| נשלח ב-9/2/2023 01:35 |
|
| |
התרומה הבלתי נתפסת שהחזירה את הפצוע באסון מירון לביתו
מיליון שקלים בתרומה אנונימית אפשרו להחזיר את אחד הפצועים קשה באסון להוריו, לאחר שהבית שופץ לצרכיו • אביו: "מתפללים שהוא יחזור לעצמו"
תוקן על ידי מכמונת ב- 09/02/2023 01:50:04
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2023 05:18 |
|
| |
לה''ו. הצדיקים יוסי וד''ר רייט שהציל את חיי מספר פעמים, ובאו לבקר אותי אין ספור פעמים, ראויים לראות ישועות מעל הטבע בעולם הזה, ושכר עצום בעולם הבא לאחר 120, מתוך בריאות ושמחה . נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2023 10:49 |
|
| |
רק שאלה - האם אלו שדחפו מרגישים אי אלו נקיפות מצפון או שהם מאשימים את המשטרה\מדינה ? או שהם בכלל מאשימים את אלו שדחפו אותם מאחורה ?
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2023 13:58 |
|
| |
| פלדלפי כתב: |  | רק שאלה - האם אלו שדחפו מרגישים אי אלו נקיפות מצפון או שהם מאשימים את המשטרה\מדינה ? או שהם בכלל מאשימים את אלו שדחפו אותם מאחורה ? |
|
היית שם בזמן האירוע? אל תדון אדם עד שתגיע למקומו. וכן, מי שאשם בעיקר זו המדינה, המשטרה ובית המשפט. לא עכברא גנב אלא חורא גנב. מי שעצם עיניים ואיפשר את הברדק שהלך והולך שם במשך שנים הוא האשם הישיר. לא שאני מצדיק חלילה התנהגות ברברית, אבל לא הייתי מאשים את הבורג הקטן מתחת לפנס.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2023 15:06 |
|
| |
לנוקי: גם אני לא הייתי מאשים את "הבורג הקטנטן", אבל כל בר דעת מבין שאם המדינה הייתה מעיזה לשנות משהו היו גומרים על השוטרים/מי שזה לא יהיה.
כן חושב לצערי שמרכיבים מסוימים בכלל התרבות החרדית ובפרט בזו החסידית, צריכים להשתנות ובכללם נושא הדחיפות שלטעמי לא חל בו שום שיפור למרות האסון, כי למה שנשתפר אם תמיד המשטרה/המדינה אשמים?
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2023 15:34 |
|
| |
לא השתנה.
לא בגלל המדינה רק בגלל החשיבה הייחודית, כי מקרי קצה אינם אמורים להשליך על אורח החיים הרגיל. אם כי יש מודעות יותר מאשר לפני כמה שנים
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2023 15:50 |
|
| |
יוחנן: האם זאת החשיבה היהודית, להתעלם ממוות מזעזע רק כי זה "מקרה קצה"? הרי כל בר דעת מבין שעם ההתרבות שלנו בלעה"ר אם לא נדרש שינוי דרסטי באורח החיים הזה, מקרים נוספים מהסגנון הזה הם כמעט בלתי נמנעים....
אגב, זאת לא פעם יחידה כזכור, היה פיגוע כזה בלוייה של הרב וואזנר ועוד...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2023 15:52 |
|
| |
אם יהיה סדר - יהיה הרבה פחות דחיפות, הגיע הזמן שמישהו יתן את הדין על 45 הנספים באסון מירון נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2023 16:09 |
|
| |
| פלדלפי כתב: |  | רק שאלה - האם אלו שדחפו מרגישים אי אלו נקיפות מצפון או שהם מאשימים את המשטרה\מדינה ? או שהם בכלל מאשימים את אלו שדחפו אותם מאחורה ? |
|
|
|
|
|
|