הייחודית, כי מקרי קצה אינם אמורים להשליך על אורח החיים הרגיל.
אם כי יש מודעות יותר מאשר לפני כמה שנים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/2/2023 15:06 לינק ישיר 

לנוקי:
גם אני לא הייתי מאשים את "הבורג הקטנטן", אבל כל בר דעת מבין שאם המדינה הייתה מעיזה לשנות משהו היו גומרים על השוטרים/מי שזה לא יהיה.

כן חושב לצערי שמרכיבים מסוימים בכלל התרבות החרדית ובפרט בזו החסידית, צריכים להשתנות ובכללם נושא הדחיפות שלטעמי לא חל בו שום שיפור למרות האסון, כי למה שנשתפר אם תמיד המשטרה/המדינה אשמים?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/2/2023 13:58 לינק ישיר 

פלדלפי כתב:
רק שאלה - האם אלו שדחפו מרגישים אי אלו נקיפות מצפון או שהם מאשימים את המשטרה\מדינה ? 
היית שם בזמן האירוע? אל תדון אדם עד שתגיע למקומו. וכן, מי שאשם בעיקר זו המדינה, המשטרה ובית המשפט. לא עכברא גנב אלא חורא גנב. מי שעצם עיניים ואיפשר את הברדק שהלך והולך שם במשך שנים הוא האשם הישיר. לא שאני מצדיק חלילה התנהגות ברברית, אבל לא הייתי מאשים את הבורג הקטן מתחת לפנס.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/2/2023 10:49 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/2/2023 05:18 לינק ישיר 

לה''ו. הצדיקים יוסי וד''ר רייט שהציל את חיי מספר פעמים, ובאו לבקר אותי אין ספור פעמים, ראויים לראות ישועות מעל הטבע בעולם הזה, ושכר עצום בעולם הבא לאחר 120, מתוך בריאות ושמחה .

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > התרומה הבלתי נתפסת שהחזירה את הפצוע באסון מירון לביתו
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext